Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Va cia vadinasi neisigilinti i konteksta;)
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2018 07 10, 11:48)
Suede zomsas turetu but;)

Numiriau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(spygliz @ 2018 07 10, 12:12)
Spurga_m tikra pirkeja. bet kalba ne apie zomsa o apie tai kad kazkas Suėdė gulbes biggrin.gif

QUOTE(JMD @ 2018 07 10, 12:36)
Numiriau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

aaaaaaaa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 07 10, 11:21)
blink.gif  suede kas?

Šakės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gafsa,a ko taškų nededi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 10 liepos 2018 - 13:12
Skaitau, mirksiu - kas suėdė zomšą? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 07 10, 14:19)
Skaitau, mirksiu - kas suėdė zomšą?  unsure.gif

rolleyes.gif gulbės matyt huh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
SOS!!! Turiu prasyma mirksiukas.gif gal kuri mergaite vilniete vaziuos savaitgali i Palanga, o pries tai pas Sandrute vaziuos penktadieni ar kwtvirtadieni siuntinuku? Privaziuociau paimt Palangoj rolleyes.gif taip reikia nuo saules kremuku. Jau nusvilau viena karta, o visi kremai pas Sandrute like blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 07 10, 11:12)
Visur tų voveryčių yr  biggrin.gif tik man keista, kad Birutės parko tvenkiniuos nėra gulbių  unsure.gif

Voverių tai ir pas mane kieme yr biggrin.gif net stirnų su zuikiais ateina biggrin.gif pasisodinsiu pušų ir bus pasakų parkas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 07 10, 14:11)
Šakės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Gafsa,a ko taškų nededi  biggrin.gif

Ariu. Ner laiko su telefonu rasant issidirbinet.
Atsakyti
QUOTE(Nonono @ 2018 07 10, 14:43)
SOS!!! Turiu prasyma mirksiukas.gif gal kuri mergaite vilniete vaziuos savaitgali i Palanga, o pries tai pas Sandrute vaziuos penktadieni ar kwtvirtadieni siuntinuku?  Privaziuociau paimt Palangoj rolleyes.gif  taip reikia nuo saules kremuku. Jau nusvilau viena karta, o visi kremai pas Sandrute like blink.gif

Rytžj važiuoju į Vilnių ketvirtadienį grįžtu į palangą. Bet dabar savaitę lis. Galiu savo paskolint biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2018 07 10, 14:52)
Voverių tai ir pas mane kieme yr biggrin.gif net stirnų su zuikiais ateina biggrin.gif pasisodinsiu pušų ir bus pasakų parkas biggrin.gif biggrin.gif

Maš tam pasakų parke ten nieko tokio stebuklinio nematau. Ir iš viso ten neinu. Max pro Vandenį nes gerų koncertų būna. Arinos buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 10 liepos 2018 - 14:48
[quote=JMD,2018 07 10, 15:53]
Rytžj važiuoju į Vilnių ketvirtadienį grįžtu į palangą. Bet dabar savaitę lis. Galiu savo paskolint biggrin.gif
Papildyta:
Ale JMD skubi kaip grizt i Palanga, pabutum va vilniuj iki penktadienio, tai pas Sandrute uzbegtum biggrin.gif negi siuntinuku nelauki rolleyes.gif juokauju, aisku. Kremu ir man jau greit ciuju nebereiks, bet va sunus kepures laukia ir mano Vida ten unsure.gif
Atsakyti
[quote=Nonono,2018 07 10, 17:36]
[quote=JMD,2018 07 10, 15:53]
Papildyta:
Ale JMD skubi kaip grizt i Palanga, pabutum va vilniuj iki penktadienio, tai pas Sandrute uzbegtum biggrin.gif negi siuntinuku nelauki rolleyes.gif juokauju, aisku. Kremu ir man jau greit ciuju nebereiks, bet va sunus kepures laukia ir mano Vida ten unsure.gif
[/quote]
Ne, nieko nelaukiu, užtat varau atgal biggrin.gif
Atsakyti