Įkraunama...
Įkraunama...

Blogi atsiliepimai apie gydytojus

Ginekologas Ronaldas Rogalskis, turi savo privačią kliniką vilniuje "Šiuolaikinės Ginekologijos Centras" http://ginekologija.tinkle.lt

O buvo taip - šį pavasarį atlėkė pas mane persigandusi draugė, kuriai nėštumo testukas parodė neryškią juostelę (vaiko ji nė už ką nenorėjo... sad.gif )

Nuvažiavom pas tą gydytoją.
1. Pasakė kad neigiamesnio testuko nėra mates...
2. Pažiūrėjo per echoskopą, ir pasakė, kad apie nėštumą kalba čia neina, jums iš viso šį mėnesi NET NEBUVO OVULIACIJOS....
3. Pasakė kad mėnesinės dar tikrai greitai neprasidės, gal po kokio mėnesio...

Na ką, mes su drauge iš tos laimės net nuėjom i bariuką atšvesti laimingos pabaigos...

Gerai kad draugė biškį paranoikė, po mėnesio dar vieną testuką pasidarė.... Lėkėm kaip akis išdegę pas kitą gydytoją. Nu ir ką - Finalas toks - nėštumas jau buvo dviejų mėnesių, jokių atsiurbimų daryt nebegalima, siuntimas į ligoninę rimtam abortui ... Apie abortų blogumus ir tos draugės pasirinkimą čia diskutuoti nenorėčiau... taip ji pasirinko ir negaliu smerkti.

Tačiau tai, ką šis gydytojas padarė, yra baisu. O ką, jei draugė nebūtų buvus tokia paranojiška ir ramiai sau lauktų tų mėnesinių dar vieną mėnesį? Aborto pasidaryti nebebūtų galimą, būtų priversta gimdyti nenorimą vaiką, plius dar alkoholis, cigaretes ir kitoks ne itin sveikas gyvenimo būdas per tą laikotarpį.....

Nežinau, gal šis gydytojas tiesiog suklydo, sako, pasitaiko, čia subtilūs dalykai....TAČIAU jei tai subtilūs dalykai, tai reikia subtiliau ir vertinti, mažiau tokio užtikrintumo ir pasitikėjimo savim bei aparatūra......

Atsakyti
Lankausi centro poliklinikoje, Pylimo g. Ir bene dazniausiai - ginekologijos skyriuje.
Taigi pirmiausia ejau pas visu peikiama V.Skaigiriene. Nebuvo ji man nei gera, nei bloga, tik jauciu, kad buvo neobjektyvi, vaistus skirdavo pagal reklama, tyrimus - i Dinameda, del KT irgi nelabai kazko domejosi - paskyre dazniausias - novynette.
Taigi nusprendziau verciau lankytis pas R.Sapon. Kadangi buvau pas ja tik 2 kartus, tai pasirode ji man gal kiek saltoka unsure.gif bet siaip suprantu, kad nauja paciente jai nera labai svarbi.
Taciau kvailiausia, kai del Sapon atostogu mane uzrase tyrimu pas Smilgeviciute.
Tyrimus tai ji dar siaip ne taip padare, nors matesi, kad ziauriai nenorejo schmoll.gif bet kai ejau rezultatu ta visai pasibaisejau, kaip negerbiami yra pacientai - laukiau valanda (ilgiau negalejau del reikalu), tai ji per ja spejo priimti net 2 burelius kazkokiu savo padruskiu netycia ar tycia uzejusiu blink.gif . O pacienciu eilute susidare jau gal kokios 8, is ju dar dvi nesciosios.. g.gif
Spjoviau ir pasakiau, kad iseinu. Tai gerai, kad sesele pasitaike labai maloni, is karto istrauke mano rezultatus ir pasake, kad viskas tvarkoje. Isvada: butent ji is visu centro ginekologiu man paliko geriausia ispudi biggrin.gif
Atsakyti
Skaisgirienė Pylimo poliklinikoj man irgi visai nepatiko. Buvau pas ją pasikonsultuoti dėl kontraceptikų vartojimo. Tai, kai pamatė, kad mano pavardė baigiasi -iūtė, tai po jos pasisakymų pasijutau vos ne k_ _ _ va...BR....
taktiskumo - nulis.
Atsakyti
QUOTE(Amu @ 2005 08 06, 17:06)
Ginekologas Ronaldas Rogalskis, turi savo privačią kliniką vilniuje "Šiuolaikinės Ginekologijos Centras" http://ginekologija.tinkle.lt

O buvo taip - šį pavasarį atlėkė pas mane persigandusi draugė, kuriai nėštumo testukas parodė neryškią juostelę (vaiko ji nė už ką nenorėjo...  sad.gif  )

Nuvažiavom pas tą gydytoją.
1. Pasakė kad neigiamesnio testuko nėra mates...
2. Pažiūrėjo per echoskopą, ir pasakė, kad apie nėštumą kalba čia neina, jums iš viso šį mėnesi NET NEBUVO OVULIACIJOS....
3. Pasakė kad mėnesinės dar tikrai greitai neprasidės, gal po kokio mėnesio...

