Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro/draugo buvusios merginos

QUOTE(Febra @ 2011 09 03, 00:21)
Kovinės jurkiaulės, pamaniau, kad kariniai manevrai vyksta, o čia - fauna, jūra, ramuma ir (vos nepamiršau esmės) kiaulės. Idilė.  4u.gif

Niekas neatsakingas uz tai ka jus pamanet cool.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2011 09 03, 11:55)
Niekas neatsakingas uz tai ka jus pamanet cool.gif

Ekologijos klausimais aš nejuokauju - tai perdaug rimta. Ne tik mūsų, bet ir ateities kartų ateitis kiaulių rankose, atsiprašau, kojose. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Febra @ 2011 09 03, 13:15)
Ekologijos klausimais aš nejuokauju - tai perdaug rimta. Ne tik mūsų, bet ir ateities kartų ateitis kiaulių rankose, atsiprašau, kojose.  cool.gif

O kaip tai susiję su buvusiomis vyro (draugo) merginomis ???? lotuliukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daivameil @ 2011 09 03, 14:26)
O kaip tai susiję su buvusiomis vyro (draugo) merginomis ????  lotuliukas.gif  rolleyes.gif

Per jūrų kiaules turbūt. mirksiukas.gif Bet kaip, tai tikrai nepasakysiu. g.gif
Atsakyti
turejau bedu, nesupratau ju bendravimo doh.gif ju 'bajeriu' smsais, el paste..., jie ten juokais flirtuodavo, sh..visoki maldavo, pavydejau, keliau isterikas ir dabar gailiuosi..nes istampiau kruva nervu sau ir keleta kartu rizikavau tuo,kad maniskis susikraus smutkes ir iseis, nes rodziau visiska nepasitikejima g.gif kadangi dabar byra jos santykiai su jos dabartiniu drauguziu vel pabande atsigrezti i mb , mazdaug vajei vajei ju stokie laimingi, o as tokia vargsele...paguosk mane...as tikriausiai vis dar tave myliu.. doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ..ha, kaip gerai, kad sitaip susidirbo jinai...po tokiu pareiskimu mb pasake griezta VISKAS ju bendravimui g.gif jis juk nenumane, kad jausmus puoseleja g.gif o gal ir nepuoseleja, gal seip gailescio ir prieglobscio iesko (nes gyvena susimetus to berno namuose, zo liks isspirta) , gal tikisi,kad musu santykiai nera tvirti g.gif
Atsakyti
Pries mane jis ju turejo velniai zino kiek. Bet zinau tik viena rimta su kuria gyvenu 5 metus, viskas buvo gerai, bet del kazkokiu priezasciu viskas baigesi. Po to buvo mano drauge, del kurios man viduje pasidaro slykstu, visgi nesedejo rankeliu sudeje, o ji tai K. Bet dabar mes kartu ir atrodo viskas gerai,ka gali zinoti kas vyks po keliu metu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(G_arbanele @ 2011 09 08, 22:46)
Pries mane jis ju turejo velniai zino kiek. Bet zinau tik viena rimta su kuria gyvenu 5 metus, viskas buvo gerai, bet del kazkokiu priezasciu viskas baigesi. Po to buvo mano drauge, del kurios man viduje pasidaro slykstu, visgi nesedejo rankeliu sudeje, o ji tai K. Bet dabar mes kartu ir atrodo viskas gerai,ka gali zinoti kas vyks po keliu metu.  g.gif

Na ir nuomone apie savo "drauge"!... g.gif Tik nelabai supratau, cia kuri nuo kurios tas vyruka nukabinot?.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pita @ 2011 09 08, 23:28)
Na ir nuomone apie savo "drauge"!...  g.gif Tik nelabai supratau, cia kuri nuo kurios tas vyruka nukabinot?.. lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif tai va butent. jeigu jau drauge, tai K tikrai negaleciau pavadint.
pati gyvena su drauges buvusiu ir dar K vadina lotuliukas.gif kazin ar ne atvirkstinis variantas bus tongue.gif
Atsakyti
Pries mane jis ju turejo velniai zino kiek. Bet zinau tik viena rimta su kuria gyvenu 5 metus, viskas buvo gerai, bet del kazkokiu priezasciu viskas baigesi. Po to buvo mano drauge, del kurios man viduje pasidaro slykstu, visgi nesedejo rankeliu sudeje, o ji tai K. Bet dabar mes kartu ir atrodo viskas gerai,ka gali zinoti kas vyks po keliu metu.  g.gif

doh.gif blink.gif
Atsakyti

Ir ko Jūs iš tokių santykių tikitės. Idilės ar dar vieno istorijos tęsinio blink.gif g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(G_arbanele @ 2011 09 08, 20:46)

Nesedejo rankeliu sudeje, bet drauge - K, o jaunikaitis vat nekaltas. Meile wub.gif
Atsakyti
Mano ex bendravo su geriausio draugo žmona. Jų santykiais neteko įsitikinti,- yra tik prielaidos. Nenorėjau tuo užsiimti, o po to sielvartaut. Skiriamės ne dėl šios priežasties.
Man atrodo prie šeimyninės krizės priveda kompleksas problemų; viena iš bėdų yra tariamos draugės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medasta: 10 rugsėjo 2011 - 08:34