Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro/draugo buvusios merginos

QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2015 01 19, 20:52)
na ir poziuris i zmones  doh.gif

Pavyzdys is artimos aplinkos: drauge issikyre su vyru. Jie ir toliau bendravo, nes pasak jos isblesus romantiskai meilei jie vistiek vienas kita mylejo kaip 'brolis ir sesuo', nes daug metu kartu praleido. Kai jis susirado mergina tiek pirma, tiek dabartine bedravo ir toliau. Su dabartine jo vaiko mama drauge net zaisdavo tenisa kartu. O jai susiradus vaikina jos ex su juo eina i sporto kluba ir tarkim alaus. Ir dabar toliau normaliai bendrauja kartu su antrosiomis pusemis.

gražu
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2015 01 19, 20:54)
Balta varna, o jus bandete be kaltinimu, be asaru, be isteriju ramiai argumentuotai pasikalbeti apie savo jausmus. Nes tai, kad jusu vaikinas bendrauja su savo buvusia mergina tikrai nereiskia, kad kazkas vyksta ar nevyksta. Esate jauna ir norite, kad jo akys kryptu tik i jus. Pradzia gyvenimo visada sunki, bet kiekvienoje poroje visu pirma turi vykti dialogas. Ne monologas, ne reikalavimai. Jis (kaip supratau) pasitiki jumis, jusu elgesiu. Kodel jus netikite juo? Ar tam buvo nors menkiausias pagrindas? Ar jis jums kada nors melavo ir neatviravo? Jus gi suvokiate, kad savo reikalavimais bandote keisti suaugusi zmogu. Tad uzduokite sau klausima: ar noretumete, kad jis jus keistu ar priimtu tokia kokia esate?

Jūsų pastabos gana taiklios, o klausimai verčiantys susimąstyti. Taip, mes kalbėjomės. Kalbėjomės tą patį vakarą, kai ta mergina paskambino ir labai ilgai kalbėjomės vakar telefonu. Lyg ir priėjome sprendimą, kad jis nutrauks su ja bet kokį bendravimą. Bet, deja, ilgas vakarykštis pokalbis jį vis tik paveikė ne į gerą. Jis vėl ėmė kalbėti apie spaudimą, kad santykiai turi teikti džiaugsmą, o ne kelti problemas. Šiandien net nebendrauja. Taigi galiausiai vėl aš likau kalta, kad gadinu viską. Nebežinau, gal duosiu jam erdvės, nelįsiu, tegul sau galvoja. Mane šiek tiek trikdo tai, kad bet kokia problemėlė jam jau temdo santykius. Juk nebūna namų be dūmų. Jei visa kita pas mus nuostabu, bet kartais iškyla kokių nors nesusipratimų, juk tai dar nereiškia, kad jau viskas, iš santykių nebėra malonumo. Nesuprantu jo.
Atsakyti
QUOTE(baltavarna99 @ 2015 01 20, 10:47)
Jūsų pastabos gana taiklios, o klausimai verčiantys susimąstyti. Taip, mes kalbėjomės. Kalbėjomės tą patį vakarą, kai ta mergina paskambino ir labai ilgai kalbėjomės vakar telefonu. Lyg ir priėjome sprendimą, kad jis nutrauks su ja bet kokį bendravimą. Bet, deja, ilgas vakarykštis pokalbis jį vis tik paveikė ne į gerą. Jis vėl ėmė kalbėti apie spaudimą, kad santykiai turi teikti džiaugsmą, o ne kelti problemas. Šiandien net nebendrauja. Taigi galiausiai vėl aš likau kalta, kad gadinu viską. Nebežinau, gal duosiu jam erdvės, nelįsiu, tegul sau galvoja. Mane šiek tiek trikdo tai, kad bet kokia problemėlė jam jau temdo santykius. Juk nebūna namų be dūmų. Jei visa kita pas mus nuostabu, bet kartais iškyla kokių nors nesusipratimų, juk tai dar nereiškia, kad jau viskas, iš santykių nebėra malonumo. Nesuprantu jo.

