Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomas darbas

Atkreipkit dėmesį, jog žmonės, kurie uždirba didelius pinigus - dirba netradicinį darbą... Aš pati šalia pagrindinio darbo dar dirbu su kosmetika ir papildomai susirenku 3 algas ax.gif Krizė yra visose sferose, tik ne kosmetikoj. Ir taip buvo visada. Kas norit konkrečių patarimų, rašykit į až, pakonsultuosiu.
Atsakyti
[quote=drugelis.,2009 03 17, 19:32]
Atkreipkit dėmesį, jog žmonės, kurie uždirba didelius pinigus - dirba netradicinį

smile.gif Nepykit, skamba nerealiai..Ypač, tokiu laikmečiu ir matant, kaip tuo verčiasi mano kolege..Man tai panašu į bandymus įtraukti į sektą ,,Tapkit N produkto platintojomis"....
Atsakyti
[quote=Mil@na,2009 03 18, 01:27]
[quote=drugelis.,2009 03 17, 19:32]
Atkreipkit dėmesį, jog žmonės, kurie uždirba didelius pinigus - dirba netradicinį

smile.gif Nepykit, skamba nerealiai..Ypač, tokiu laikmečiu ir matant, kaip tuo verčiasi mano kolege..Man tai panašu į bandymus įtraukti į sektą ,,Tapkit N produkto platintojomis"....
[/quote]
taip, taip, man irgi nerealu, kad as, neseniai pradejusi tik uzsiimineti, gaunu po 150-250 lt per menesi nail.gif
bet ka as galiu padaryti, jei tiek uzdirbu lotuliukas.gif
ir siekiu daugiau tongue.gif
Atsakyti
jo jo, budamas kokiuos nors zarasuos labai cia daug prisieksi su ta kosmetika biggrin.gif zmones neturi uz va vaikus pamaitint, o cia dar kazkokius kremus po 20 lt kist, kai lietuviski po 8 droguose
Atsakyti
Kosmetika ar kažką kitą platinti mintis gera, tik, kad tą mintį turi ir įgyvendina kas antra mano pažystama doh.gif Siūti, megzti , deja, nemoku, vėrimui talento neturiu schmoll.gif Su visų mokamu kalbų gramatika nelabai draugauju, taigi vertimai, redagavimai ir pan atkrenta. Tad aš vis dar idėjos paieškose ax.gif
Atsakyti
O kas sakė, kad užsiimu tradiciniu kosmetikos platinimu?
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2009 03 18, 20:28)

o kuom uzsiimi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2009 03 18, 21:28)

uzsiimk tu kokia tik nori kosmetika, bet kai zmones neturi darbo, tai ne kremai, kad ir netradiciniai galvoj. Is bedarbio pasalpos tik kosem uztenka.

Jau turbut kas antra kokia nors ta kosmetika platina, ir visos "kokybiskos ir geriausios" doh.gif kiek gi galima siulyt ta pati per ta pati. Arba platint kosmetika arba i banka po 12 lt pervest biggrin.gif

pries metus tai ir as pirkau visokias a la netradicines ir tradicines po 50 lt. Dabar jau viskas, uztenka kremo uz 8 litus is drogo, dzin , kad cia man viena per AZ aiskino, kad droge ne kremai, o s.u.d.o kruvos ir kad tik jos MARY KAY yra aukso grynuolis biggrin.gif

Dar gal vln, ar kns pavyksta kazka apmulkint su ta kosmetika is katalogu, bet mazesniuose miesteliuose ir rajonu centruose, tai nzn Duokit uz savikaina, tai gal ir ims zmones tuos aukso grynuolius ir bus su super duper oda silkine, bet kai reikia rinktis ar kosmetika man, ar darzoves uz ta kaina seimai bent 2 savaitems, tai man klausimu nekyla.

