Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro/draugo buvusios merginos

QUOTE(rasiukaas @ 2011 08 29, 13:59)
..nerandu padeties is sitos ateities:)

kodel jus savimi taip nepasitikite ir vyru tuo paciu? yra nuvyles jus,ar ta moteris buvo didziule meile?? kas jus taip ismuse is veziu... lietuva giminiu krastas,labai daznai susiduriam su buvusiais,busimais ir esamais.. bet tai nieko nereiskia,jei pats nenori bigsmile.gif
Atsakyti
Is tiesu - kas gi cia tokio - "buvusioji"? Ar ten jie kazkaip labai ypatingai issiskyre, kad manot, jog nores santykius atsigaivint?
O jau del miestelio plepalu tai maziausiai galva sukciau. Koks skirtumas ka jie ten plepa? Kam nuo to galva skauda?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 08 29, 16:42)
Ramiau. Gal ji po tiek met7 baisi ir išplerus.

Gerai pasakyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(daivameil @ 2011 08 29, 18:20)
Gerai pasakyta  drinks_cheers.gif

o gal kaip tik isgrazejusi biggrin.gif
esme ne tame juk.. kodel taip paniskai bijoma kad vyras dirbs su ja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 08 29, 18:39)
o gal kaip tik isgrazejusi  biggrin.gif
esme ne tame juk.. kodel taip paniskai bijoma kad vyras dirbs su ja?  g.gif

Netikrumo jausmas?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 08 29, 18:40)
Netikrumo jausmas?

matyt.. kazin nervina visos dirbancios su vyru ar tik ta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 08 29, 18:46)
matyt.. kazin nervina visos dirbancios su vyru ar tik ta  ax.gif

Aš tai supratau, jog dar nervinasi ir dėl kalbų miestelyje, kad visi laukia kažkokios intrigos, o tai dar labiau verčia ją panikuoti... nu juk publika laukia, o jei laukia, vadinasi visko galima tikėtis, juk nelauktų jei nesitikėtų. Čia dar ir mažo miestelio sindromas kelia nepasitikėjimo bangą, baisiai manai malonu staiga atsidūrti pletkyninkams ant liežuvių, gi kokį silpnesnį ir užplakti gali.
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 08 29, 20:03)
Aš tai supratau, jog dar nervinasi ir dėl kalbų miestelyje, kad visi laukia kažkokios intrigos, o tai dar labiau verčia ją panikuoti... nu juk publika laukia, o jei laukia, vadinasi visko galima tikėtis, juk nelauktų jei nesitikėtų. Čia dar ir mažo miestelio sindromas kelia nepasitikėjimo bangą, baisiai manai malonu staiga atsidūrti pletkyninkams ant liežuvių, gi kokį silpnesnį ir užplakti gali.

na mažuose miesteliuose daug kas nesuvokiama, mums, kurie ten negyveno. Ir ačiū Dievui, kad netenka gyventi ten, kur ypatingai išreikštas kišimasis į kitų reikalus, kur turi sveikintis su visais iš eilės, nes liksi nesuprastas, kur ir gaisras jau yra įvykis. Brrr, nenorėčiau pasilikti tos moters vietoje, kai tenka dalyvauti visų aptarinėjamame įvykyje schmoll.gif
Atsakyti
gyvenime buvo kai dar draugavome mane apgaves tai man kazkaip cia viskas susidejo...tai vat kad visi laukia... visiems labai idomu kaip cia viskas baigsis juk visi zino ju istorija...kaip kazkas rase gal ir netikrumo jausmas... jie issiskyre ne taikiai jinaiji ismete, tarp ju kaip ir nebuvo padetas taskas...o man dabar tas pasiknaisiojimas po praeiti ot kiek skausmo suteikia..o dar kai aplinkui visi loja...sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukaas @ 2011 08 29, 20:23)
gyvenime buvo kai dar draugavome mane apgaves tai man kazkaip cia viskas susidejo...tai vat kad visi laukia... visiems labai idomu kaip cia viskas baigsis juk visi zino ju istorija...kaip kazkas rase gal ir netikrumo jausmas... jie issiskyre ne taikiai jinaiji ismete, tarp ju kaip ir nebuvo padetas taskas...o man dabar tas pasiknaisiojimas po praeiti ot kiek skausmo suteikia..o dar kai aplinkui visi loja...sad.gif

Tegu loja. Jų toks tikslas.
Atsakyti

Tai mažame miestelyje to praktiškai neįmanoma išvengti. Ten jau tokia atmosfera, kad visi kišasi kur reikia ir nereikia. Kažkaip bandykit atsiriboti nuo neišvengiamo aptarinėjimo. Vis tiek kitaip nebus, nebent atsiras įdomesnis įvykis, tada Jūsiškį pamirš.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivameil: 31 rugpjūčio 2011 - 23:56

apgaves buvo,taigi pasitikejimas krites,miestelis mazas-pletku bus daug,zodziu apsisarvuokite kantrybe ir ausu kamstukais.
Atsakyti