QUOTE(zirzalele @ 2006 12 06, 13:11)
kiek einu tiek beldziuosi, tik daznai buna pasakyta palaukite mes geriame kava, gydytojos dar nesu nei kart apsaukus, o kiek esu apsaukta, tai nebeskaiciuoju.

o po to skundžiasi, kad pas juos eilės

o geria kavą tai taip min 30min kai kurios

atsiranda dar ir tokių, kurios pasako, dabar kavą gersiu, ir po to dar norėsiu emailą parašyt, tai palauk
QUOTE(nikvik @ 2006 12 06, 16:30)
Jei pastebejote, pas gydytojus buna EILES, ju kuo toliau, to labiau truksta Lietuvoj.
kalbant apie eiles, tai neskaitant jau paminėtų jų sudarymo būdų, reiktų primint, kaip yra išduodami talonėliai

Pvz, užsirašiau aš į endokrinologijos kliniką. Sako, eilė - 3 mėnesiai

nu ką, laukiu. ai dar liepė ateit pusvalandžiu anksčiau, nei užrašyta. Atvarau, tuščia, nei vieno žmogaus laukiančio, bet gydytojas tik vaikšto po koridorių, šnekučiuojas su kolegom ir nieko nepriima. Taip pralaukiau pusantros valandos, per tą laiką daugiau atėjo tik dar dvi merginos, visoms kraujo atsakymų, kai jau mane visą valandą vėlavo priimt, teikėsi pakviest, pasakė kokie kraujo atsakymai ir palweido. Dėl dviejų minučių prasėdėjau pusantros valandos, nors daugiau ten žmonių nebuvo. Ir taip buvo kaskart ten nuėjus.. Taip dirbtinai ir kuriamos tos eilės - o gal tyčia tokie tarpai tarp talonėlių sudaromi, kad norintys greičiau susimokėtų ir būtų priimti be eilės. O kad nebūtų tuščia prie kabineto - juk nefasonas, kad nėra eilės - tai ir verčia laukt, nors niekuo neužsiėmę.
QUOTE(vinga @ 2006 12 06, 16:36)
Tačiau kiekvienas turim stengtis neišsilieti ant kitų, visai to nenusipelniusių žmonių. Nesvarbu ar tai būtų gydytojas, mokytojas, pardavėjas ar kokios kitos specialybės darbuotojas. O vadovautis principu - mane aprėkė, aprėksiu ką nors ir aš - žema.

sako, kuo kalti gydytojai, kad tokia biudžeto politika. o tai kuo kalti pacientai? kad apskritai serga?
Pati pirmu numeriu noriu įspėti apie
Lordenta odontologinę kliniką Kęstučio g.

"Sutaisytus" dantis teko visus pertaisyt jau nepraėjus mėnesiui

iš vienų iškrito plombos, po kitom toliau dantis puvo

ko norėt, kai neišvalo prieš plombuojant

vieną dantį išvis vos ne vos išsireikalavau, kad taisytų, nes "ten viskas gerai, geriau pašviesinkim dantis

o kai išmaldavau, kad gydytų aną, išaiškėjo, kad nedaug belikę iki protezavimo
Dar niekam nerekomenduočiau KMUK odontologijos (ar ortodontijos?) klinikoj dirbančios
A.Gaidytės 
nu tokio arogantiško žmogaus nesu mačius. Kad parodytų mano vietą, mat atėjau neperspėjus, privertė mane laukt dvi valandas, iš kurių vieną gėrė kavą ir siuntinėjo emailus, o kitą priėminėjo visus kitus pacientus, nors jie atėjo vėliau už mane, žodžiu, visi be eilės, o tu palauk. Nors tie kiti irgi ne visi buvo užsirašę

o aš ten ėjau taisyt jos pačios darbo broko

tipo, jau breketai sudėti, babkės sumokėtos, tai nebeįdomi

o kai atėjau pirmam vizitui (su MB) irgi labai patiko. apžiūrėjo mane, atsisuko į MB ir pradėjo jam aiškint, ką reik daryt. Sakau, kalbėkit su manim, jis gi vis tiek lietuviškai nesupranta. Tai aš angliškai sako galiu, juk
jis JŪSŲ PINIGINĖ

dar tokio pažeminimo nebuvau apturėjus