QUOTE(baltavarna99 @ 2015 01 19, 19:51)
aš nežinau, kaip iš tikrųjų yra mano atveju, bet juk gali būti, kad kitas tikrai nesupranta, jog jo elgesys skaudina. šiandien net negaliu normaliai su juo bendrauti, nes nežinau, kaip turėčiau elgtis. pykstu ir ant jo, ir ant savęs, nežinau, kuris kaltesnis. vis tik atrodo, kad labiau jis. ir nežinau, ar jam leisti žinoti, suprasti, kaip jaučiuosi, ar bandyti tai slėpti. manau, kad abu variantai blogi. pirmuoju jis blogai reaguos, antruoju blogai jausiuosi pati. o galiausiai gaunasi kad abiem atvejais aš vis tiek jausiuosi blogai.kur yra tas gerasis variantas???
Manyciau, kad problemas sprendimas butu kalbejimas. Ne rekimas, kaltinimai, ne scenu kelimas, o kalbejimas. Kita vertus, yra dazna problema, kad zmones kalba, bet NEISISKALUSO apie ka yra kalbama. Todel, tam kad buti isklausytam, o svarbiausia isgirstam, padeda laisko rasymas.
As jusu vietoj neieskociau kaltu, o apeliuciau i atjauta, rasyciau apie savo savijauta, kuria itakoja toks vyro elgesys, seimos ateities lukescius. Ir jei jus isties esate jam brangi, manyciau, Jusu savijauta jam bus svarbiau nei ambicijos. Bet kokiu atveju, tas ambiciju karas zudo jusu santikius, na kiek ilgai jus tversite... Kas svarbiau ambicijos ar seima, jusu santikiai?
Nemanau, kad kalbejimas apie savo jausenas yra silpnumo pozymis, ar kad jus taip silpninsite taip savo pozicijas. Priesingai, saliginai normalioje seimoje zmones kaip ir turetu karts nuo karto nusiimti kaukes (sarvus), nes gerai apgalvojus, kur jei ne namuose, seimoje gali pailseti nuo kaukiu (sarvu), pabuti paciu savimi, nebijant buti iskaudintu.