Įkraunama...
Įkraunama...

Blogi atsiliepimai apie gydytojus

QUOTE(Speigė @ 2007 08 21, 12:34)
oho, tai dar ilgai leidai vaika kankinti. kamscius is ausies su svirkstais vandeniu isplauna,o ne vielom krapsto.

ogo, berots yra dar kazkokie lasiukai į ausį 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galit padėti? doh.gif Skubiai reikalingas geras urologas Vilniuje. Reikalinga konsultacija dėl operacijos. operacija numatyta spalio 17 d. , bet iki to laiko noriu pasikonsultuoti ir su kitu daktaru?
Atsakyti
Patarčiau vengti gydytojos Dalios Marijos KAMINSKIENĖS. Tai pirma tokia mano sutikta gydytoja ir tikiuosi daugiau niekada pas tokią nepakliūti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ievux @ 2007 09 25, 22:03)
Patarčiau vengti gydytojos Dalios Marijos KAMINSKIENĖS. Tai pirma tokia mano sutikta gydytoja ir tikiuosi daugiau niekada pas tokią nepakliūti verysad.gif

Kas buvo?
Atsakyti
Panevezio m.(Nemuno G.)polikl.ginekkologas Astrauskas.Per ji nesiojau negyva leliuka visa menesi,nors ir skundziausi,kad rudai teplioja,bet ji tvirtino ,kad yra zaizdele,kuri kraujuoja.O tai,kad gimda daug mazesne nei turetu buti(12sav. )eme aiskint,kad turbut nepamenu kada paskutines menesines buvo.O juk as dariausi echoskopija 8sav.3d.ir viskas atitiko,bet sis gydytojas apie tai net nenorejo girdeti.
Nesinori jo net prisimint!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noanoa: 21 lapkričio 2007 - 20:26
Noriu papasakoti jums vieną istoriją kuri nutiko jau senokai, bet kurią atsiminus visada suspaudžia širdį verysad.gif Atsitiko tai Santariškių klinikose, nefrourologijos skyriuje, tėčiui buvo reikalinga prostatos operacija, pakliuvome į gyd. Dzedziulio palatą. Spec .gydytojo nesirinkome nes visi atrodė pakankamai geri, o ir operacija paprasta. Apsvarstėme vokelio dydį, na ir laukeme operacijos, sulaukeme. Atejau kai parvežė tėtį, prasidejo nepakeliamas skausmas, išėjau ieškoti gyd., radau prie seselių posto, pasakiau kad labai skauda ir gal galima suleisti vaistų nuo skausmo, va čia jis ir tėškė man su pašaipa, a, skauda, tai tegul pasikaso, gal mažiau skaudesžodžiai man užstrigo gerklėje, negalejau nei skiemens pralementi, tik apsisukau ir grįžau į palatą. Po minutes atėjo seselė su švirkštu nuskausminančių ir atsiprašė žvilgsniu blink.gif Tvarkydama tetes pižamą radau vokelį... pilną...pasirodo jis gėdijosi atiduoti daktarui prieš operaciją, nes pastoviai buvo pašalinių žmonių, o jis norėjo paduoti kai niekas nematys, kad gydytojo garbės neįžeistų doh.gif Vat tokia istorija kurios negaliu pamiršti, blogiausia tai kad tenka šį gyd. dažnai sutikti nes abu dirbame toje pačioje ligoninėje cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretute @ 2007 12 03, 17:12)
Noriu papasakoti jums vieną istoriją kuri nutiko jau senokai, bet kurią atsiminus visada suspaudžia širdį verysad.gif Atsitiko tai Santariškių klinikose, nefrourologijos skyriuje, tėčiui buvo reikalinga prostatos operacija, pakliuvome į gyd. Dzedziulio palatą. Spec .gydytojo nesirinkome nes visi atrodė pakankamai geri, o ir operacija paprasta. Apsvarstėme vokelio dydį, na ir laukeme operacijos, sulaukeme. Atejau kai parvežė tėtį, prasidejo nepakeliamas skausmas, išėjau ieškoti gyd., radau prie seselių posto, pasakiau kad labai skauda ir gal galima suleisti vaistų nuo skausmo, va čia jis ir tėškė man su pašaipa, a, skauda, tai tegul pasikaso, gal mažiau skaudesžodžiai man užstrigo gerklėje, negalejau nei skiemens pralementi, tik apsisukau ir grįžau į palatą. Po minutes atėjo seselė su švirkštu nuskausminančių ir atsiprašė žvilgsniu blink.gif Tvarkydama tetes pižamą radau vokelį... pilną...pasirodo jis gėdijosi atiduoti daktarui prieš operaciją, nes pastoviai buvo pašalinių žmonių, o jis norėjo paduoti kai niekas nematys, kad gydytojo garbės neįžeistų doh.gif Vat tokia istorija kurios negaliu pamiršti, blogiausia tai kad tenka šį gyd. dažnai sutikti nes abu dirbame toje pačioje ligoninėje cool.gif

Kiekvienas ligonis turi teisę į medicininį nuskausminimą. o tas gydytojas parodė savo nekompetenciją ir tiek fool.gif fool.gif fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretute @ 2007 12 03, 16:12)

Baisu> Kaip mes juos išsipaikiname su tais vokeliais. Pamiršta ir savo pagrindinę pareigą atlikti. Fui
verysad.gif
Atsakyti
Gal kas ka galite pasakyti apie ginekologa profesiu Ceslova Viksraiti?Labai reikia ax.gif Siuo metu pas ji gydausi... blush2.gif ,kazkaip pasimetusi esu...
Tikrai labai reikia,Jau rasiau ir kitur.Jei kas ka zinot parasykit 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasiguosti: iš Baltupių šeimos centro gavau siuntimą į polikliniką Tilto g. pasidaryti tyrimuką. Tilto g. priėmė gydytoja Vida Miežėnienė. Ji pasakė, kad tyrimas, kurio man reikia, nedaromas šioje poliklinikoje ir užsiregistravo mane pas save Narmedoje, kur ta pati gydytoja dirba privačiai. Žinoma, Narmedoje mane maloniai priėmė, greitai padarė tyrimus, skyrė gydymą, bet už tai plojau nemažai pinigėlių.

Vėliau paklausiau savo šeimos gydytojos, kodėl man davė siuntimą į Tilto g. polikliniką, kurioje negalėjo atlikti man reikiamo tyrimo. Mano šeimos gydytoja labai nustebo ir pasakė, kad aš ne pirma jos pacientė, kuriai gyd. Miežėnienė neatliko nemokamai tyrimų, o pasiskyrė į savo privačią kliniką.
Papildyta:
QUOTE(Loretute @ 2007 12 03, 17:12)

Trūksta žodžių. Ir kaip tokius gydytojus žemė nešioja.
Atsakyti
ner ko labai pykt del to tyrimo,gal tiesiog tuo metu laboratorija neturejo reagentu,poliklinikose taip buna.
Atsakyti
QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2007 12 24, 10:15)
ner ko labai pykt del to tyrimo,gal tiesiog tuo metu laboratorija neturejo reagentu,poliklinikose taip buna.

Jeigu taip būtų buvę, kaip jūs sakote, gydytoja būtų taip ir paaiškinusi, kad tuo metu laboratorijose trūko kokių nors reagentų.
Bet man ji aiškiai pasakė, kad šioje poliklinikoje tokie tyrimai iš vis nėra atliekami. Ir iš karto pasiskyrė pas save privačiai, kur reikėjo mokėti pinigėlius. Manau, tai labai neetiška.
Atsakyti