Įkraunama...
Įkraunama...

Blogi atsiliepimai apie gydytojus

nikvik,
vilniaus sarase itraukta analogu neturinti sundaktare Vaičekauskaitė dirba Kaune, Senamiesčio Medgintro šeimos klinikoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nike_mike: 08 gruodžio 2006 - 19:30
galima į šį sarašiuką ir gyd. ginekologę - akušerę, dirbančią KMUK, ELENĄ GUZAVIČIENĘ įtraukt. Jos dėka vos po žeme neatsidūriau bash.gif

Gimdžiau Lazdijuose, bet dėl komplikacijų (buvo susidariusi hematoma, kuri vėliau sprogo) buvau pervežta į KMUK ir papuoliau būtent pas šią personą. Gydė ji mane 2 savaites. Per tas 2 savaites niekaip nenumušė temperatūros, jei nukrisdavo, tai po vieną dalelę.
Gulėjau kartu su savo naujagimiu, maitinau, ir kartu gavau 3 rūšis antibijotikų, kad nesupūliuotų hematoma:oh Klausiau ar galiu maitint, kai tiek antibijotikų gaunu - sakė atseit nekenkia vaikui g.gif doh.gif (nors po kiekvienos dozės kai maitindavau vaikas klykdavo nesavu balsu)
Kasdien užbėgdavo iš ryto tik paklaust kas negero - kitas vizitas kitą rytą ir tas pats klausimas: "kas negero". Jei apžiūrėdavo tarpvietę kaip gyja, tai net prisimerkus, susiraukus, iš tolo - toks vaizdas kad jai šlykštu lotuliukas.gif
Nuolat savo šukuoseną tvarkė; veido išraiška būdavo tokia, tarsi aš jai ne lygis, akivaizdžiai matėsi, kad nori kyšio lotuliukas.gif
Po savitės gydymo jau planavo išleist namo, bet temperatūra niekaip nekrito. Tai atėjusi susinervavo - atseit be manęs eilėj laukia kita moteris, kurią ji planavo (jau susitarė) guldyt mano vietoj, o aš čia niekaip nepasveikstu doh.gif. Trenkė durim ir išėjo blink.gif .
Taip dar savaitę pragulėjau - matyt baigėsi moteriškės kantrybė ir išleido penktadienį namo su temperatūra - atseit temperatūra pati nukris savaime blink.gif

Štai aš penktadienį namie... Šeštadienį dukart praradau sąmonę, sekmadienį temperatūta 39,8. Pirmadienį vakare atsidūriau Santariškėse. Antradienį padarė echoskopą - kuo skubiau operuot doh.gif doh.gif - supūliavo hematoma.
Po operacijos buvo pasakyta - jei dar dieną būtum uždelsus - tavęs jau čia nebūtų. Buvo susikaupę daugiau kaip 300 ml pūlių doh.gif. Stebėjosi daktarai kaip Guzavičienė su temperatūra galėjo namo išleist g.gif

tad kuo toliau nuo tokių poniučių gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2006 12 08, 22:29)
galima į šį sarašiuką ir gyd. ginekologę - akušerę, dirbančią KMUK, ELENĄ GUZAVIČIENĘ įtraukt. Jos dėka vos po žeme neatsidūriau bash.gif

ojoj
pažįstu jos vyrą
kiets dieds
milionierius ax.gif
Atsakyti
labai keista diskusija užvirė g.gif
kiek teko skaityti, tai retai parašoma, kad gydytojas(a) buvi tik blogos nuotaikos ar tik pavargęs. dauguma aprašo gydymo klaidas, nepriežiūrą ir pan. suprantama, visko pasitaiko, visi žmonės. bet pažiūrėkim iš kitos pusės - jie į tokį darbą ėjo sąmoningai, daug metų mokėsi ir davė priesaiką. ir gydytojai patys būna nepatenkinti kitų blogai atliekamu darbu. ir barasi, ir skundžiasi visokiom instancijom, kai kas nors būna kur nors blogai jų atžvilgiu. todėl toks juodasis sąrašas juos turėtų tik paskatinti paanalizuoti savo veiklą, daryti išvadas. aš ir pati esu parašiusi blogą atsiliepimą ir dar parašysiu, jei teks su tuo susidurti. parašau ir apie teigiamus gydytojus, ir dar parašysiu, kai teks susidurti. juk čia nėra asmeniškumų, tarpusavio santykių aiškinimosi. o jei kam tenka priimti asmeniškai - tai vadinasi kažką netaip padarėte ir skubėkite taisyti savo klaidas. būkime sveiki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas2 @ 2006 12 09, 14:30)
juk čia nėra asmeniškumų, tarpusavio santykių aiškinimosi. o jei kam tenka priimti asmeniškai - tai vadinasi kažką netaip padarėte ir skubėkite taisyti savo klaidas. būkime sveiki 4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
pritariu simtu procentu
Atsakyti
Kas liečia gyd.A.Gaidytę, tai, jei nežinot, ji Kaune viena geriausių gydytojų-ortodontų. O, gydytojai irgi žmones, jiems taip pat pertraukos būna, ir kavos išgert reikia..ir babkės čia niekuo dėtos. Pacientai turi teisę rinktis, ir jei gydytojas nepatinka, arba būtent tam žmogui nenori mokėt pinigų už gydymą, tai gydytis galima ir pas kitą...ypač tokiam Kaune...
Atsakyti
QUOTE(airina @ 2006 12 10, 17:06)
Kas liečia gyd.A.Gaidytę, tai, jei nežinot, ji Kaune viena geriausių gydytojų-ortodontų. O, gydytojai irgi žmones, jiems taip pat pertraukos būna, ir kavos išgert reikia..ir babkės čia niekuo dėtos. Pacientai turi teisę rinktis, ir jei gydytojas nepatinka, arba būtent tam žmogui nenori mokėt pinigų už gydymą, tai gydytis galima ir pas kitą...ypač tokiam Kaune...

