Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomas darbas

Na,as tai kazkada esu reklaminius lapelius nesiojusi papildomai po darbo (tas vadinamas siuksles),tai per dvi savaites uzsidirbau 700lt.,bet darbas katorgiskas,sustreikavo sveikata ir isejau is ten,nors po to dar kelis kartus skambino,siule grizti.O praeita rudeni kai bedos labai prispaude metalo lauza rinkau,sitas darbelis man labiau patiko,vis del to masina vazineji,nereikia savom kojom begioti smile.gif O dabar,aciu Dievui,turiu toki darba,kur ten pat galima ir padirbeti papildomai.Bet i metala irgi nespjaunu...taigi,jei kuri keisit vonia ar dar koki slamsta reikes isvezti-galiu pagelbeti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ivory @ 2007 11 26, 17:57)
be abejo. kai pradėjau vertėjaut, darbdavė paklaus kokias kalbas moku be anglų. užsiminiau kad rusų (nors m-kloj labai nemėgau ir jau kokie 7 metai jokių reikalų su ja neturiu). o gavau pirmą vertimą...rusų kalba mirksiukas.gif  ale utat greit viską prisiminiau  lotuliukas.gif niekad nebūčiua pagalvous, kad iš rūsų kalbos galėsiu pinigėlio užsidirbt blush2.gif

Bliamba, kaip man tiktų... Aš galėčiau versti iš rusų, nes kažkaip nepamiršusi šios kalbos. Ir visada labai gerai mokėjau. Patarpininkaukit, kas galit.
Atsakyti
o man tiktu vertejavimas vokieciu kalba ax.gif
Atsakyti
Tuos lankstinukus - "šiukšles" - mano vaikai išnešiodavo kelis mėnesius, tai joms labai patiko, o ir savų pinigų po kelis šimtus užsidirbdavo... Bet dabar firma nebeima nepilnamečių, tai vat ir galvoju, gal pačiai pasisiūlyt?

O šiaip su pertraukomis turiu antrą darbą - suvedinėju apklausų anketas į kompą, jau keleri metai, tenka ir naktimis, ir savaitgaliais dirbti, bet kai norisi pvz., vaiką į stovyklą išleisti - tai labai praverčia toks darbukas.

Dar galėčiau versti iš anglų, iš rusų, jeigu ką - abi šias kalbas laisvai moku. Parašiau ir keletą kursinių darbų pagal užsakymą, bet čia jau nelabai mano sritis - tiesiog labai prašė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 07 23, 17:09)

O šiaip su pertraukomis turiu antrą darbą - suvedinėju apklausų anketas į kompą,

Man patiktų toks darbas ax.gif
Atsakyti
Aš ir galėčiau tokį darbą kaip Miaška dirbti ar panašų, nes su kompu tikrai gerai sutariu ax.gif
Atsakyti
O šiaip su pertraukomis turiu antrą darbą - suvedinėju apklausų anketas į kompą, jau keleri metai, tenka ir naktimis, ir savaitgaliais dirbti, ...

Tokį papildomą darbuką ir aš norėčiau turėti ...
Šiandien vienur kitur įdėjau skelbimus kad tekstus renku, gal atsiras koks nors užsakymas.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamymamy @ 2008 07 23, 10:28)
Bliamba, kaip man tiktų... Aš galėčiau versti iš rusų, nes kažkaip nepamiršusi šios kalbos. Ir visada labai gerai mokėjau. Patarpininkaukit, kas galit.

kad dabar rusų mažai paklausi, o gal tiesiog daug mokančių ir verčiančių ax.gif seniai nebegaunu vertimų iš rusų kalos, gal tiesiog kad nutraukiau ryšius su tuo užsakovu smile.gif matyt vienintelis besinaudojantis rusiška informacija lotuliukas.gif
Atsakyti

O šiaip su pertraukomis turiu antrą darbą - suvedinėju apklausų anketas į kompą, jau keleri metai, tenka ir naktimis, ir savaitgaliais dirbti, bet kai norisi pvz., vaiką į stovyklą išleisti - tai labai praverčia toks darbukas.

tokio ir as visai noreciau ax.gif
Atsakyti
Tuos lankstinukus - "šiukšles" - mano vaikai išnešiodavo kelis mėnesius, tai joms labai patiko, o ir savų pinigų po kelis šimtus užsidirbdavo... Bet dabar firma nebeima nepilnamečių, tai vat ir galvoju, gal pačiai pasisiūlyt?

Taigi taip ir daro- įsidarbina tėvai, o lapelius vaikams duoda išnešioti mirksiukas.gif Aš visą paauglystę taip dirbau- tais laikais kažkaip sudėtinga buvo, tai mama ant savo vardo užsirašydavo, o padirbėt jau man tekdavo.... Bet atlyginimas visada džiugiai nuteikdavo bigsmile.gif
Atsakyti
Cia su tom "siukslem" tai matyt kaip kokioj firmoj.Ten kur as dirbau tai man duodavo sesiom dienom tiek...vnz.,pilna caravano bagazine ir dar salonas uzkrautas.Nelabai isivaizduoju,kaip galima toki darba dirbti be masinos,nes prisikrauni pilna didziule kuprine,aplakstai tris namus ir jau neber doh.gif O isnesioti reikia tiksliai pagal grafika...nespeji,i laiptines zmones neileidzia doh.gif Buvau apsiemus Seskinej nesioti,vnz.,visa seskine per sesis vakarus blink.gif Vaikai padejo,ir tai vos vos apsidirbom,budavo,pasidalinam kvartalais,jom baigiasi popieriukai-skambina man,as greit atvezu ir vel dumiu savo kvartalo dalint.Budavo,griztu namo nakti ir nebeislipu is masinos,uzmiegu doh.gif O anksti ryte i pagrindini darba...Merginos mano irgi nebuvo tuo darbeliu suzavetos,nors ir pinigu siek tiek uzdirbo schmoll.gif
Atsakyti
kazkada reklaminius lankstinukus platinau 4u.gif
Atsakyti