Kaune tai :Portofino:, jau maisto skanumas
o dar vakarais ir gyva muzika groja,ir publika solidi. Jazze irgi smagu,bet vakarais tai ten nebent medziot eiti
QUOTE(Čipse @ 2009 07 15, 21:30)
Kaune tai :Portofino:, jau maisto skanumas
o dar vakarais ir gyva muzika groja,ir publika solidi. Jazze irgi smagu,bet vakarais tai ten nebent medziot eiti 
jazze tai man asmeniskai nieko gero, maistas neskanus, o kainos neatitinka kokybes
Vilniuje vertinu itališkos virtuvės San Marco.
QUOTE(Aletheia @ 2009 07 23, 10:29)
Palangoje renkuosi "Ramybę", man ji vienintelė kažkuo kitokia vieta su savo dvasia.
Gali būti - nors praėjusį savaitgalį užsukęs pastebėjau, kad aptarnavimas vasariškas kaip ir beveik visur Palangoje. Šiuo požiūriu, o ir maisto kokybe dar nenuvylė Molinis ąsotis ir Užeiga 1925 - sakyčiau, lygiaverčiai kaimynai:)
kas megsta picas, atradom toki greito maisto restoraneli PITSTOP PIZZA, Vilniuje Seimyniskiu g. Cia daugiau kas megsta maista uzsisakineti i namus ar i darba, arba tiesiog pakeliui stabteleti ir suvalgyti skania pica. Pigu, skanu ir greitai, nereikia laukti valanda ar dvi kaip Cili, kol atves tavo pica
. Ir kainos nepalyginsi su jokiom Cili, seimynine pica apie 20lt ir tikrai ne prastesne.
pas Juozapa skanu ir porcijos dideles
Su draugu kompanija daznai lankomes picerijoje "Arena pizza" Kaune picos ten fantastiskos
, bent man tai geriausiausios Kaune... beto visoms dabar picoms yra akcija -50%. taip pat labai patogu lankytis su vaikais, nes yra vaikiskos kedutes ir vaikiskas meniu, draugu mazylis visada dziaugiasi valgydamas meskiuko veidelio formos pica... ammmmmmm vel noriu picos...
visoms alaus megėjoms rekomenduoju apsilankyti Alaus Bare, Pylimo g. 60. Labai skanus Varniuku alus, tamsus, bet labai skanus, jis toks moteriskas, ir vyrams yra ko paragauti, liuks, tradicinis ir naturalus
Kas liecia Klaipeda, tai rekomenduoju "Kurena" - normalios kainos, dideles porcijos, isskirtinis meniu. Mano megstamiausias - sterkas bulviu zvyneliuose ir kalakutiena surio krepselyje.
"Kurpiai" - irgi puikus maistas ir sava jauki atmosfera, puiki gyva muzika ir geras aptarnavimas. Butinai paragaukite vytintos strutienos - kazkas nuostabaus.
"Kurpiai" - irgi puikus maistas ir sava jauki atmosfera, puiki gyva muzika ir geras aptarnavimas. Butinai paragaukite vytintos strutienos - kazkas nuostabaus.