Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro/draugo buvusios merginos

QUOTE(rasiukaas @ 2011 08 29, 12:47)
laba diena..o pas mane situacija visikai nepavydetina gal kas ka gero patars su vyru esame 4 metai turime 2 mazus vaikus.. ir viena diena skambutis man is vyro tu zinai kas atejo dirbti pas mane i darba ogi buvusi su kuria jis gyveno pries 10 metu man net kojas pakirto.. pagalvojus kad 24 val per para bus kartu dirbs bendraus valgys gers kava...as kiekviena diena stresuoju, nes neisivaizduoju kas gali nutikti nors jis mane ramina ir pan... bet man labai nemalonu...

o jei būtų nepasakęs pats, būtumet iš kitų sužinojus ir parašius "va pradėjo dirbti buvusioji o jis nepasake, slepe reiskaisi"
nieko dar nenutiko o jus jau vezima malku priskaldyti spejote.
Spėju, kad nelabai turite ka veikti, užsimkite kokia veikla ir mažiau muilo operų kurkite, kol nėra pagrindo.
Atsakyti
Labas mergytes smile.gif prisiskaiciau cia jusu visokiausiu linksmu,liudnu ir juokingu istorijyciu, pas mane gyvenime siuo klausimu tai ramiakas thumbup.gif mano vyras neturejo tokiu rimtu ex su kuriomis butu planaves ateiti ( visos buvo tam kartui lotuliukas.gif matyt zmogus norejo issilaktyti kaip reikalas,kol nesurado tos vieninteles ir nepakartojamos ax.gif ) todel ir jokiu bendravimu su jokiom buvusiom nera. Na ,o pradzioj draugystes tai jis is mano albumo kur as su savo ex'ais perplese visas foto ir paliko tik mano pusele, tad ir as radus jo albume kelias merginu nuotraukas lygiai taip pat suplesiau lotuliukas.gif Siaip mes abu esam ziauriai pavydus, tad nei vienas nei kitas netampom liuto uz usu, nes zinom kuo tai gali baigtis, gyvenam sau dviese, be jokiu praeiciu ir mums gerai smile.gif
Atsakyti
Su tom,kurias pazystu,sveikinuosi.Del tu,kuriu nepazystu,nesuku galvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2011 09 02, 20:47)
Su tom,kurias pazystu,sveikinuosi.Del tu,kuriu nepazystu,nesuku galvos biggrin.gif

Mes abu su vyru odnoliubai, o čia - net smalsu pasidarė, tai kiek jų buvo?
Atsakyti
QUOTE(Febra @ 2011 09 02, 21:56)
Mes abu su vyru odnoliubai, o čia - net smalsu pasidarė, tai kiek jų buvo?

Daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna999 @ 2011 09 02, 15:40)
Na ,o pradzioj draugystes tai jis is mano albumo kur as su savo ex'ais perplese visas foto ir paliko tik mano pusele, tad ir as radus jo albume kelias merginu nuotraukas lygiai taip pat suplesiau 

barbarai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2011 09 02, 21:57)

Jo, ištekėjus už babnyko problemos nesibaigia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Febra @ 2011 09 02, 23:40)
Jo, ištekėjus už babnyko problemos nesibaigia.  biggrin.gif

Kokios? biggrin.gif
P.S.Gal kam ir idomus kerplesos kuriu niekada niekam nereikejo,man ne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo due drops: 02 rugsėjo 2011 - 22:46
QUOTE(due drops @ 2011 09 02, 22:45)

O kokioj temoj sėdit? cool.gif Šiaip gera tema pamąstymui, kas geriau, tvanas prieš mane, ar po manęs. bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Febra: 02 rugsėjo 2011 - 23:18
QUOTE(Febra @ 2011 09 03, 00:09)
O kokioj temoj sėdit?  cool.gif

Jurkiauliu.Skyrelyje Fauna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2011 09 02, 23:18)
Jurkiauliu.Skyrelyje Fauna biggrin.gif

Kovinės jurkiaulės, pamaniau, kad kariniai manevrai vyksta, o čia - fauna, jūra, ramuma ir (vos nepamiršau esmės) kiaulės. Idilė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 09 02, 23:01)

barbarai nuotrauku neturejo tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti