Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2018 m. pašnekesiai (56 tema)

Labas, kuo arciau finiso tiesioji, tuo sunkiau krypuoju :D  Pagaliau isejau i dekreta, tai namuose po truputi krapstinejuosi. Negaliu vis patiket, kad visa tai realu, momentais kaip sapne jauciuosi :rolleyes:

Kaip tu laikaisi?

Aš tai po truputį 😁  Vaikas ankščiau kaip laikrodukas keldavosi 8:30, dabar jau beveik mėnesį keliasi 6-6:30, 5 nubunda pavalgyti, o po to 6 jau viskas, nebenori miego  :D Tai realiai tik iki 5 pamiegu, nes po to vos įmigti spėju, o jau keltis, ir dar naktį valgo apie 12-2 val., tai to miego labai trūksta, kaip zombis kartais jaučiuosi :D

Aš tikiu, kad dar sunku patikėti, kad viskas iš tiesų vyksta  :D Aš praėjus 5 mėn. vis dar žiūriu į sūnelį ir vis dar negaliu patikėti, kad čia mano vaikas  :wub:  :4u: 

Kaip dekrete sekasi? :) Ar jau paruošti krepšiai į ligoninę, lovytė, automobilio kėdutė?  :D 

Atsakyti

Sveikos :)

Negi nauju nestukiu nera? Ar visos i fb bega :)

Kaip laikotes? :)

Atsakyti

Sveikos :) Negi nauju nestukiu nera? Ar visos i fb bega :) Kaip laikotes? :)

Ne naujų, bet esamų dar yra, paskutines savaites skaičiuoju ir vis didesnė baimė man kyla :D tiek daug minčių! Ir dvejonių, kaip sugebėsiu, kaip viskas bus :D

Atsakyti

Labas! Einu per senas temas ir šūkauju - mažu atsiras dar gyvų jose? :D​ 

Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2019 08 14, 09:33)
<p>Labas! Einu per senas temas ir šūkauju - mažu atsiras dar gyvų jose? biggrin.gif​ </p>


Labas smile.gif Jei mane pameni:) Aš irgi vis senas temas prasuku - kaip tyruose... Atitrūkau tada nuo jūsų, nieko neberandu.
Atsakyti

Labas smile.gifJei mane pameni:) Aš irgi vis senas temas prasuku - kaip tyruose... Atitrūkau tada nuo jūsų, nieko neberandu.

Pamenu, kaip gi ne! :bigsmile:  :wub: Kaip laikaisi, kaip sekasi brolius šaunuolius auginti? Dičkiai jau abu, mažyliui greit treji, jei neklystu?... Daug laiko prabėgo, galiu ir nusipaistyti biškį :blush-anim-cl: 
Merginos išsikėlė į FB, ten dabar bendrauja :ax:​ 

Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2019 08 21, 11:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Doremina" data-cid="72486973" data-time="1566334423"><div><p>Labas vartotojo įkelta nuotraukaJei mane pameni:) Aš irgi vis senas temas prasuku - kaip tyruose... Atitrūkau tada nuo jūsų, nieko neberandu.</p></div></blockquote><p>Pamenu, kaip gi ne! bigsmile.gif  wub.gif Kaip laikaisi, kaip sekasi brolius šaunuolius auginti? Dičkiai jau abu, mažyliui greit treji, jei neklystu?... Daug laiko prabėgo, galiu ir nusipaistyti biškį blush-anim-cl.gif 
Merginos išsikėlė į FB, ten dabar bendrauja ax.gif​ </p>


Smagu, kad pameni smile.gif Oi, laikomės laikomės visi. Dičkis rugsėjį į pirmą klasę eina, mažius iš lopšio į daržo grupę persikelia, žodžiu, didieji pokyčiai atrieda atidunda biggrin.gif Myli viens kitą nerealiai, bučiuojasi ir apsikabinėja, bet ir siaučia, namus griauna kaip pašėlę. Tada susipyksta, susitaiko, ir vėl iš naujo.
Kaip tu? Kaip tavo kukuliukai? Mergina jau pradinę baigė gal (jei pasiklydau laikei - soriuks)? Vaikinukas jau didelis turėtų būti, kiek pamenu, vyresnis už maniškį.
Gaila, kad panos išėjo į FB. Na, bet naujovės yra naujovės smile.gif
Atsakyti

Doremina, oho, kaip smagu, pirmokiukas namie! Sveikinimai su nauja pradžia, nauju etapu :4u: O ir mažiukas jau didelį žingsnį į priekį žengia, nebe lėliukas jau :D Ir kaip faina, kad myli viens kitą broliai :wub: Maniškis su sese erzinasi kaip lygus su lygia, nesvarbu, kad metų skirtumas didelis :oh: Ir net nežinau, ar jis čia ne pagal amžių vyresnis bando būti, ar ji sumažėja, turbūt ir taip, ir taip truputį  :D 
Taip, mano mergina baigė pradinę, nuo vakar jau oficialiai save penktoke gali vadinti. Lekia tas laikas kaip pašėlęs, JAU penktokė :blink: Kažkaip per greitai man viskas vyksta, nespėju :D O mažiui dabar 3 m. ir 4 mėn., balandžio pabaigoje gimęs jis :) Velnių pririjęs, vis nesuprantu, už kokias bausmes (arba kokius nuopelnus, čia kaip pažiūrėsi :laugh: ) tokį vaiką gavom :D​ 

