Taip, čia ta, kur Rimi pastate, prie Karoliniškių troleibusų parko

Man patiko, kad ten vienas aukštas tik, ir nereikia su vėžimu ropštis į kokį trečią, ypač, kai tas vežimas pločio lygiai toks, kaip lifto durys ir netelpa nors tu ką ir tenka arba palikt neprižiūrimą arba neštis laiptais viršun persikreipus.. Dabar įvarai sau davolna, paltuką pasikabini, prisėdi ant sofkkutės, žurnaliukų pavartai.. Anei jokių babulių per daugiausiai anei ko

Vat atmosfera tai man ten patiko

Tik, vat, vėpla registratorė tai užsirovė

Kažkokia višta ten tokia yra 100%-inė.. Skambinu vieną kartą registruotis.. Padiktuoju vardą, pavardę ir panašiai.. Ateinu sutartu laiku, o jinai man - jūs neužsiregistravę, nepildėt prašymo persiregistruot (nors jau 2 kartus pildžiau bet ji pametė abu) - pildykit. Po 10-ies minučių pagaliau išsiaiškinau, kad pavardę blogai užsirašė, todėl nerado kortelės, bet kiek nervų suėdė.. Žiūri karvės akim, ir aiškina, kad viskas čia tvarkoj iš jos pusės - aš neteisi. O pavardė mūsų elementariausia..
Kitą sykį vėl registruojuos, viskas ok.. Sako, ateikit 12.25.. Dar pakartoju laika - taip, teisingai, 12.25. Niu, atvarom mes tą 12.25, o ji vėl išvertus akis - vėluojat. Sakau, taigi 12.25 dar už 3 minučių netgi, ir išvis, koks čia pavėlavimas..? Jinai man - 11.25 turėjot ateit! Niu įsivaizduojat

Aiškinu aš jai, kad man jinai ką kitą sakė, o ji man sąsiuvinį baksnoja, ir aiškina, kad 11.25, o ne 12.25

Niu ir vos priėmė mus gydytoja.. O ta registratorė sako: "Tai jus ryt užsiregistruokit ir ateikit".. Tipo aš daugiau darbo neturiu, ar laiko kur dėt, kad galiu po poliklinikas tampytis kiek noriu.. Dar juo labiau, kad per lietų didžiausią tempiausi..
Trečią kartą skambinu registruotis.. Viską išsiklausinėju turbūt po penkis kokius kartus, patikina, kad viskas teisinga jinai mane, niu nusivarau iki jų, ir surprise surprise, ji man aiškina, kad jau nebepriims mūsų, nes per daug žmonių atėjo, o jau tuoj darbas baigsis gydytojai.. O koks mano reikalas? Taloną turiu, ir nepriims

? Nieko sau.. Nuėjau tiesiai pas gydytoją į kabinetą ir pati pasiklausiau kas ir kaip, tai priėmė be jokių kalbų, o jei būčiau tos vištos paklausius, tai būčiau pėdinus namo be nieko, nors man tik pažymos tereikėjo, siuntimo į Santariškes, pas hematologą..