Ginekologas
Ronaldas Rogalskis, turi savo privačią kliniką vilniuje "Šiuolaikinės Ginekologijos Centras"
http://ginekologija.tinkle.lt
O buvo taip - šį pavasarį atlėkė pas mane persigandusi draugė, kuriai nėštumo testukas parodė neryškią juostelę (vaiko ji nė už ką nenorėjo...

)
Nuvažiavom pas tą gydytoją.
1. Pasakė kad neigiamesnio testuko nėra mates...
2. Pažiūrėjo per echoskopą, ir pasakė, kad apie nėštumą kalba čia neina, jums iš viso šį mėnesi NET NEBUVO OVULIACIJOS....
3. Pasakė kad mėnesinės dar tikrai greitai neprasidės, gal po kokio mėnesio...
Na ką, mes su drauge iš tos laimės net nuėjom i bariuką atšvesti laimingos pabaigos...
Gerai kad draugė biškį paranoikė, po mėnesio dar vieną testuką pasidarė.... Lėkėm kaip akis išdegę pas kitą gydytoją. Nu ir ką - Finalas toks - nėštumas jau buvo dviejų mėnesių, jokių atsiurbimų daryt nebegalima, siuntimas į ligoninę rimtam abortui ... Apie abortų blogumus ir tos draugės pasirinkimą čia diskutuoti nenorėčiau... taip ji pasirinko ir negaliu smerkti.
Tačiau tai, ką šis gydytojas padarė, yra baisu. O ką, jei draugė nebūtų buvus tokia paranojiška ir ramiai sau lauktų tų mėnesinių dar vieną mėnesį? Aborto pasidaryti nebebūtų galimą, būtų
priversta gimdyti nenorimą vaiką, plius dar alkoholis, cigaretes ir kitoks ne itin sveikas gyvenimo būdas per tą laikotarpį.....
Nežinau, gal šis gydytojas tiesiog suklydo, sako, pasitaiko, čia subtilūs dalykai....TAČIAU jei tai subtilūs dalykai, tai reikia subtiliau ir vertinti, mažiau tokio užtikrintumo ir pasitikėjimo savim bei aparatūra......
o Rogalskis isgelbejo mano dukryte... jei ne jis, as siandien netureciau savo stebukliuko. Mano gimdyma priiminejo kita gydytoja, bet buvo ziaurios komplikacijos, todel kvietesi ji i pagalba (cia dar Jokubo ligoninej buvo viskas) va, su jo pagalba siaip ne taip pagimdziau. Ir po gimdymo dar kasdien i palata ateidavo apziureti, kaip man sekasi...Beje, aciu nuoroda i jo tinklapi, anksciau jo klinika buvo kitur...
Tikra tiesa, kiek zmoniu - tiek nuomoniu.