Įkraunama...
Įkraunama...

Blogi atsiliepimai apie gydytojus

QUOTE(zdurela.com @ 2005 05 26, 23:33)
klausykit, o gal yra kokia nors istaiga kur galima tokius gydytojus apskusti, kad paskui jie nemalonumu turetu nu zodziu kaip nors jiems grazias malonias dieneles susikti  ax.gif

labai abejoju,ar yra.Juk jie pas mus ir taip labai nuskriausti,jų ir algos per mažos,ir kyšių jie neima...Atsiminiau,kaip mes pernai vyrui greitąją kvietėm.Pakilo temperatūra,pradėjo nugarą skaudėt,bloga.Paskambinom(buvo trečiadienis,15val.) į polikliniką Antakalnio).O ten klausia,kokio jis amžiaus-a,dar jaunas,gali ir palaukt.Ir neatvažiavo.Kitą dieną vyras prisigėrė vaistų ir išėjo į darbą.Trečią valandą dienos skambina į duris.Atidarau-o ten -savo akim nepatikėjau-greitosios gydytoja.Klausia,kur ligonis.Sakau,darbe.O ji- kam kvietėt?Tai,kad,sakau,mes jus vakar kvietėm...nesusigaudžiau tuo momentu,reikėjo sakyt-į morgą jau išvežė.Štai tokia mūsų greitoji greita-atvažiuoja po paros.
Atsakyti
QUOTE(virgulia @ 2005 05 27, 10:09)
labai abejoju,ar yra.Juk jie pas mus ir taip labai nuskriausti,jų ir algos per mažos,ir kyšių jie neima...Atsiminiau,kaip mes pernai vyrui greitąją kvietėm.Pakilo temperatūra,pradėjo nugarą skaudėt,bloga.Paskambinom(buvo trečiadienis,15val.) į polikliniką Antakalnio).O ten klausia,kokio jis amžiaus-a,dar jaunas,gali ir palaukt.Ir neatvažiavo.Kitą dieną vyras prisigėrė vaistų ir išėjo į darbą.Trečią valandą dienos skambina į duris.Atidarau-o ten -savo akim nepatikėjau-greitosios gydytoja.Klausia,kur ligonis.Sakau,darbe.O ji- kam kvietėt?Tai,kad,sakau,mes jus vakar kvietėm...nesusigaudžiau tuo momentu,reikėjo sakyt-į morgą jau išvežė.Štai tokia mūsų greitoji greita-atvažiuoja po paros.

Cia tai geras blink.gif O jei butu kas nors rimciau?Taip zmogus ir kojas gali pakratyt,o jiems dzin mad.gif
Atsakyti
Ir uz kokius nuopelnus jiems pakels atlyginimus ??????????????? blink.gif
Atsakyti
O nemanot, kad jie į žmones taip žiūri vien dėl to, kad kaip asilėliai per kelis darbus laksto, kad savo vaikams gardesnį kasnį nupirkt galėtų ir pailsėti, papramogauti, pasižmonėti laiko nebelieka?.. cool.gif
Atsakyti
biggrin.gif su greitaja ir mums buvo nuotykių, miegojo mažė, o šalia knygą skaičiau, kad suriks ir klykia be perstojo, aš paėmiau atsegiau pampersą , nieko. ji pamėlynavo ir nekvėpuoja. vos pati nenualpau, skambinu ir laikau , sakau mikčiodama... mano mėn kūdikis miršta., o ten palaukit , sujungsiu su pediatre na vos gaivinti ne pradėjau, o kol sujungė ji ant rankų pakakojo ir atsigavo , mat spazmas buvo. Su pirmu tokių fintų nebuvo, kad pamirštu kvėpuoti, juk išnešiota gimė.Tiesa, mažės taip ir neapžiūrėjo, jeigu blogai buve, g.gif tai ir numirus būtu, o kas jiems dzin...
tik filmuose skuba suteikti pagalbą ,o tikrovėje deja yra ,kaip yra taip visam pasaulyje , ne tik Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(zdurela.com @ 2005 05 26, 22:33)
klausykit, o gal yra kokia nors istaiga kur galima tokius gydytojus apskusti, kad paskui jie nemalonumu turetu nu zodziu kaip nors jiems grazias malonias dieneles susikti  ax.gif

