Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018M. 173 TEMA (VASARIS)

Pasidarau nakti nes labai i tualeta norejau, o ryte nebutu is ko kartot :D

Visaip cia gali buti..

Atsakyti

buvau iš ebay nusipirkus 50 ov testukų + 10 nt rinkinuką. Tai nt išsibaigė staigiai, o ov jau irgi į pabaigą nesu tikra, ar trečiam mėnesiui užteks.. Nes ov naudoju belaukdama mmm :D tai šiandien užsisakiau dar vieną tokį pat rinkinį 50+10 ir... tik nesmerkit... 100 nt testukų  :oh:  labai pigiai gaunasi, manau daugiau išleisiu pirkinėdama po vieną-kelis kas mėnesį iš vaistinių. Galėsiu tenkinti savo smalsumą be sąžinės graužaties ir nelaukdama kažkelintos dpo :) "mažumėlę" užsikrėčiau testų ir vaiduoklių liga. Šiandien beje ov ryškesnis nei vakarykštis, bet irgi dar ne teigiamas. Skaičiau, kad vienoms pasitvirtina ov testų ryškėjimas prieš mmm ir parodo nėštumą, o kitoms nieko nereiškia.. Ai, ir pagalvojau, gal suveiks kiaulystės dėsnis, turėsiu krūvą nt, o jau būsiu pastojus  :bigsmile:  tada galėsiu "targavoti" jums  :lol:  

labai laukiu tyrimų atsakymų, viliuosi ryt jau bus  :rolleyes: o kitą mėnesį mąstom, kad bus laikas ir vyrui turtą pasitikrinti  :hmm:  vis tik 7 mėn planavimo nėra mažai, kai praktiškai visuomet turėjom užtaikyti ant ov..

Atsakyti

Deraramos, nezinau kaip su ardymais. Bent jau ClearBlue ir First Response isardzius - visada atsiranda linija, ir kartais net spalvos turi. Bet fotkint juos sunku irgi del plastikiuko skaidraus ideto. Esu pati taip darius - kazkas atrodo matosi, isardai ir tada labai staigiai fotkini, kol neatsirado evaporacine melage.

As vakar ClearBlue nusipirkau velesnem dienom. I savaites gala jau kaip ir galiu daryt. Turejau kelis is Asdos dar, bet tai ten 25mIU, tai nieko gero ir idomaus, plius tie plonyciai, kur imerkus ir palaukus dar reik ziuret isvis kur tas testas - kates taikosi vis nuvogt.

Atsakyti

deraramos na tu duodi  :D  :D  :D aš teturiu tik 5 ov testus  :D 

pasidariau ka tik ov testuką, labai teigiamas, dvi vienodos linijos. Kaip supranta rytoj ivyks ovuliacija? ir nuo rytojaus skaičiuoju 7 dienas tyrimui padaryti? 

Atsakyti

Ovuliacija gali ivykti per vidutiniskai 36 val nuo teigiamo testo. Turetum pajusti durima vienam sone ir sekancia diena pakilti bkt.

Man paciai sunkiai nusistate ta ov diena, nes lyg ivyko tos pacios d vakare kaip ir teigiamas ov testas.Na dar ir diena pries buvo daugmaz teigiamas.

Irgi darysi tyrimus? :) kazkaip manau, kad 1-2 d neatitikimas nieko baisaus skaiciuojant.. Gines isvis standartiskai liepia pasidaryt 21 cd prg tyrima, kas mano atveju butu buve 5 dpo..

Atsakyti

Jeigu 21 cd, tai man gaunasi 9 dpo. Vaziuosiu tada kita pirmadieni, bus 6-8 dpo. Noriu padaryti tyrimus, nes ir tepliojimai pries mmm mane kankina jau ilga laika, prg reikia pažiurėti tikrai. 

Man pastoviai skauda tik viena kiaušidė  kairėje. Dešinė niekada... ar tai normalu? Nebent aš nejaučiu dešinės. Kai dariau echo lapkriti, ov buvo ivykus kaireje.

Atsakyti

gal tiesiog silpniau jauti.. Ir kairė aktyvesnė. Mano taip pat dažniau kairėj pojūčiai, bet esu echo darius, kai buvo dešinėj ov..

O prg tyrimas gali parodyti, jei kas negerai dėl tepliojimo prieš mmm? būtų labai gerai, jei kas paaiškėtų, nes man teplioja prieš ir po po kelias dienas ir tikrai vargina..

Atsakyti

Man buna neteplioja, buna 2 d pries teplioja, o si cikla net 5 dienas tepliojo, sviesiai sviesiai rudos spalvos... Geriau kt, keleta men po buvo ok. dabar vel prasidejo :( 

Atsakyti

Panos, uzkilo temp 37.5 :o tuoj pradesiu marianas :D

Atsakyti

As vakar ClearBlue nusipirkau velesnem dienom. 

O kaip jų OT? Kokią nuomonę apie juos susidarei? Aš vis dar svarstau pirkt ar nepirkt juos :D

Atsakyti

Panos, uzkilo temp 37.5 :o tuoj pradesiu marianas :D

O čia rytinis užkilimas, ar vakare?  :)​ 

Atsakyti

deraramos, jau matyt būtų laikas naujai temutei  :4u:​ 

Atsakyti