Atsakyti
Dėkavojam už sveikinimus, HA smile.gif Ir atgal tokį pat glėbį siunčiam - tavo gražuolei (dar akyse stovi ta rudeniška foto). Jau penktokė. Pasižiūriu darbe į penktokiukus - tokie maži, gražūs, smalsūs, visur jų pilna, čirška kaip žvirbliai smile.gif Jai irgi naujas etapas, palypėjimas dar vienu laiptuku link suaugusiųjų pasaulio. O kad su broliu ritasi - normaliai. Balandinukai tokie... na, truputį kipšų pasirinkę biggrin.gif Mūsų dičkis taigi balandžiukas. Užtat dabar surimtėjęs, švelnumo ir meilumo viršūnė man. Na, o su broliu - kaip išeina biggrin.gif
Atsakyti

Truputį??? Tas vaikas yra pats kipšo įsikūnijimas, o ne truputį kipšų pasirinkęs :D Siaaaaaubas, tikrai tikrai, tokia didelė krizė žmogelį užklupusi yra, kad visi jaučiame jos pasekmes :oh: Su dukra nebuvo jokių krizių, tai dabar su kaupu atsiimam :D Ir šiaip gegužę turėjo gimti jis, ne balandį, tai tegul ir elgiasi atitinkamai, kas liepė skubėti :D​ 

Atsakyti

mielos mano buvusios planiukės, dabar jau mamytės - pagaliau - pagaliau galiu rašyti į šitą grupelę, nes ir mums pavyko. pastoti pavyko, tik ar pavyks išsaugoti? va čia kitas klausimas. žodžiu, apie viską nuo pradžių. pernai rugsėjį turėjome nesėkmingą IVF, po kurio nusprendėme, kad ai, gražūs mes ir be tų vaikų. geriau taupom namui. ir va taip vat begalvojant, po metų būnant Ispanijoj pajutau tokį lengvą maudimą pilvo apačioj ciklo pradžioj. galvoju - maž ovuliacija? gi niekad nieko nejaučiau, ciklai trumpi, mėnesinės beveik nematomos, pilvo niekad nemaudavo net per jas, tai apie kokius ovuliaciju maudimus galima kalbėti? tiesiog prisigalvojau, kaip visada. 

grįžtam į Londoną, gyvenam savo normalų gyvenimą, tik mane nervas ima, kad jau 30 CD. šešta valanda vakaro, vaikštau iš kampo į kampą, vyras sako - nu pasidaryk tą testą, pamatysi, kad neigiamas - nusiraminsi. tai aišku, kad bus neigiamas, gi VAKARAS. o bet tačiau, testas - teigiamas. antra juostelė išryškėja iš karto. rankos kratosi, verkiu, kartoju, "O,k Dieve". po dviejų dienų dandau elektroninį - PREGNANT - 2-3 weeks. žiauriai fainiai, geriu folį ir skraidau padebesiais.

2 istorijos dalis.

praeita savaitė, trečiadienis. tvarkau namus, išveičiu virtuvę, vakare pamatau rudų išskyrų - peršiku, apkaltinu save, kad per dasug dirbau. užsirašau privačiam skanui penktadieniui. skanas puikus, širdutė plaka, vaikiukas atitinka 7 sav ir 2 dienas, yra 11 mm ilgio. šeštadienį po pietų jau nebe rudai teplioja, bet rozinis kraujas bėga, lyg sirgčiau mėnesimėm. skambiu 111 (čia pas mus tokia alternatyva 999, tipo, kai tau blogai, bet dar nemirsti.). sako, kraujavimas nestumo metu yra daznas reiskinys, nera ko pergyventi. aha, lengva pasakyti. atsikeliu sekmadienį ryte - kraujo nėra, nusprendžiu eiti į darbą. gal tikrai per daug panikuoju? po pietu vėl prasideda ta pati istorija - dabar jis jau raudonesnis, ne tik rozinis.

pirmadienio rytas, varau Į A&E - padaro skaną - vaikiukui viskas gerai, dabar jau 14 mm, tai žodžiu, auga. o aš toliau kraujuoju. jau šiąnakt kraujas tamsus darosi, yra mažų krešuliukų. skambinu į greitąją, sako, OK, atvažiuosim už 2 valandų (skambinu 11 valandą vakaro). ai, sakau, gal nevažiuokit, jau bus gili naktis, skanas darytas ryta, viskas buvo gerai. gal is ryto liausis. dabar - vėl rožinis kraujas, be krešuliukų tai gal nevažiuoti į ligoninę? sakys, šita išprotėjus, gi vakar patikrinom, viskas gerai. bet atsakymo, kodėl kraujuoju, rasti negalėjo.

Atsakyti

Ceroc, pirmiausia pasveikinau tave, o paskui pas planiukes paskaičiau šiandieninę tavo žinutę... Labai labai gaila... :angel_sadangel: 

Atsakyti