Valstybinė medicininio audito inspekcija prie SAM
http://vmai.w3.lt/

Labai gerai žinau, ką reikšia nukentėti nuo medikų aplaidumo sad.gif devil.gif devil.gif devil.gif devil.gif .
Tikrai mamytės nesikuklinkit ir tuos "vertuosius" nepatingėkit pakutenti, kad atsipeikėtų biškį cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarune @ 2005 05 27, 11:49)
O nemanot, kad jie į žmones taip žiūri vien dėl to, kad kaip asilėliai per kelis darbus laksto, kad savo vaikams gardesnį kasnį nupirkt galėtų ir pailsėti, papramogauti, pasižmonėti laiko nebelieka?..  cool.gif

Aš manau.kad ne jie vieni tokie vargšai mūsų Lietuvėlėj-taip gyvena ir po kelis darbus laksto daugelis-ir mokytojai,ir policininkai,ir valytojos.Jei pasirinkai tokį atsakingą darbą,tai turi jausti ir prisiimti atsakomybę.Žmogus miršta,o jie galvoja-važiuot ar dar palaukt.O gal numirs,nereiks važiuot.Kai susiduri su tokiu jų abejingumu,ypač kai vaikas serga,rodos,savo rankom pasmaugtum.Tai yra jų darbas,jų pareiga ir atsakomybė.Negali dirbti tokio darbo-ieškokis kito.Juk niekas pririšto nelaiko.Už ką tada mes tuos mokesčius mokam?Aš su mielu noru jų nemokėčiau ir geriau rinkčiausi privačią kliniiką.Ten bent tave žmogumi laiko.O dabar taip išeina,kad mokam čia,o einam ten ir vėl mokam.O dar tas kvailas įstatymas,kas esi pririštas prie vienos poliklinikos-nuvažiavai į kitą miestą,vaikas susirgo-arba pinigus mokėk arba čiuožk atgal schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virgulia: 30 gegužės 2005 - 08:59
Vilniaus Antakalnio vaiku pediatre Zvinakeviciute. Negaliu jos pakesti aggressive.gif Ji net nemalonus zmogus, pastoviai susiraukusi, nepatenkinta, turi is jos zodi istempineti jei ka nori suzinot doh.gif Tai dar butu nieko, bet negaliu jai dovanot, jog nepadejo reikiamu laiku ir zodeliu, kad mano mazyle kuo ilgiau pienuka mano valgytu. Pvz.: as po sunkaus gidymo, visa stresuota, depresuota, zalia, kas liecia vaikelio maitinima (kiek duot, kada duot, kaip ir t.t.) I viska jautriai tuo metu regavau, nezinojau ar uztenka pienuko unsure.gif bet labai norejau pati kuo ilgiau maitint. Atejusi Zvinakeviciute (mazei 2sav.) pareiske, jog vaikas isbadejes, perkudes (net nepasverus) Prisake, kad butinai damaitineciau butent Similak (gal negerai uzrasiau) doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif O as "zalia" mamyte visko klausiau, tuomet atrode, kad daktaras- "dievas", viska zino. Uz 2sav. nueinu pas kita gydytoja ir si man : "jus ka mamyte, pas jus normalus vaikeli, maitinkite pati, tik dazniau duokit". Griztu su sparnais namo ir visa savaite patenkinta maitinu pati. Po savaites pasirodziusi Zvinakeviciute, vel mane ivaro i depresija, vel prisako maitinti misineliu ir as vel patikiu. blink.gif Tai savo pienuku maitinau tik iki 2men., nes dingo cry.gif
Tik dabar suprantu ir zinau, kad buvo pienuko pas mane, tiesiog nebuvo patirties ir savo protelio doh.gif Tuolab ne is vienos mamos girdejau ta pacia istorija su pienuku(Zvin. pacientes)
Ir dar ne viena dalykeli galeciau papasakoti apie ja, tik jau ir taip issipleciau mellow.gif
Atsakyti
QUOTE(Milana @ 2005 06 03, 23:55)
Vilniaus Antakalnio vaiku pediatre Zvinakeviciute...

