QUOTE(vestinukas @ 2007 07 22, 22:45)
Ačiū ačiū nuraminot. Dabar galėsiu ramiai laukti savo operacijos?

Jei  17 m. mergina dar neturejo lytinio gyvenimo, tai jam jau ji buvo atsilikusi, senamadiska ir vos nelesbiete
 Jei  17 m. mergina dar neturejo lytinio gyvenimo, tai jam jau ji buvo atsilikusi, senamadiska ir vos nelesbiete  kai visi normalus ginek. siulo nepradet per anksti lytinio gyvenimo, o tik susiradus pastovu partneri, tai jam viskas atvirksciai, vos ,kad jai kas nori, tai ir turi gulti, juk tam moterys ir sutvertos
  kai visi normalus ginek. siulo nepradet per anksti lytinio gyvenimo, o tik susiradus pastovu partneri, tai jam viskas atvirksciai, vos ,kad jai kas nori, tai ir turi gulti, juk tam moterys ir sutvertos   - cia Burgailos nuomone.
 - cia Burgailos nuomone.   Ir is vis, tai jam pavarde nepatiko, tai figura mano pradejo komentuot, kur per daug, kur per mazai
 Ir is vis, tai jam pavarde nepatiko, tai figura mano pradejo komentuot, kur per daug, kur per mazai   ir t.t.   ...... Žodziu, likau pakraupus
  ir t.t.   ...... Žodziu, likau pakraupus   

, nuejau pas gydytoja issiaiskinti situacijos (planuojam leliu, bet yra soikiu tokiu bedeliu), o jis sugebejo viska taip supainioti, kad po jo vizito visa savaite teko sedeti nete, kad susigaudyciau kas prie ko
 , nuejau pas gydytoja issiaiskinti situacijos (planuojam leliu, bet yra soikiu tokiu bedeliu), o jis sugebejo viska taip supainioti, kad po jo vizito visa savaite teko sedeti nete, kad susigaudyciau kas prie ko  , ir siaip jam reikia kabintis kodel ne -iene o vaikus planuoju, juokinga daros  kai paklausiu ar jokiu tyrymu nereikia pries planavima atlikt
 , ir siaip jam reikia kabintis kodel ne -iene o vaikus planuoju, juokinga daros  kai paklausiu ar jokiu tyrymu nereikia pries planavima atlikt  (be to issiaiskinau , kad esant tokiom bedom kaip pas mane tyrimus vis del to atlikti butu ne pro sali:oh)taip pat juokinga daros kai pasiterauji del vitaminu
 (be to issiaiskinau , kad esant tokiom bedom kaip pas mane tyrimus vis del to atlikti butu ne pro sali:oh)taip pat juokinga daros kai pasiterauji del vitaminu  , vienu zodziu linksmas zmogus, sugeba net ir rimtose situacijose izvelgti jumora
 , vienu zodziu linksmas zmogus, sugeba net ir rimtose situacijose izvelgti jumora   

, dar daug ivairiu niuansu, tik nenoriu per daug issiplesti
, dar daug ivairiu niuansu, tik nenoriu per daug issiplesti  

.. nu ir nieko.. pasakiau, kad noriu su vaikinu myletis ir galvoju apie tai kaip apsisaugoti nuo nestume reiketu. Pasnekejo ji su manimi graziai, nei tikrino, nei peike, nei gyre, viskas ciki. Nu protinga moteriske
 .. nu ir nieko.. pasakiau, kad noriu su vaikinu myletis ir galvoju apie tai kaip apsisaugoti nuo nestume reiketu. Pasnekejo ji su manimi graziai, nei tikrino, nei peike, nei gyre, viskas ciki. Nu protinga moteriske   TOdel, manau, kad ji cia nepelnytai buvo pamineta!
  TOdel, manau, kad ji cia nepelnytai buvo pamineta!