Na ką, mes su drauge iš tos laimės net nuėjom i bariuką atšvesti laimingos pabaigos...

Gerai kad draugė biškį paranoikė, po mėnesio dar vieną testuką pasidarė.... Lėkėm kaip akis išdegę pas kitą gydytoją. Nu ir ką - Finalas toks - nėštumas jau buvo dviejų mėnesių, jokių atsiurbimų daryt nebegalima, siuntimas į ligoninę rimtam abortui ...  Apie abortų blogumus ir tos draugės pasirinkimą čia diskutuoti nenorėčiau... taip ji pasirinko ir negaliu smerkti.

Tačiau tai, ką šis gydytojas padarė, yra baisu. O ką, jei draugė nebūtų buvus tokia paranojiška ir ramiai sau lauktų tų mėnesinių dar vieną mėnesį? Aborto pasidaryti nebebūtų galimą, būtų priversta gimdyti nenorimą vaiką, plius dar alkoholis, cigaretes ir kitoks ne itin sveikas gyvenimo būdas per tą laikotarpį.....

Nežinau, gal šis gydytojas tiesiog suklydo, sako, pasitaiko, čia subtilūs dalykai....TAČIAU jei tai subtilūs dalykai, tai reikia subtiliau ir vertinti, mažiau tokio užtikrintumo ir pasitikėjimo savim bei aparatūra......

Hmmm... g.gif su manim buvo atsitikęs viens prie vieno dalykėlis...100% nėštumo nėra, nėra mėnesinių dėl ką tik buvusios temperatūros...ir taip 6 kartus smile.gif ir pan...kol vieną dieną paaiškėja, kad visdėlto nelauktas ir netikėtas nėštumas...atsiurbimui jau seniai per vėlu, vos kelios dienos iki galimo aborto. Ir taip padarė mano gerai pažįstamas gydytojas...neminėsiu čia pavardės ir to pasekoje turiu 3-ią sūnelį. To gydytojo kompetencija nenorėčiau abejoti, galbūt dėl subjektyvių priežasčių, jeigu taip nepažįstamas - turbūt irgi į šuns dienas būčiau išdėjus...o dabar - yra taip, kaip yra, aišku, su kai kuriais kitais niuansais, kurių smulkiau čia nenoriu aprašinėti.
Atsakyti
nedaug pas mane patirties su gydytojais bet... Jei kas busit Vilkaviskyje neikit - pas chirurga - Ruka, ginekologes Lukoseviciene( vaistus skiria net nepaziurejus kas yra ir tik kai zmogus pradeda praradinet samone pradeda galvoti o gal jai kazkas yra ? ) Dar yra toks Dudonis - jam jei kas viską operuot reikia, buvo limfinziu mazgų uždegimas - raumenys plyšę - operuojam, tarpšonkaulinių nervų uždegima - apendicitas operuojam..
Tai vva tokie gydytojai provincijoj...
o Vln labai nepatiko Kalinaukso polikliniko treciam aukšte sėdinti BP gydytoja. Sakau vaikas visuriuoja jai aukšta temperatūra nieko nevalgo. Tai ji man kliepė duot geras bakterijas smecta ir daug gert o nuo temperatūros det zvakute. Visa tai as jau dariau... Tai sakau o gal kokiu tyrimų reikia ji man tai ne čia aišku akd virusas. Nu ***** jei as neturinti jokio medicininio išsilavinimo tai žinau tai ką ji ten veikia? g.gif
Atsakyti
Kaune esančio Saulės šeimos centras ir gyd. Bakutienės schmoll.gif
Ji mums ir siuntimų nenori duoti, ir akivaizdžių problemų "nemato", nors jei aš, tundra medicinoj įtariu, kad vaikui silpnas rachitas (gydytojai skundžiausi 2mėn. iš eilės), tai ji tik po ortopedo konsultacijos ir rentgeno nuotraukos pasakė, kad jo bash.gif Tiek ir a6 gal42iau pasakyt po to kai Klinikose profesorius pasako.
Ir apie paciento išklausymą, tai patyliu................ listen.gif
Suprantu, aš nesu medikė, bet visgi skaitau knygas, žurnalus apie vaikų auginimą ir SM, bet kai jos ko paklausiu, tik pasijuokia ir tiek umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Chicony @ 2004 09 15, 23:12)
Seskines 10 suagusiu poliklinikos ginekologe Odeta Gabrenaite-Telyceniene mad.gif Siaubas mad.gif Nuolat laukia kysiu ir visada surugusi, pikta bei nepatenkinta pasauliu.