schmoll.gif Na aš tai šiek tiek kitos nuomonės apie ją... Aišku, malonaus žmogaus įspūdžio gal ji ir nesudaro, šiek tiek per daug "myli" medikamentus (na manau ir papasakotas pavyzdys ją geriausiai apibūdina kaip supertradicinės, pasikliaunančios tik "moksliniais"- mediciniais metodais žmogų), tačiau šiaip ji tikrai rūpestinga gydytoja, netingi lankytis pas pacientus (kaip dauguma gydytojų), domisi, žino naujoves.
O dėl maitinimo pienuku kaltinti kitus... g.gif Lengviausia ir paprasčiausia išeitis. Aš manau, kad pati mamytė nelabai domėjosi tuo klausimu schmoll.gif , nes kaip ir kuo vaiką maitint ne gydytojo sprendimas. o tėvų ax.gif
Atsakyti
Nu ne vien mama kalta, ypac kai pirmas vaikiukas, o jei dar arti nera kas pataria.
Man nuo penkto menesio rajonine su didziausiai pamokslais aiskindavo, kad as vaiku nesirupinu, nes neprimaitinu. O ka reikejo daryti, jei moteriske ima tik mano piena ir tik is kruties. Ir korteleje taip parasyta "mama jauna, nevisada deramai rupinasi vaiku", o jau kai pasakiau kad primaitinu tokiu irasu nebeatsirado.
Atsakyti
QUOTE(saltrune @ 2005 06 04, 11:47)
schmoll.gif Na aš tai šiek tiek kitos nuomonės apie ją... Aišku, malonaus žmogaus įspūdžio gal ji ir nesudaro, šiek tiek per daug "myli" medikamentus (na manau ir papasakotas pavyzdys ją geriausiai apibūdina kaip supertradicinės, pasikliaunančios tik "moksliniais"- mediciniais metodais žmogų), tačiau šiaip ji tikrai rūpestinga gydytoja, netingi lankytis pas pacientus (kaip dauguma gydytojų), domisi, žino naujoves.
O dėl maitinimo pienuku kaltinti kitus...  g.gif  Lengviausia ir paprasčiausia išeitis. Aš manau, kad pati mamytė nelabai domėjosi tuo klausimu schmoll.gif , nes kaip ir kuo vaiką maitint ne gydytojo sprendimas. o tėvų ax.gif

Na zinoma, kiek zmoniu tiek nuomoniu.

Manau, kad visi daktarai ir zino ir domisi naujovemis, todel nieko cia naujo. Ir neizvelgiu pliuso, kad ji lankosi pas pacientus (taip ir turi buti, kai yra priezastis), visi tai daro. As sneku apie ja, kaip apie tikra, gera vaiku daktare, kokia, deja ji nera. Ir rasau ne tik savo vardu, o ir kitu mamu su kuriom teko sneket. Ir ka besneket, kai kiti Antakalnio daktarai apie ja tokios pat nuomones, viena net prasitare, kad Zvinakeviciute yra ligu kamuolys ir reiktu pradziai paciai issigydit, o po to vaikus.
O kas liecia pienuko......Tai gal pati apsiskaicius ir visai neinate pas daktarus. Ar kai israsomi vaistai, tai imate medicinos enciklopedija ir pati sprendziate kas geriau....turbut ne, o visdelto pasiklausot daktaro nuomones. Tai vat ir as. Negimdau vaiku kekviena diena, delto ir neturejau praktikos, o aklai pasitikejau Zvinakeviciutes , kaip daktares ziniom. Tuolab visiem nepaslaptis, kad daktarai suinteresuoti ibrukti vienus ar kitus reklamuojamus vaistus , uz tai gaudami siokiu tokiu dovaneliu (zinau, nes artimas zmogus dirba medicinoj)
Atsakyti
Aš tai pataikiau ant dermatologės Šeškinės poliklinikoj, tik gaila pavardės neprisimenu... nustate niežus +infekcija nuo šalčio, kai drįsau suabejoti, tai aprėkė ir pasakė kad ji gydytoja o ne aš. Gerai kad nepirkau jos išrašytų antibiotikų ir tepalų, kitas gydytojas iš karto pasakė diagnozę, kai aš paklausiau ar tikrai, tai jis man dar 5 gydytojas pakvietė ir jos visos patvirtino smile.gif tada aš buvau patenkinta. Nors diagnozė manęs nenudžiugino, bet bent jau netrūčijau savo vaiko antibiotikais ir dar nežinia kuom g.gif
Atsakyti