Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomas darbas

QUOTE(denaxa @ 2008 09 08, 00:37)
...Budavo,griztu namo nakti ir nebeislipu is masinos,uzmiegu doh.gif O anksti ryte i pagrindini darba...Merginos mano irgi nebuvo tuo darbeliu suzavetos,nors ir pinigu siek tiek uzdirbo schmoll.gif

Mano dukros tai sutardavo dėl kiekio, neimdavo nerealių, nes niekas jų mašinomis nevežiojo. Geriausia būdavo, jei skubus užsakymas, tai dar ir dėl kainos pasiderėdavo. Arba tiesiog centre paprašydavo išdalinti lankstinukus ir iš karto į rankas sumokėdavo. Dirbtų mielai ir dabar, tik kad firma nebenori imti nepilnamečių, o aš pati darbintis negaliu dėl tam tikrų priežasčių pagrindiniame darbe.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 09 08, 12:56)
Mano dukros tai sutardavo dėl kiekio, neimdavo nerealių, nes niekas jų mašinomis nevežiojo. Geriausia būdavo, jei skubus užsakymas, tai dar ir dėl kainos pasiderėdavo. Arba tiesiog centre paprašydavo išdalinti lankstinukus ir iš karto į rankas sumokėdavo. Dirbtų mielai ir dabar, tik kad firma nebenori imti nepilnamečių, o aš pati darbintis negaliu dėl tam tikrų priežasčių pagrindiniame darbe.

kokioj cia firmoj ir kokiam mieste?
Atsakyti
QUOTE(vileniuks @ 2008 09 08, 14:04)
kokioj cia firmoj ir kokiam mieste?

Vilniuje, "Greitasis kurjeris".
Atsakyti
Taip destau anglu kalba privaciau, per menesi surenku apie 400lt. Jei labai pasistengciau tai ir 800 galima butu surinkti, bet kas is to visu pinigu neuzdirbsi juk lotuliukas.gif
Atsakyti
Papildomas uzdarbis internete jau nebe naujiena. Siulau jums paprasta buda papildyti savo seimos biudzeta nuo keliasdesim iki keliu simtu USA doleriu per men. Zinoma tai nera didele suma, bet turint galvoje, kad tai papildomas uzdarbis, tai tikrai geras pasiulimas. Trumpai nupasakosiu kaip visa tai veikia. Uzekite i puslapi ( http://www.surfjunky.com/?r=dzoly ) uzsiregistruokites, tik butinai viska taisiklingai uzpildykit. Baigus registracija uzsukit i skilti "OPTIONS" ir skiltyje "MY PAYMENT INFORMACION" irasykit kokiu budu pageidaujate, kad su jumis butu atsiskaityta. Kai tai bus atlikta eikit i "EARN MONEY", uzdekite varnele ant "I AGREE" ir spustelkit ant pasirodziusio teksto, bus atidarytas naujas langas, kuriame kas keliolika sekundziu keisis tinklapiu reklama. DEMESIO!!! Sio lango neuzdarykite, reklamu nebutina ziureti, langa galit nuleisti i start menu juosta(minimize). Jums bus mokama uz laika praleista laikant atidarius ta langa su reklamom. Uz kiekviena val. jums bus mokama po 0.45 $, kuo ilgiau laikote atidaryta narsykles langa su reklama tuo daugiau pinigu uzdirbate. Reklamos nebutina ziureti, galite narsykles langa galite minimalizuoti, tik nepamirskite karts nuo karto patikrinti ar nepastrigo tinklas ir ar reklamuojami tinklapiai keiciasi kas keliolika sekundziu. Jei pakimba, paprasciausiai paspauskii narsykles BACK migtuka, viskas atsinaujins. Betkada galite patikrinti, kiek jau uzdirbote, meniu punkte "STATISTICS". Pinigai jusu pasirinktu budu (*reklama*, PayPal ir kt ) pervedami kas menesi. Pinigai tikrai realus ir yra pervedami i jusu sask. Taip uzdarbiauju 5 men, vidutiniskai uzdirbu apie 300$ per men. Viskas priklauso nuo jusu, kiek laiko laikysit atidaryta narsykles langa su tinklapiu reklamom, nemanyk kad neymanoma taip usidirbti kol nepabandai. Sekmes papildomai thumbup.gif smile.gif uzdarbiaujant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoly @ 2009 01 12, 21:50)
Papildomas uzdarbis internete jau nebe naujiena. Siulau jums paprasta buda papildyti savo seimos biudzeta nuo keliasdesim iki keliu simtu USA doleriu per men. Zinoma tai nera didele suma, bet turint galvoje, kad tai papildomas uzdarbis, tai tikrai geras pasiulimas. Trumpai nupasakosiu kaip visa tai veikia. Uzekite i puslapi (  http://www.surfjunky.com/?r=dzoly ) uzsiregistruokites, tik butinai viska taisiklingai uzpildykit. Baigus registracija uzsukit i skilti "OPTIONS" ir skiltyje "MY PAYMENT INFORMACION" irasykit kokiu budu pageidaujate, kad su jumis butu atsiskaityta. Kai tai bus atlikta eikit i "EARN MONEY", uzdekite varnele ant "I AGREE" ir spustelkit ant pasirodziusio teksto, bus atidarytas naujas langas, kuriame kas keliolika sekundziu keisis tinklapiu reklama. DEMESIO!!! Sio lango neuzdarykite, reklamu nebutina ziureti, langa galit nuleisti i start menu juosta(minimize). Jums bus mokama uz laika praleista laikant atidarius ta langa su reklamom. Uz kiekviena val. jums bus mokama po 0.45 $, kuo ilgiau laikote atidaryta narsykles langa su reklama tuo daugiau pinigu uzdirbate. Reklamos nebutina ziureti, galite narsykles langa galite minimalizuoti, tik nepamirskite karts nuo karto patikrinti ar nepastrigo tinklas ir ar reklamuojami tinklapiai keiciasi kas keliolika sekundziu. Jei pakimba, paprasciausiai paspauskii narsykles BACK migtuka, viskas atsinaujins. Betkada galite patikrinti, kiek jau uzdirbote, meniu punkte "STATISTICS". Pinigai jusu pasirinktu budu (*reklama*, PayPal ir kt ) pervedami kas menesi. Pinigai tikrai realus ir yra pervedami i jusu sask. Taip uzdarbiauju 5 men, vidutiniskai uzdirbu apie 300$ per men. Viskas priklauso nuo jusu, kiek laiko laikysit atidaryta narsykles langa su tinklapiu reklamom, nemanyk kad neymanoma taip usidirbti kol nepabandai. Sekmes papildomai  thumbup.gif  smile.gif uzdarbiaujant smile.gif