aš nežinau ar čia rašau,bet nežinau kur rašyti
 aš nežinau ar čia rašau,bet nežinau kur rašyti  ,ką tik gryžom iš klinikų,buvome pas ausų gydytoją Janiną -Stanislava Kaziauskienę,PAS MANO VAIKUTĮ KAMŠTIS AUSYTĖJĘ YRA aš pirmą kartą gyvenimę matau ,kad 7 metų vaikui kamštį iš ausies išiminėtu su vielom
 ,ką tik gryžom iš klinikų,buvome pas ausų gydytoją Janiną -Stanislava Kaziauskienę,PAS MANO VAIKUTĮ KAMŠTIS AUSYTĖJĘ YRA aš pirmą kartą gyvenimę matau ,kad 7 metų vaikui kamštį iš ausies išiminėtu su vielom  
   ,vaikas pradėjo klykti nesavo balsų ,gydytoją pasiėmė 15 cm. vielą  ir pradėjo krapštyti,vaikas verkė klykė ,poto žiūriu ,kad jinai deda vata i tą ausį ,sako reikia kad pabutu ,nes kamštis yra giliai ,nuvedė plauti ,nieko jos ten neišplovė
 ,vaikas pradėjo klykti nesavo balsų ,gydytoją pasiėmė 15 cm. vielą  ir pradėjo krapštyti,vaikas verkė klykė ,poto žiūriu ,kad jinai deda vata i tą ausį ,sako reikia kad pabutu ,nes kamštis yra giliai ,nuvedė plauti ,nieko jos ten neišplovė   ,pas vaiką ausis vos ne mėlyną ,poto vėl pasisodino į kėdė ir vėl pasiėmė tą pačią vėlą ir vėl krapšto , vaikas spėge ne savo balsu
 ,pas vaiką ausis vos ne mėlyną ,poto vėl pasisodino į kėdė ir vėl pasiėmė tą pačią vėlą ir vėl krapšto , vaikas spėge ne savo balsu   man truko kantrybė ,sakau gal vaistukų palašinti kad tas kamštis atmirktu,o jį sako reikia ,kad jisai pasedėtu aš jam iškrapštysiu
 man truko kantrybė ,sakau gal vaistukų palašinti kad tas kamštis atmirktu,o jį sako reikia ,kad jisai pasedėtu aš jam iškrapštysiu   ,pati vos neverkiu kartu su vaiku,sakau o tai kitokių įrankių neturite? sako mes dar ne tokius kamščius traukiam
 ,pati vos neverkiu kartu su vaiku,sakau o tai kitokių įrankių neturite? sako mes dar ne tokius kamščius traukiam   
   su jom ,poto pažiūriu vaikui į ausį žiūriu bėga kraujas ,paėmiau aš vaiką už rankutės gydytojai sakau ,kad tikrai daugiau neduosiu krapštyti ,tariau viso gero ir išejau .AŠ ESU LABAI NUSTEBUSI kaip šitaip galima dirbti,kiek žinau kamščius išiminėją plaunant su švirkštu,nu baisu man buvo labai,ir dar jinai išvadino mano vaiką isteriku isivaizduojat
 su jom ,poto pažiūriu vaikui į ausį žiūriu bėga kraujas ,paėmiau aš vaiką už rankutės gydytojai sakau ,kad tikrai daugiau neduosiu krapštyti ,tariau viso gero ir išejau .AŠ ESU LABAI NUSTEBUSI kaip šitaip galima dirbti,kiek žinau kamščius išiminėją plaunant su švirkštu,nu baisu man buvo labai,ir dar jinai išvadino mano vaiką isteriku isivaizduojat   ,aš nežinau ,gal ją apskusti reikia kur nors vat tik nežinau kur?mamos pasisaugokite šitos gydytojos jai jau į penciją laikas ,pakol suranda ką nors ,pakol pasisuką ,ir gydyti jau nebesugeba man taip atrodo .
 ,aš nežinau ,gal ją apskusti reikia kur nors vat tik nežinau kur?mamos pasisaugokite šitos gydytojos jai jau į penciją laikas ,pakol suranda ką nors ,pakol pasisuką ,ir gydyti jau nebesugeba man taip atrodo .