Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Argija @ 2018 07 10, 10:11)
tas devintas kilometras, kaip mes vadinam, yra už rinkliavos posto ir eina iki pat jūros. Buvo normaliai pravalytas po didžiojo gaisro, pasimokė iš klaidų. Ar pro vieną taką važiavot, ar pro kitą, turėjote kirsti. Tik, kad gal nelabai ten dėmesį atkreipėte, nes tai nėra gražus, poilsiautojams įrengtas privažiavimas. Čia labiau, kas mėgsta laukiniais pabūti, kavinių ten tikrai nėra. Bet šaip paskutiniais metais tų žmonių jei nuo Smiltynės bent kokie 3 km nelabai daug yra kiek važiavom, gal dabar labiau visi mėgsta įrengtus paplūdimius, kur kavinės ir pan  ax.gif
Nuo Juodkrantės iki jūros važiuoti nėra labai patogu, reikia per kalną minti.

p. s. jei nebeliks jėgų atgal parminti, yra autobusai iš Nidos, kurie ima dviračius  biggrin.gif  vietą tik iš anksto užsisakykit, nes ne tiek daug ten tų dviračių autobusas gali paimti.

Kavinės mum tik vaikui biggrin.gif bet kai tėtis atvažiuoja, tai kuprinė su maistais tenka jam, bėdos nėr. Pabandysim surast tą laukinį gėrį. Dabar Nemirsetoj radom kažką panašaus. Kiek akys aprėpia žmonių nėr. Kartais būna net nejauku.
Mes norėjom iš Nidos su raketa parvaryt. Ir pliam šiemet nebėr!!!! Pravalas kažkoks.
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2018 07 10, 10:32)
Pasidalinkit, kur fainai apsigyventi su šeimyna prie jūros?
Papildyta:
Kur dabar dalinama 579?
mano taip pat  apmokėta, ir negavau jokio pakvietimo...verysad.gif

Karklė arba Kunigiškės.
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2018 07 09, 21:51)
galim viena iš kitos ir batus ir šmutkes mainytis be primierkės 😂

Zek, ka paskutine diena radau, odine
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(gėlužė @ 2018 07 10, 08:50)
Labas rytas 4u.gif

JMD, gal netoli Birutės parko apsistojusi esi?
Jau kaip aš myliu tą Palangos kampelį-parkeliai, žmonių nedaug.. wub.gif Mes į Žuvėdrą nuo 23 lekiam, laukiu nesulaukiu ir jokie orai man ten nebaisūs, visada randame ką veikti:)

As irgi nuo 22 i Palanga planuoju bigsmile.gif Pasaku parkas nerealus, ten taip pusim kvepia siltom dienom, ir voveryciu yra.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 07 10, 12:08)

As irgi nuo 22 i Palanga planuoju  bigsmile.gif Pasaku parkas nerealus, ten taip pusim kvepia siltom dienom, ir voveryciu yra.

Tikrai taip. dukra mate vovearite ne viena bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif O pusu kvapas tikrai superinis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 07 10, 11:08)
Zek, ka paskutine diena radau, odine
vartotojo įkelta nuotrauka
As irgi nuo 22 i Palanga planuoju  bigsmile.gif Pasaku parkas nerealus, ten taip pusim kvepia siltom dienom, ir voveryciu yra.

Visur tų voveryčių yr biggrin.gif tik man keista, kad Birutės parko tvenkiniuos nėra gulbių unsure.gif
Atsakyti
kieno vaikams reikia aktyviai išsisiust. Patys dar nebuvom, bet planuojam

http://jumpparkpalanga.lt/
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 07 10, 11:12)
Visur tų voveryčių yr  biggrin.gif tik man keista, kad Birutės parko tvenkiniuos nėra gulbių  unsure.gif

blink.gif suede kas?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 07 10, 11:21)
blink.gif  suede kas?

Musiet blink.gif
Atsakyti
Suede zomsas turetu but;)
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2018 07 10, 11:32)
Pasidalinkit, kur fainai apsigyventi su šeimyna prie jūros?
Papildyta:
Kur dabar dalinama 579?
mano taip pat  apmokėta, ir negavau jokio pakvietimo...verysad.gif

Naujos statybos butuose, ten ir virtuves yra su visa šiuoliakine buitine technika ir skalbes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2018 07 10, 10:48)

Spurga_m tikra pirkeja. bet kalba ne apie zomsa o apie tai kad kazkas Suėdė gulbes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2018 07 10, 11:48)

lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti