[quote=haski,2004 09 15, 19:49
Dar galeciau apkalbeti praktiskai visus jonavos poliklinikos gyd.

Is vis nesuprantu ka jie ten veikia ir kur jie mokesi

. Per daugeli gydytoju vos neuzveerciau kanopas

, kurie man niekaip negalejo nustatyti diagnozes. Nustate tik tada, kai i poliklinika su priepoliu ir tik kaune klinikose pasibaige visos mano kancios

. Ten man pasake: kaip jus galejot sitiek laiko kenteti, jus galejot taip ir numirti su tokiais priepoliais
sutinku is dalies su haski,JONAVOS poliklinikoj kai kurie gydytojai tikrai tarybiniai

bet dar galiu pridurti ir apie SEIMOS KLINIKOS GYDYTOJUS, as nesuprantu kaip jiems ten isvis leidzia dirbt?

i juodaji sarasa irasau gydytojus- GINEKOLOGA GIEDRIU DULINSKA ( niekam nerekomenduoju, jei brangi jusu sveikata. megsta pinigus, kai pasakiau, kad gimdysiu ne JONAVOJ, visai pasikeite jo veidas(o jis taip tikejosi kad gimdysiu pas ji). I visus mano klausimus, susijusiuis su nestumu atsakydavo- a ka as zinau?Dar be to, kai atejau pasitikrint po gimdymo, jis pastebejo, kad apziuros metu itruko siek tiek kirpimo vieta, paeme vel ta pati instrumenta IS KRIAUKLES ir patikrino. KAS ZINO SIEK TIEK APIE DEZINFEKCIJA; KAD KRAUJUOTUS IR KITAIS BIOLOGINIAIS SKYSCIAIS SUTEPTUS INSTRUMENTUS; PRADZIOJ TURI ISMIRKYTI DEZINFEKCINIAM SKYSTYJE; SPECIALIAM INDE, O NE DET I KRIAUKLE; KURIOJ TEN ESANTYS GYDYTOJAI RANKAS(AR DAR KA NORS) PLAUNA)).Kiek zinau, kad ir to paties paciento apziurai, gydytojas turi paimt kita svaru instrumenta), GYDYTOJA NERINGA MARTINONIENE( KAI ATEIDAVO APZIURETI NAUJAGIMI I NAMUS; NIEKAD NEPLAUDAVO RANKU; NENUSIAUDAVO BATU PRIES IEINANT ANT KILIMO. KANTRYBE TRUKO; KAI 3MENESIU MANO MAZIU PASKIEPIJO MOKAMU SKIEPU NUO DIFTERIJOS ; STABLIGES; KOKLIUSO, O NUO POLIOMIELITO PAMIRSO.TUREJAU GRIST VEL IS NAMU SU MIEGANCIU VAIKU ANT RANKU DEL TOS VAKCINOS: NET NESUGEBEJO ATSIPRASYT

: BEKIT IS TEN KAS GALIT
Polytech® Optimam THS high profile 415 ml <3