Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Carlin @ 2018 07 10, 07:37)
super, ačiū labai! įspėsiu dalintoją smile.gif

4u.gif
Atsakyti
509 Klaipedos dezute gauta!

Kieno sumoketa skambinkites, arba sms;)
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2018 07 10, 08:50)
Labas rytas 4u.gif

JMD, gal netoli Birutės parko apsistojusi esi?
Jau kaip aš myliu tą Palangos kampelį-parkeliai, žmonių nedaug.. wub.gif Mes į Žuvėdrą nuo 23 lekiam, laukiu nesulaukiu ir jokie orai man ten nebaisūs, visada randame ką veikti:)

Na tai siūlome kas kam netiko, nenešiojate 4u.gif
Pas mane va šios basankės guli nenešiojamos, pora kartų užsidėjau, ale nemoku aš ant kulnų vaikščioti.
USA 9,5 dydis, 40 europinį atitinka realiai.
35 eur. su siuntimu
vartotojo įkelta nuotrauka

Gal kas berniukiškus NB turite pardavimui europinio 31 dydžio, gali būti ir nešioti šiek tiek.

Aha, beveik priešais gyvenam, tai rytais bėgu ten, nes kitais takais buduliai su elektriniais paspirtais varo.
Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2018 07 10, 08:35)
Ir pasaku parko nepamirsk biggrin.gif  4u.gif  Musu nesuzavejo Palangoje Birutes parkas kazkaip nyku labai ten.....O va pasaku parke nors pasaku paskaite  biggrin.gif

Na kam ko reikia. Man tas pušų kvapas ten vaikystę primena. Ir nereik man nieko daugiau biggrin.gif vien pats peizažinis tas parkas akį džiugina. Medžiai, jų šakų lajos. Ką aš žinau biggrin.gif
Niekaip savo mažojo vyro prižadint negaliu. Išbėgsiu, bus ašarų. O kils nemigęs, nenumins man paskui iki Šventosios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 07 10, 10:14)
Aha, beveik priešais gyvenam, tai rytais bėgu ten, nes kitais takais buduliai su elektriniais paspirtais varo.
Papildyta:

Na kam ko reikia. Man tas pušų kvapas ten vaikystę primena. Ir nereik man nieko daugiau  biggrin.gif vien pats peizažinis tas parkas akį džiugina. Medžiai, jų šakų lajos. Ką aš žinau  biggrin.gif
Niekaip savo mažojo vyro prižadint negaliu. Išbėgsiu, bus ašarų. O kils nemigęs, nenumins man paskui  iki Šventosios  biggrin.gif

oo taip, mes mynem visa seima i Sventaja, nu kaifas tuo dviracius taku vien pusynais kazkas fantastisko wub.gif wub.gif 2.5 val uztrukom, atgal teko taikytis prie dukros, nes pavargo biski tai letinom tempa, bet iveikem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 07 10, 09:20)
oo taip, mes mynem visa seima i Sventaja, nu kaifas tuo dviracius taku vien pusynais kazkas fantastisko wub.gif  wub.gif 2.5 val uztrukom, atgal teko taikytis prie dukros, nes pavargo biski tai letinom tempa, bet iveikem  4u.gif

30 km pirmyn atgal mum gavos. Mes į Karklę važiuojam dažniau. Labai man ten patinka. Nerealiai. Pro tą kormoranų smirdukų Plazės ežerą.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 07 10, 09:13)
Prie bedžionkų tilto  biggrin.gif

neatlaikys 😂😉

QUOTE(kriisti @ 2018 07 10, 09:35)
Ir pasaku parko nepamirsk biggrin.gif  4u.gif  Musu nesuzavejo Palangoje Birutes parkas kazkaip nyku labai ten.....O va pasaku parke nors pasaku paskaite  biggrin.gif

kur toks yra? kaip visad “batsiuvys be batų” mes vietiniai nieko nežinom ☺
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 07 10, 10:32)
30 km pirmyn atgal mum gavos. Mes į Karklę važiuojam dažniau. Labai man ten patinka. Nerealiai. Pro tą kormoranų smirdukų Plazės ežerą.

Na meginsime ir si marsruta kita karta 4u.gif nes vaikai suzaveti mes ir, puikus laiko praleidimas o ir apetitas kaip atsiranda, nelieka nenoriu, buna tik ar idejai ko uzkast biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sollo @ 2018 07 10, 10:33)

https://www.priejuro...ku-parkas-7097/ 4u.gif Visai smagu, kazko ypatingo nera, bet vaikai paskaitinejo pasakas, kitas jau is issyk atpazino pagal atvaizdus biggrin.gif Jis netoli Birutes parko, nes po jo ejome i Birutes parka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 10 liepos 2018 - 08:46
QUOTE(kriisti @ 2018 07 10, 09:34)
Na meginsime ir si marsruta kita karta 4u.gif nes vaikai suzaveti mes ir, puikus laiko praleidimas o ir apetitas kaip atsiranda, nelieka nenoriu, buna tik ar idejai ko uzkast  biggrin.gif

Karklėj tik 2 maitinimo įstaigos biggrin.gif mano vaikui tragedija. Jis tik dvyrką pasiima jau valgyt nori biggrin.gif o į šventąją nuvarom, pavalgo, tada yr jėgų atgal mint. Kunigiškėse yra rūkykla, beje labai nebloga jų žuvis. O ir savo žuvį galima agvežt, kad išrūkytų.
Papildyta:
QUOTE(sollo @ 2018 07 10, 09:33)
neatlaikys 😂😉

