aš nežinau ar čia rašau,bet nežinau kur rašyti

,ką tik gryžom iš klinikų,buvome pas ausų gydytoją Janiną -Stanislava Kaziauskienę,PAS MANO VAIKUTĮ KAMŠTIS AUSYTĖJĘ YRA aš pirmą kartą gyvenimę matau ,kad 7 metų vaikui kamštį iš ausies išiminėtu su vielom

,vaikas pradėjo klykti nesavo balsų ,gydytoją pasiėmė 15 cm. vielą ir pradėjo krapštyti,vaikas verkė klykė ,poto žiūriu ,kad jinai deda vata i tą ausį ,sako reikia kad pabutu ,nes kamštis yra giliai ,nuvedė plauti ,nieko jos ten neišplovė

,pas vaiką ausis vos ne mėlyną ,poto vėl pasisodino į kėdė ir vėl pasiėmė tą pačią vėlą ir vėl krapšto , vaikas spėge ne savo balsu

man truko kantrybė ,sakau gal vaistukų palašinti kad tas kamštis atmirktu,o jį sako reikia ,kad jisai pasedėtu aš jam iškrapštysiu

,pati vos neverkiu kartu su vaiku,sakau o tai kitokių įrankių neturite? sako mes dar ne tokius kamščius traukiam

su jom ,poto pažiūriu vaikui į ausį žiūriu bėga kraujas ,paėmiau aš vaiką už rankutės gydytojai sakau ,kad tikrai daugiau neduosiu krapštyti ,tariau viso gero ir išejau .AŠ ESU LABAI NUSTEBUSI kaip šitaip galima dirbti,kiek žinau kamščius išiminėją plaunant su švirkštu,nu baisu man buvo labai,ir dar jinai išvadino mano vaiką isteriku isivaizduojat

,aš nežinau ,gal ją apskusti reikia kur nors vat tik nežinau kur?mamos pasisaugokite šitos gydytojos jai jau į penciją laikas ,pakol suranda ką nors ,pakol pasisuką ,ir gydyti jau nebesugeba man taip atrodo .