Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. BALANDĮ (176 TEMA)

Gal norejai parasyti per ilgai susilaikyta? Siaip jo buvo gal ir pora savaiciu.. Bet nz ar del to galejo buti tokia didele agliutinacija. Net kiek skaitinejau nelb maciau tokio stipraus atvejo.. Ir nelb suprantu, kodel taip, per mazai dar pasidomejau. Kazin jau ar cia vien vanduo ir vit C pades. O daugiau nelb kas galima padaryt vyram, ne itin istirti sie dalykai ir kaip juos pagerinti :( 

Atsakyti

Pora savaiciu cia nesveikai daug. Tyrimas daromas susilaikius nuo 3 atrodo dienu iki max 7, daugiau susilaikius prasideda nesamones. Turejo paaiskint keik tiksliai susilaikyt, kad jeigu kas - bent rankiniu budu susitvarkytu, kad butu butent tiek susilaikymas.

Atsakyti

Et na va dar ir tyrima blogai atlikom. Bet manau kad vis del to rodikliai per prasti, kad vien nuo susilaikymo butu tokie prasti. Mes nenuleisim ranku :4u: dabar labai norisi pasikonsultuoti, tik nepavyks taip greit, kaip noretusi.

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2018 04 19, 21:51)
<p>Gal norejai parasyti per ilgai susilaikyta? Siaip jo buvo gal ir pora savaiciu.. Bet nz ar del to galejo buti tokia didele agliutinacija. Net kiek skaitinejau nelb maciau tokio stipraus atvejo.. Ir nelb suprantu, kodel taip, per mazai dar pasidomejau. Kazin jau ar cia vien vanduo ir vit C pades. O daugiau nelb kas galima padaryt vyram, ne itin istirti sie dalykai ir kaip juos pagerinti verysad.gif </p>



Tikrai siaubingai ilgas susilaikymas, tyrimas atliktas kaip ir veltui, nes tikroji padėtis lieka neaiški. Rekomenduojama susilaikyti 3-5 dienas, tos rekomendacijos nėra veltui. Tik susinervinot be reikalo. Aš siūlyčiau kartoti tyrimą esant normaliam susilaikymui, ne pilną tyrimą, o kur matytųsi judrumas ir agliutinacija. Neabejoju, kad rezultatai bus kur kas geresni. Ne veltui tokio atvejo nerandi internete, visos klinikos rašo apie susilaikymo trukmę, ir žmonės laikos tų rekomendacijų, po tokio ilgo susilaikymo tyrimas tiesiog netikslingas
Atsakyti

Truputi pakamantinejau saviski, tai pasirodo buvo apsitvarkes i tarpa.. Aisku tiksliai neprisimena kada. Bet susilaikymas bus apie savaite, manau. Tai kaip ir negelbeja situacijos, bet iki galo neaisku.

Na vis tiek pradejo labiau rupintis, ka galima padaryti, bandysim toliau, o po 3 menesiu kartosim tyrima, jei nepavyks.

Siandien 14 cd o as dar nepasidariau ov testuko.. Visai apsileidau :) 

Atsakyti

Truputi pakamantinejau saviski, tai pasirodo buvo apsitvarkes i tarpa.. Aisku tiksliai neprisimena kada. Bet susilaikymas bus apie savaite, manau. Tai kaip ir negelbeja situacijos, bet iki galo neaisku.

Na vis tiek pradejo labiau rupintis, ka galima padaryti, bandysim toliau, o po 3 menesiu kartosim tyrima, jei nepavyks.

Siandien 14 cd o as dar nepasidariau ov testuko.. Visai apsileidau :)

Ir savaitė daug, iki 5 dienų turi būti, tikrai gali iškreipti rezultatus, ypač kai yra nukrypimų nuo normų tai kiekviena diena svarbi. Klinikoje neklausė kiek dienų nuo paskutinių santykių? Nes BAK klausė, net tyrimo ataskaitoje įrašyta, kažin ar būtų tyrimą darę, jeigu būtų per ilgai susilaikyta  :) 

Atsakyti

Irasyta 5 d bet lb gali buti, kad pasake mazdaug nes pats neprisimena. Na nezinojom, dar cia forume svarsciau, ar negali but per ilgai susilaikes, pasirodo gali ir lb tai svarbu.. gyveni ir mokaisi :) tikrai streso buvo daug del rezultatu :( ir lb viliuosi, kad nera taip blogai..

Atsakyti

Tai kai eis konsultacijai, tegul pamini, kad pamarinuotas buvo turtas ilgokai  :D  Nes tikrai gali būti svarbus faktorius  :)  Na o dabar belieka bandyti daugiau vandens ir vitaminą C  :)​ 

Atsakyti

Kaio testukai jusu? :) mano va koks teigiamas ovuliacinis, pirmas si menesi :D neverta ju darytis nes ciklas reguliarus ir ov visada apie 15 cd. [url=http://www.part.lt/perziura/f314ce9f9ab39feba7d2ef2999d84f47194.jpg]f314ce9f9ab39feba7d2ef2999d84f47194.jpg[/URL]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deraramos: 21 balandžio 2018 - 12:11
as jau ir nebedaraiua, nes mano jau neigiams byvo visaia sekancia diena. ryt dupha reit pradet gerti.. prase gine pasirodyti apie 27 diena, ziures ar sprogo tie velniukai ar ne. dar reikia nulekti krauja vel prisiduoti i Syn Laba.

panos kuriai skatino, ar jautesi 'ant nuotaiku' zodziu neplojo vaistai per sarabana..? man reikia begalo blaiviu koncentruoptu 19 dienu.. negaliu sau leisti kad stoga nurauti nes man ja ji ir tai nunese, zvaigzdes matosi tai labai bijau vaistu poveikio..
Atsakyti

O del ko skatinies, toks planas jusu, gine taip siule? Man idomu kaip vyksta sie reikalai. Nuo ko pradeda, ka bando, i ka atsizvelgia.

Kol kas jauciuos truputi perdegus su tuo planavimu. Tarsi be reikalo zaidziau, skaiciavau dienas, matavau temp, testus dariau. Aisku, nieks nepasikeite, planuojam ir toliau per vaisingas dienas ir t.t. Bet maziau tikiu, kad pastosiu taip paprastai. Jau butu pavyke manau. Itarimu ir del saves ir del MB galejau tureti nuo seniai. Tai pas mane irgi neaisku, ar viskas tikrai ok, bet kol kas orientuosimes i vyriska puse. Tik pati nelabai zinau, kuo galiu padet.. Jauciuos siek tiek nusiminus, gal net nusivylus, kazkiek pikta, kad per mazai kreipe demesi i savo bedeles anksciau. Bet jis "visada" taip ir su viskuo :) stengiuos neimt i galva ir besalygiskai palaikyti. Bet ir i sikna truputi ispirti, nors ir pats supranta, kad siuo metu tai musu prioritetas nr. 1 :) issipasakojau truputi..

Ka veikiat savaitgali? Ar vejas nenupute? :D

Atsakyti
sake jai dupha nepades tai skatins. nes pas mane O nevyksta, kiausinelis nusileidzia bet nesprogtsa yaip ir lieka. uztat gimda pilna mazulyciu cistu. dave menesi paziureti ar reguoja organizmas i hormonus, jai ne sake reikes 'padeti'.

o tu sau jokiu tyrimu nesidarei derararmos? nenukabink nosies labai.. praeis zinok ir ta nusivylimas pamatysi.

blyn su tuo veju.. pas mama siltnami statem, tai patikek rolleyes.gif
Atsakyti