Daug nevalgysiu ryte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 07 10, 09:32)

kažkaip malonu gerus žodžius girdėti apie vietą, kurioje užaugai biggrin.gif Su draugais prisikemdavom sumuštinių ir varydam su dviraičiais iki plazės, olandų kepurės ar dar kur wub.gif
jei važiuosit į Smiltynę, tai taku link nidos 9 km yra girininkų proskina, galit tiesiai į pliąžą patekti kur bus tuščia tuščia, galima laisvai be jokio dress kodo pasibūti biggrin.gif

man dar reikia iki atostogų palaukti, važiuosiu ir aš galvos pravėdinti nuo Vilniaus dulkių biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2018 07 10, 09:43)
Karklėj tik 2 maitinimo įstaigos  biggrin.gif mano vaikui tragedija. Jis tik dvyrką pasiima jau valgyt nori  biggrin.gif o į šventąją nuvarom, pavalgo, tada yr jėgų atgal mint. Kunigiškėse yra rūkykla, beje labai nebloga jų žuvis.  O ir savo žuvį galima agvežt, kad išrūkytų.
Papildyta:

Daug nevalgysiu ryte  biggrin.gif

Gamtos perlą bandėte? ten visai neblogas maistas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2018 07 10, 09:47)
kažkaip malonu gerus žodžius girdėti apie vietą, kurioje užaugai  biggrin.gif Su draugais prisikemdavom sumuštinių ir varydam su dviraičiais iki plazės, olandų kepurės ar dar kur  wub.gif
jei važiuosit į Smiltynę, tai taku link nidos 9 km yra girininkų proskina, galit tiesiai į pliąžą patekti kur bus tuščia tuščia, galima laisvai be jokio dress kodo pasibūti  biggrin.gif

man dar reikia iki atostogų palaukti, važiuosiu ir aš galvos pravėdinti nuo Vilniaus dulkių  biggrin.gif

Važiuosim. Turim planą iš Klaipėdos numint iki Nidos, pernakvot ir atgal. O kur konkrečiau yra ta proskyna. Mes važiavom jau iki Juodkrantės. Bet nelabai pamenu kad kažkas panašaus būtų. Mes iš jachtklubo važiuojam.

Pro perlą važiavom, bet aplink nei gyvos dvasios nebuvo, tai nėjom. Ėjom į burgerinę kur pradžioj ir toliau ten žvejo smuklė ar kažkaio panašiai. Ten toks naminis maistas, tai bulvibių blynų vyrs pakirto biggrin.gif

Dėl tų dulkių tai faktas. Atsikeli 6 ryte nuo žuvėdrų riksmų (kažko jos rytais nepasidalina), viską apsidirbi ką reikia, paskui tik planšetę į kuprinęi ir mini dvyrką. Ir oras grynas, saulė svarbiausia, vaikui kaifas geležinis, iš jūros neištraukt. Vanduo +15 biggrin.gif ryt turiu grįžt vilnių dienai, tai net krato biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 10 liepos 2018 - 08:59
QUOTE(JMD @ 2018 07 10, 09:50)
Važiuosim. Turim planą iš Klaipėdos numint iki Nidos, pernakvot ir atgal. O kur konkrečiau yra ta proskyna. Mes važiavom jau iki Juodkrantės. Bet nelabai pamenu kad kažkas panašaus būtų. Mes iš jachtklubo važiuojam.

Pro perlą važiavom, bet aplink nei gyvos dvasios nebuvo, tai nėjom. Ėjom į burgerinę kur pradžioj ir toliau ten žvejo smuklė ar kažkaio panašiai. Ten toks naminis maistas, tai bulvibių blynų vyrs pakirto  biggrin.gif

tas devintas kilometras, kaip mes vadinam, yra už rinkliavos posto ir eina iki pat jūros. Buvo normaliai pravalytas po didžiojo gaisro, pasimokė iš klaidų. Ar pro vieną taką važiavot, ar pro kitą, turėjote kirsti. Tik, kad gal nelabai ten dėmesį atkreipėte, nes tai nėra gražus, poilsiautojams įrengtas privažiavimas. Čia labiau, kas mėgsta laukiniais pabūti, kavinių ten tikrai nėra. Bet šaip paskutiniais metais tų žmonių jei nuo Smiltynės bent kokie 3 km nelabai daug yra kiek važiavom, gal dabar labiau visi mėgsta įrengtus paplūdimius, kur kavinės ir pan ax.gif
Nuo Juodkrantės iki jūros važiuoti nėra labai patogu, reikia per kalną minti.

p. s. jei nebeliks jėgų atgal parminti, yra autobusai iš Nidos, kurie ima dviračius biggrin.gif vietą tik iš anksto užsisakykit, nes ne tiek daug ten tų dviračių autobusas gali paimti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Argija: 10 liepos 2018 - 09:14
Pasidalinkit, kur fainai apsigyventi su šeimyna prie jūros?
Papildyta:
Kur dabar dalinama 579?
mano taip pat apmokėta, ir negavau jokio pakvietimo...verysad.gif
Atsakyti