Visų pirma stenkitės kalbėtis gyvai, o ne telefonu 4u.gif
Atsakyti
Įsiterpsiu ir aš... ax.gif

Turėjau tokių problemų, bet mano vyras šaunuolis... Suprato, kad tai mane skaudina...
Mano nuomone, kad jei vyras bendrauja ir su buvusiomis, ir labai net bendrauja... Daugiau laiko skiria susirasinejims nei Jums... Negerbia Jūsų.
Bet dirbu vyriskame kolektyve ir patirtis sako, kad daugelis nesuvokia, kad tai blogai. Dar kitiems reikaingi " keli" variatai... Tarsi rinktusi geriausią... O dar yra ir tokių moterų ,kurios neatstoja pačios... Priežastys įvairios. Vienos dar tikisi ko tai, kitos iš pavydo ir pan...
Ir jei vyras nesupranta, kad skaudina, nemanau, kad taikyčiaus...
Teko panaudoti kitą būdą... Po pareiškimo, kad tai tik dragė ir nieko nebuvo, nėra ir nebus... Pasakiau, kad tada..."kodėl visi kartu negalime bendrauti? Supažindink. Bendraujam šeimomis... Kokios problemos???"... Manau, kad galima ir pabandyti. Galima pakviesti i svečius ir stebeti, koks tas jų bendravimas. Kokia ta kita? Dazniausiai moterys issiduoda noredamos pasipuikuoti... Visaip buna... Toks gestas parodys, kad esate nepavydi, o norite, kad jus gerbtu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2015 01 20, 09:59)
Visų pirma stenkitės kalbėtis gyvai, o ne telefonu  4u.gif

Na mes nemažai būnam kartu, bet būna ir kelias dienas ar beveik savaitę nepasimatom, jei abu labai užimti, nes gyvenam skirtinguose miestuose ir atstumas ne toks mažas. Tad kartais kai labai norisi pakalbėti tenka ir telefonu tai daryti. Bet man irgi labiau patinka gyvai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Krisanta @ 2015 01 20, 10:09)
Įsiterpsiu ir aš...  ax.gif

Turėjau tokių problemų, bet mano vyras šaunuolis... Suprato, kad tai mane skaudina...
Mano nuomone, kad jei vyras bendrauja ir su buvusiomis, ir labai net bendrauja... Daugiau laiko skiria susirasinejims nei Jums... Negerbia Jūsų.
Bet dirbu vyriskame kolektyve ir patirtis sako, kad daugelis nesuvokia, kad tai blogai. Dar kitiems reikaingi " keli" variatai... Tarsi rinktusi  geriausią... O dar yra ir tokių moterų ,kurios neatstoja pačios... Priežastys įvairios. Vienos dar tikisi ko tai, kitos iš pavydo ir pan...
Ir jei vyras nesupranta, kad skaudina, nemanau, kad taikyčiaus...
Teko panaudoti kitą būdą... Po pareiškimo, kad tai tik dragė ir nieko nebuvo, nėra ir nebus... Pasakiau, kad tada..."kodėl visi kartu negalime bendrauti? Supažindink. Bendraujam šeimomis... Kokios problemos???"...  Manau, kad galima ir pabandyti. Galima pakviesti i svečius ir stebeti, koks tas jų bendravimas. Kokia ta kita? Dazniausiai moterys issiduoda noredamos pasipuikuoti... Visaip buna... Toks gestas parodys, kad esate nepavydi, o norite, kad jus gerbtu...  4u.gif