tai prašom į BALTĄJĮ SĄRAŠĄ šitą gydytoją būtinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gydytojas neurologas Žobakas, kuris dirba Kauno klinikose. Svarbu paimti iš kliento pinigus, paskirti gydymą, o toliau jau kaip dievas duos... Mano vyrui paskyrė vaistus nuo epilepsijos, kurie stipriai paveikė jo psichiką. verysad.gif Gydytojas nepripažino, kad tai nuo vaistų. Informaciją apie tokį jų poveikį radom internete.
Atsakyti
Kalniečių poliklinikos reabilitacijos skyrius doh.gif Siaubas kokie ten dalykai vyksta, eilės didelės,mėnesiais, sulauki savo eilės ir pasirodo kad tavo laiką atidavė kitam žmogui, o kai bandai pasiaiškinti kodėl taip padarė pradeda rėkti doh.gif Jau šlykštesnių žmonių sunku rasti. Ypač baisi ir apgavikė masažuotoja Milda, geriau jau vengt pas ją lankytis arba jeigu eiti tai iškart nešt tokius kyšius, kad labiau verta būtų eiti privačiai, geroje klinikoje g.gif Patekti į gydomąją mankštą be kyšių taip pat neįmanoma doh.gif Taigi jaunas žmogus, ligotas ir jeigu neturi pinigų keliai užkirsti į gydymą g.gif Žiauru, bet tai realybė su kuria pastarosiomis dienomis susidūriau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2004 10 29, 15:08)
as tai noreciau pasakyti - KALNIECIU POLIKLINIKA KAUNE. NErealus poziuris i zmogu, nereali tvarka. o GYDYTOJAI... tikiuosi kad niekada nebeteks ten grizti...

priotariu tau, niekam nelinkiu ten eiti!
Atsakyti
Kalnieciu poliklinikoj vaiku gydytoja volobujeva nu ziopla tai ka darysi, jei koks rimtesnis reikalas, tai lekdavo su antuseva pasitart, bet geriausiai tai buvo, kai mano vaikui parase ploksciapedyste ant to lapuko, kur i mokykla reikia nest kiekvienais metais, dar nurodziusi kazkokia specialia sveikatos grupe del to, o vaikas nebuvo ploksciapadis !! tai veliau vel apsilankius pas gydytoja ortopediniam paklausiau, ar mano vaikui isvis buvo tokia diagnoze kada nors nustatyta, tai ta sako ne, buvo sleivapedyste, o tai ne tas pats. na as pati tai galiu nezinot to skirtumo tarp situ terminu, bet kad gydytoja nezino, tai kazkas ne taip schmoll.gif
Atsakyti
labai norėčiau daugiau sužinoti apie šį gydytoją, nes man tai asocijuojasi su apsišaukeliais.

mano anyta pas jį lankosi ir jį tiesiog dievina, geresnių gydytojų nėra. jos vyras iš to juokiasi.

situacija tokia: mano vyrui jau labai seniai skauda riešą ir petį. chirurgas traumotologas padarė nuotraukas ir diagnozės: riešas - nevienodo ilgio kaulai, dėl to ir skauda, kai jie susistumia, petys - osteochorozė. pasakė po pusmečio pasirodyti, darys naujas nuotraukas ar nėra pakitimų ir gydymas - operacija.
aš labiau pasitikiu šiuo gydytoju ir diagnoze.

zacharovo diagnozė - persisukę kaulai, gydymas - išgydysim, pinigus lupa nerealius.

norėčiau išgirsti daugiau nuomonių
Atsakyti