Nu nežinau, man ji tai super gydytoja, labai maloni ir nuoširdi ir viską paaiškina ir pataria thumbup.gif
daugiau tokių gydytojų!!!
Atsakyti
Nemaloni labai gydytoja R.Vaičiulienė schmoll.gif .JI dirba Radviliškio PSPC

gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Na mamos as irgi "pagirsiu " Narvydiene - Dainavos poliklinika, Kaunas. Kad galeciau as gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif . Tokia vadinama daktare gali eiti sunu gydyti, o ne zmones... Penktadieni nueinu pas, diagnozavo dantu dygima ir aisku pamate, kad paraudusi gerkle. Israse vaistu nuo dantu dygimo ir viskas tuo baigesi... Sekmadieni vaika greitoji paguldo i ligonine, dar viena para ir vaiko nebera. Diagnoze: uzpuliavusi angina, vargsiukas ne valge ne gere, isseko, lasaline tokiam mazam state. Antibiotikai 10 dienu kursas...
Nenoriu nutyleti del tokio daktaru aplaidumo. Man gaila ir kitu mazyciu vaikuciu sveikateliu...
Taigi mamos saugokit savo atzalas nuo tokio parazito, kaip Narvydene
Atsakyti
Laikykis 4u.gif
Nuosirdziausiai uzjauciu, bet tikesimes, kad viskas pasitaisys i geraja puse mirksiukas.gif
dar karteli laikykis 4u.gif

Veidas truputi pagerejo, tiksliau tas raudonumas sumazejo, bet liko linijiniai randai. Be to per TV visko ten ir nesimate, pvz aplink burna tokie randeliai, atrodo, kad butu daug kartu ipjauta, kai sypsausi matosi, ai ir visokiu kitokiu idomiu randu, visas veidas israizgytas tokiais, kurie matosi truputi patempus oda. Bet svarbiausia tas lazeris nieko gero nepadare mano randeliams, kurie buvo like po spuogu, nedideli visai, duobutes tokios, nors gydytoja garantavo, kad sumazes tu duobuciu gylis 80 procentu.
Apie perspektyva niekas garsiai nekalba, guzcioja peciais tik, bet as tikiu, kad galima kazka padaryt, slifuot kelis kartus mechaniniu budu gal.
bye1.gif
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(eja @ 2005 09 01, 15:53)
Laikykis 4u.gif
Nuosirdziausiai uzjauciu, bet tikesimes, kad viskas pasitaisys i geraja puse mirksiukas.gif
dar karteli laikykis 4u.gif

Aciu aciu, eja 4u.gif butu isvis fainai, jei atsirastu likimo draugiu smile.gif bet gal as cia vienintele tokia g.gif nelabai dar tos proceduros lazeriu populiarios, be to ziauriai brangios..

Norejau paklaust ax.gif gal kuri yra skaiciusi dainininko Gabalio straipsni "Lietuvos ryte", rasyta pries kelis metus apie jam daryta procedura lazeriu..

bye1.gif
Atsakyti
Gal kas esate taip pat susidūrę su privačia praktika besiverčiančia gydytoja J. LAZUTKIENE ??!!
Jos privataus kabineto adresas -Antakalniog. 43/2-36). Ji, beje, pati parduoda pacientams brangius vaistus.

Mano giminaičiai susidūrė su tokia problema: J. Lazutkienės manymu, jų sūnelis yra l. didelis ligonis, vaistai kemšami saujomis, viskas jam blogai ( ir kasa nedirba, ir inkstai prasti, akmenų yra, ir epilepsijos priepuoliai jam gali būti, ir t. t. ).
Tuo tarpu tiek Grybo g. valdiškoje gydymo įstaigoje, tiek kiti gydytojai to neranda. Bet kadangi riebesnio suvalgęs berniukas vemia , paskausta pilvą, tėvai ieško priežasčių, ir ilgą laiką pasitikėjo minėta gydytoja.
Kiek pinigų kiekvieno priėmimo metu yra duota (jau vien vaistams) .....
Baisiausiai, jog gydytoja išrašė vartoti vaistus epilepsijai gydyti, kai berniukui tokių ligos požymių nepasireiškia.
Neseniai Klaipėdos gydytojai tyrę berniuką (beje, tokių baisių ligų taip pat neradę) pasibaisėjo, kad vartojo tokius vaistus.
Atsakyti