Ačiū 4u.gif vakar besikalbant jis siūlė kaip sprendimo būdą man su ja susipažinti, neva pačiai pamatti, kad jie tik draugai ir nieko daugiau, aiškino, kad ji žino, jog jis turi merginą, net siūlė, jei noriu, padaryti eksperimentą ir pasiūlyti jai kažką, kad neva ji pati atsisakys, nes jis juk turi merginą. Bet dabar taip blogai jaučiuosi, jis neatrašo, o vakar nors galiausiai pokalbė ir baigėm "myliu,bučkis", bet liko įtampa ir susierzinimas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2015 01 20, 11:09)
Pasakiau, kad tada..."kodėl visi kartu negalime bendrauti? Supažindink. Bendraujam šeimomis... Kokios problemos???"...  Manau, kad galima ir pabandyti. Galima pakviesti i svečius ir stebeti, koks tas jų bendravimas. Kokia ta kita? Dazniausiai moterys issiduoda noredamos pasipuikuoti... Visaip buna... Toks gestas parodys, kad esate nepavydi, o norite, kad jus gerbtu...  4u.gif

Aš savajį siūliau supažindint. Man draugas mus netgi į svečius kvietė kada prie progos, bet draugas nenori...
Atsakyti
Man asmeniskai truputi keistai atrodo bendravimas su buvusiom draugem/ais jei nesieja vaikai ir darbai. Na nematau reikalo bendrauti, nieko pries pasisveikinti, pakalbeti apie ora susitikus netycia, bet samoningai vystyti rysi su ex schmoll.gif cia tas pats, kai issikraustai i kitus namus, bet vaziuotum i senus vis pabuti nors ten gyvena jau nauji seimininkai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 20 sausio 2015 - 10:37
Na Jus turit pilna teise papykti. Nepulkite jam rasineti, skambinti. Papykite.... 4u.gif ka noriu pasakyti... Issimiegokite, pailsekite... Ir pamatysite, viskas ne taip jau baisiai atrodo... As buna, pykstu visa nakti ( viduje), apmastau viska pykdama... O ateina rytas, vyras su sypsena pasako l"labas rytas", pabuciuoja... Ir pyktis dingsta... Mes moterys kartais tikrai viska perdedam...

4u.gif
Palyginimui... Man buvo situacija.
Yra kaimynu seimos kelios, bendraujam... Bet su vienos seimos moteriske baigesi bendravimas... Ji labai pavydi, vyru megeja... Tik isgeria, kaip iesko su kuo pasi.... doh.gif tokioj kompanijoje as visada buvau kartu su vyru ir stebedavau situacija... Ji meciodavo visokias uzuominas vyrui/vyrams... doh.gif
Visa tai toleravau, kol nepaliete manes...
Kadangi turiu daug draugu/draugiu... Pasirodo, kad savaite iki musu vestuviu ta grazuole guodesi, kad jos meile veda... Bet tipo nieko...kai zmona pagimdys ir negales nieko du men.daryti...ji pasirupins mano vyru... Dar dadejo, kad ir siaip juo pasirupina...
Ten visko prikalbejo... As tai as, bet man ir mano vyro reputacija svarbi...
Na tada as pasiutau... Ir dabar ji mane pamaciusi net atsoka is baimes... Bijo susitikti...
Pykau gerokai ir ant vyro, kol viska issiaiskinom...
Bet jeigu jis ir toliau su ja bendrautu- netoleruociau... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rykute @ 2015 01 20, 10:36)
Man asmeniskai truputi keistai atrodo bendravimas su buvusiom draugem/ais jei nesieja vaikai ir darbai. Na nematau reikalo bendrauti, nieko pries pasisveikinti, pakalbeti apie ora susitikus netycia, bet samoningai vystyti rysi su ex  schmoll.gif  cia tas pats, kai issikraustai i kitus namus, bet vaziuotum i senus vis pabuti nors ten gyvena jau nauji seimininkai  biggrin.gif