uzkniso jau tos kosmetikos biggrin.gif
Atsakyti
tu neperki, yra kas perka, ir nereikia cia tiek nervuotis wacko.gif patikek, ne pas visu ta krize yra ir papildoma veikla uzsiimant vis keli simtai i kisene o ne lauk..jei tau nepatinka tai tu ir ne platink, o kam patinka tai tie ir platina..nematau cia reikalo tiek gincytis, nes pilstoma is tuscio i kaiura wacko.gif po metu antru sukuurk tema AR KA PASIEKET PER METUS ir stebek atsiliepimus!!as dar tik antras menuo, bet sekas sauniai, kas menesi uzsidirbu kelis simtus ir plius premija kas menesi nuo firmos!!o su komandos pagalba esu palipus jau tris laiptelius i virsu( is 7esamu) negi blogai?tik reikia tureti gera remeja, kuri moko ir padeda uzdirbti ir uzkopti i auksciausia lygi liezuvis.gif bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile21 @ 2009 03 19, 11:03)
tu neperki, yra kas perka, ir nereikia cia tiek nervuotis wacko.gif  patikek, ne pas visu ta krize yra ir papildoma veikla uzsiimant vis keli simtai i kisene o ne lauk..jei tau nepatinka tai tu ir ne platink, o kam patinka tai tie ir platina..nematau cia reikalo tiek gincytis, nes pilstoma is tuscio i kaiura wacko.gif  po metu antru sukuurk tema AR KA PASIEKET PER METUS ir stebek atsiliepimus!!as dar tik antras menuo, bet sekas sauniai, kas menesi uzsidirbu kelis simtus ir plius premija kas menesi nuo firmos!!o su komandos pagalba esu palipus jau tris laiptelius i virsu( is 7esamu) negi blogai?tik reikia tureti gera remeja, kuri moko ir padeda uzdirbti ir uzkopti i auksciausia lygi liezuvis.gif  bebe.gif

ne, cia viskas labai gerai Dziaugiuosi uz tave, kad tau sekas rolleyes.gif
man platint irgi patinka, tik kad ner kam perka. Drauges, kurios darbu turi, tai jos ir taip kazka platina, tai perka is saves, o kiti visi - ne kremai galvoj. As ne is vln ir ne kns, o is eilinio rajono miestelio, tai patikek cia ne kremai galvoj visiems/ Arba nuvaziuok i kokia Akmene ir ten pardavinek biggrin.gif skirtumas turbut butu.
Piktinuos tik todel, kad i AZ tik ir spamina ar noretum platint kosmetika tokia ar anokia, uzdirbsi milijonus thumbup.gif kurgi ne

As irgi labai noreciau to uzdarbio 200. Tarkim avon ar kokia ten panasi atseit 20% nuo kainos. Kiek reik parduot, kad gautum tuos 200? kai tokia bedarbyste biggrin.gif mano miestely? biggrin.gif kai kas antra kazka platina? biggrin.gif

del geros remejos biggrin.gif padeda uzdirbti tai cia kaip? savo uzsakymus tau atiduoda? biggrin.gif

as tikrai nieko pries neturiu tokius platinimus, tik mane jau siutina del situ "super gera kosmetika, uzdarbio galimybes, platink ir busi turtingas". Ir kad kai tik pasisakai, kad manes nedomina, tai suvaro, kad jei pirksiu ir naudosiu kitus kremus, tai oda nusilups biggrin.gif
Atsakyti
as gyvenu irgi ne kaune ir ne vilniuje, o nedideliam mieste!as platinu ne avona, o FM Group kvepalus ir nuo kiekvienos prekes lieka 33% gali sakyti 1 preke, gali 100, nera nustatyta!kad 200 uzdirbt reikia parduot apie 15 kvepalu(cia as apie savo firma kalbu).kadangi kvepalai geros kokybes, tai nereikia eit per butus ir ikyriai siulyti!paciai nepatinka tokie zmones, yra ir kitokiu budu juos pardavineti(ir tikrai ne turgui stovet)
del remejos, tai blogai supranti (arba net nenori suprasti ir darai juokelius) remeja moko kaip reikia gerai dirbti, kur ieskoti klientu ir t.t...
jei su siuo darbu sedeciau minuse, tai patikek negaisciau laiko rasinedama ir siulydama prisijungti.....
Atsakyti
beje, as kaip remeja tai esu atidavus ir kelis uzsakymus savo narem!nes atsiranda is interneto zmoniu kurie kreipiasi kad nori isigyti siu kvepalu, tai jei is kokio kad ir kauno, tai duodu kontaktus kad susisiektu su mano komandos nare, kuri gyvena kaune! tai va is dalies atiduodu ir savo uzsakymus biggrin.gif
Atsakyti