kažkodėl internete paskaičius nei vienas pinigų nepersivedė hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes darbstuolytes smile.gif

prisiminiau sia tema, gi pernai mane cia ziauriai "suvarte", tipo pasigimdyk, paaugink, pradek normaliai primaitinti, virti sviezias koses ir t.t.. Zodziu laiko neliks niekam, jau nekalbant apie papildoma darba.
Ogi nieko panasaus neivyko, Kaip dirbau taip ir dirbu smile.gif Del laiko - taip, jo labai mazai, bet aukoju savo miega, laisvalaiki, buka TV ziurejima ir kiek galiu darbuojuosi. Kaip ta Baukute, tempiuosi savo turteli kartu, viena koja vezimeli stumdau, o pati pavedimus inetu darau ax.gif Bet nesiskundziu, nes man patinka taip gyventi. Ir, beje, mano vaikutis pirktu kosiu nevalgo, viska verdu pati, nuo pat pirmo sauksto, nebent kokia tyrele meniu paivairinimui retkarciais nuperku.
Sekmes visoms dirbancioms mamytems, svarbu pasitiketi savo jegomis ir viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
O kaip jūs susirandate tokius papildomus darbus? Aš irgi norėčiau, bet nelabai įsivaizduoju nei kur ieškot, nei ką galėčiau papildomai daryti.
Atsakyti
...as taip pat drbu pagrindiniame darbe ir papildomai uzsidirbu su Faberlic kosmetika....
Atsakyti
QUOTE(rasike @ 2009 01 14, 13:52)
...as taip pat drbu pagrindiniame darbe ir papildomai uzsidirbu su Faberlic kosmetika....

Jei ne paslaptis kiek galima užsidirbti su kosmetikomis? Man kažkaip atrodo, kad nieko gero g.gif O reikia vaikščioti, sulyti, dažniausiai niekas nenori ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(justicir @ 2009 01 14, 15:42)
Jei ne paslaptis kiek galima užsidirbti su kosmetikomis? Man kažkaip atrodo, kad nieko gero  g.gif  O reikia vaikščioti, sulyti, dažniausiai niekas nenori ir t.t.

man irgi idomu kiek ten jau galima papildomai uzsidirbti su kosmetika ar papuosalais. pasiulai draugams, bendradarbiams, kaimynams. ir kam dar? einat per imones, siulot?
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 07 23, 17:09)

O šiaip su pertraukomis turiu antrą darbą - suvedinėju apklausų anketas į kompą, jau keleri metai, tenka ir naktimis, ir savaitgaliais dirbti, bet kai norisi pvz., vaiką į stovyklą išleisti - tai labai praverčia toks darbukas.

Parašiau ir keletą kursinių darbų pagal užsakymą, bet čia jau nelabai mano sritis - tiesiog labai prašė biggrin.gif

Noreciau i as tokio .

Ko gero sugebeciau tik grynai is savo darbo- vaiku slauga, daugiau tikrai nieko, taigis reta sritis....

Papildomai uzsiimu Avon kosmetika, na siuo metu prastokai, bet as nevaikstau nesiulau, turiu savo klientu rata, gana platu, ir man uztenka.
Atsakyti