Na as su buvusiomis nenoreciau bendrauti... schmoll.gif

Bet siulau kaip varianta. Blogiau nebus. O gal kas ir paaiskes... O kas maiso susitikus tryse atvirai paklausti, ko ji tikisi su juo bendraudama.... Susitikimas gali baigtis ivairiai... Nieko neprarandat...
4u.gif tai tarsi gudrus ejimas... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 20 sausio 2015 - 10:44
Aš tai nenoriu to susitikimo tryse, jausčiausi kvailai. Geriau jie tegul nebebendrauja ir viskas. Dabar jis savo nebendravimu gal mane pamokyti bando, auklėja, nežinau. Manau šita problema išsispręs su ta buvusia. Blogiau, kad bet kokios problemėlės sprendimas, tų problemėlių egzistavimas jam kelia tiek neigiamų emocijų, skatina žiūrėti į santykius kaip į blogus. Man atrodo natūralu, kad iškyla kažkokių klausimų ir problemų, apie kurias noriu kalbėti, jas spręsti. Pasak jo tų problemų geruose santykiuose iš viso neturi būti. Tai gaunasi kaip priekaištas man, nes jis neva nei karto nėra iškėlęs jokios problemos, dėl nieko man nėra niekad priekaištavęs. Taip, tai tiesa, bet ką dabar man daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2015 01 20, 11:43)

Bet siulau kaip varianta. Blogiau nebus. O gal kas ir paaiskes... O kas maiso susitikus tryse atvirai paklausti, ko ji tikisi su juo bendraudama.... Susitikimas gali baigtis ivairiai... Nieko neprarandat...
4u.gif tai tarsi gudrus ejimas...  thumbup.gif

Būtent drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(baltavarna99 @ 2015 01 20, 10:48)
Aš tai nenoriu to susitikimo tryse, jausčiausi kvailai. Geriau jie tegul nebebendrauja ir viskas. Dabar jis savo nebendravimu gal mane pamokyti bando, auklėja, nežinau. Manau šita problema išsispręs su ta buvusia. Blogiau, kad bet kokios problemėlės sprendimas, tų problemėlių egzistavimas jam kelia tiek neigiamų emocijų, skatina žiūrėti į santykius kaip į blogus. Man atrodo natūralu, kad iškyla kažkokių klausimų ir problemų, apie kurias noriu kalbėti, jas spręsti. Pasak jo tų problemų geruose santykiuose iš viso neturi būti. Tai gaunasi kaip priekaištas man, nes jis neva nei karto nėra iškėlęs jokios problemos, dėl nieko man nėra niekad priekaištavęs. Taip, tai tiesa, bet ką dabar man daryti?  g.gif

O kodel Jus jauciates kvailai? Nematau ko taip jaustis. Tegu jie jauciasi kvailai... ypac ta kita...

mirksiukas.gif

Turejau kolega (dabar Anglijoje), kuris atvede mane i savo seima... Supazindino... Vaikai su vaikais susidraugavo, as su jo zmona... ir jokiu problemu... 4u.gif

Pabandykit. Principus i sona... nepatiks, prie abeju pasakysit, kad Jusu tai netenkina... O gal moteris normali ir supras ir nebeskambines....

Variantu baigties gali buti ivairiu... 4u.gif
Jei sunku, apgalvokite visus variantus, kaip elgtumetes... bus ramiau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2015 01 20, 12:04)
O kodel Jus jauciates kvailai? Nematau ko taip jaustis. Tegu jie jauciasi kvailai... ypac ta kita...

mirksiukas.gif

Turejau kolega (dabar Anglijoje), kuris atvede mane i savo seima... Supazindino... Vaikai su vaikais susidraugavo, as su jo zmona... ir jokiu problemu... 4u.gif

Pabandykit. Principus i sona... nepatiks, prie abeju pasakysit, kad Jusu tai netenkina... O gal moteris normali ir supras ir nebeskambines....

Variantu baigties gali buti ivairiu...  4u.gif 
Jei sunku, apgalvokite visus variantus, kaip elgtumetes... bus ramiau...  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti