Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. BALANDĮ (176 TEMA)

Dariaus, ciklo pradzioj ir po ov hormonu tyrimus pasidariau, viskas idealiai. Gine echoskopu pries pradedant planavimus tikrino, sako tik bandykit.. Turiu siokiu tokiu probl su skydliauke, bet hormonai tvarkoj. Na ir mmm teplioja per ilgai, pati itarineju endometrioze, gine sakius, kad jei ilgiau nepastosiu, tada tikrins. Nenoreciau, kad prireiktu :)

Atsakyti

Mane skatino, man ovuliacija vyksta, bet padare, kad butu superovuliacija. Per smegenis kirto gerai, buvo super-pmsas, gerai, kad tik vieno ciklo prireike, nes as ten ir mb dalyku prisnekejau po ko verkdama atsiprasinejau, ir tt.

Atsakyti

O del kokiu priezasciu skiria skatinima, jei ov vyksta? Turbut kvailas klausimas, bet idomu :)

 

Pasiguosiu, kad vel skausminga ov vyksta, visa papilve diegia, net prisest atrodo skauda.. Ir nervuota, ant mb pykstu, kad neuzjaucia  :oh: tikra ziezula..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deraramos: 21 balandžio 2018 - 21:10

Jei mano atveju - is viso apie 3.5 metu kaip jin vyko, bet rezultatu nelabai ir buvo. Pasake, kad viskas tvarkoj po kiausintakiu pratekamumo - ir laukt IVF. Tai paprasem, kad bent toki varianta pabandyt. Nes eiles IVF nesveikos.

 

Tiesiog pastot daugiau sansu, jeigu isovuliuoja ne tas vienas standartinis kiausinelis, o daugiau. Ir, aisku, grafikas meiles.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuozmusis Guzikas: 21 balandžio 2018 - 23:20

O del ko skatinies, toks planas jusu, gine taip siule? Man idomu kaip vyksta sie reikalai. Nuo ko pradeda, ka bando, i ka atsizvelgia. Jauciuos siek tiek nusiminus, gal net nusivylus, kazkiek pikta, kad per mazai kreipe demesi i savo bedeles anksciau. Bet jis "visada" taip ir su viskuo :) stengiuos neimt i galva ir besalygiskai palaikyti. Bet ir i sikna truputi ispirti, nors ir pats supranta, kad siuo metu tai musu prioritetas nr. 1 :) issipasakojau truputi..

deraramos jaučiuosi lygiai taip pat kaip aprašei. Kiekvieną dieną su panašiomis mintimis keliuosi ir guluosi...  :unsure:

Aš turiu tokį man pačiai neaiškų klausimą, dėl TTH. Jis pas mane didokas, (~3, 56 minėjo kad planuojant reiktų kad būtų apie 1) kada buvau pas gydytoją sakė jog gerti tiroksiną 0.50 mg ir jei gerai jausiuosi galiu padidinti iki 0.75 mg. Aš porą savaičių naudojau mažesnę dozę ir viskas gerai, tuomet pradėjau minėtą didesnę naudoti, (apie mėnesį jau naudoju didesnę) pasidariau šią savaitę tyrimus 2.09 (šiek tiek pakritęs jau rodiklis) tai ir iškilo klausimas norint dar pamažinti šį rodiklį reikia dozę vaistų didinti, ar jis turi kaip ir ilgalaikį poveikį, ir palaipsniui žemina. Žinau kad klausimas keistas ir reiktų jo klausti gydytojos, tą būtinai padarysiu gegužės pabaigoje. Bet dabar parūpo, gal kuri būsite susidūrusi  :rolleyes:

Atsakyti

Hm reiktu rasti kokie pas mane TTH.. Tiriuosi kas metai, endokrinologe sake, kad viskas normose, bet kazkaip nepamenu tokio skaiciuko 1  :huh2:​ 

Atsakyti

Hm reiktu rasti kokie pas mane TTH.. Tiriuosi kas metai, endokrinologe sake, kad viskas normose, bet kazkaip nepamenu tokio skaiciuko 1  :huh2:​ 

Aš į normas taip pat telpu, net ir su tuo aukštesniu rezultatu, bet man minėjo jog planuojant reikia kad jis būtų kuo žemesnis. Tai ir įdomu kaip ir kas  :hmm:​ 

Atsakyti

Taip pastojusiom tarkim yra kitos normos visai, bet manau, kad viskas tvarkoj su tuo :) bet viena endokrinologe sake, kad yra kaip eksperimentinis gydymas pavartoti tiroksino, kitoms buna tiek ir tereikia :) bet cia jau atmetus kitus variantus..

Atsakyti

Va radau kad 2016 m TTH mano buvo 0.8. Tai jis kasmet panasus. O tavo jau kiek didesnis.

Atsakyti

Va radau kad 2016 m TTH mano buvo 0.8. Tai jis kasmet panasus. O tavo jau kiek didesnis.

Tai jei gerai suprantu gydytoją, tai labai geras 0.8  :rolleyes: 

Atsakyti

Sveikos, mergaitės,

 

man 32 metai, gyvenu Klaipėdoje, pirmą lialiuką bandome tik keli mėnesiai, bet kai ateina nelaukiamos mmm būna nosiukas nukabintas... dabar vėl bandome, gal užkibs mažas pipiras icon_smile.gif jokių testukų ovuliacijos dar nedarau, temperatūros nematuoju, tiesiog mylimės, natūraliai išeina porą kartų per savaitę ir tiek... icon_smile.gif 
Mėnesinės reguliarios ~25-26 d., 4 dienas būna. Jokių bėdų sveikatos neturiu. Pas ginę buvau vasarą paskutinį kartą, tai viskas buvo gerai, sakė graži gimda icon_biggrin.gif

Dabar esu nekantri ir noriu čia ir dabar, tai jau ne vieną nėštumo testą spėjau sugadinti icon_smile.gif gaila, kad nėra tokio, kuris po sekso iškart parodo icon_biggrin.gif

Prisijungiu į sąrašiuką...  :4u:

04-14 nebežinau:) nelaukia mmm (jei vėl grafikas nepasikeis..)

04-17 gintare nelaukia mmm

04-26 Boružiukas* nelaukia mmm

05-04 Foxlady sulauks mmm

05-05 Katute nelaukia mmm

05-06 -hal- nelaukia mmm

05-06 Ritutia nelaukia mmm

??? deraramos nelaukia mmm

??? motiejus5 nelaukia mmm

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritutia: 22 balandžio 2018 - 17:24

Kas cia mane is sarasiuko sugadino :D

04-26 Boružiukas* nelaukia mmm

05-04 Foxlady sulauks mmm

05-05 Katute nelaukia mmm

05-06 -hal- nelaukia mmm

05-06 Ritutia nelaukia mmm

05-08 deraramos nelaukia mmm

 

Kaip gintare ir nebezinau laikotes? :) Sveika naujoke :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deraramos: 22 balandžio 2018 - 19:02