Įkraunama...
Įkraunama...

Sunku suprasti vaikiną

Tai ok, tegu pasako, kad myli. Zaiskit ir su juo, sakykit ka jauciat, kad mylit, bet dideliu vilciu nedekit...
Labai paprasta. Pabandykit, jus lb jauna, nieko neprarasit, bet daugiau suprasit.

Labai sunku prisiversti nedėti vilčių, kai jau jų pridėta... Ir kažkaip nei mėgstu žaisti su žmonėm, nei turbūt moku... Keista, kad taip jau nesiseka su tais vaikinais, gal per daug gera esu :D Gal vis tik nueisiu, jei dar parašys, įsižiūrėjau, bet proto galutinai nepamečiau, labai pasistengsiu pažiūrėti ne pro rožinius akinius :) 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 18, 21:53)
Nu jo... Nezinau, as cia rasau tik is mamaniskos pozicijos.

Aš rašau dalinai iš savo patirties, kai realiai supranti, kad sh gausis, bet iš širdies išmest negali, geriausias vaistas- ignoras. O kaip pasielgt, autorė tik pati nuspręs
Atsakyti

Aš rašau dalinai iš savo patirties, kai realiai supranti, kad sh gausis, bet iš širdies išmest negali, geriausias vaistas- ignoras. O kaip pasielgt, autorė tik pati nuspręs

Labai sudėtinga, nes jau antrą kartą atsiduriu tokioje pozicijoje ir jis tą žinojo. Nenorėjau, kad taip nutiktų dar kartą todėl jį iš anksto įspėjau... Na bet vėl į tą pačią upę įbridau, tik šį kartą gilesnė, nes toliau nueita, kol susiprato žmogus. Na ir įdomus tas gyvenimas, kai pagalvoji. Gal neišmokau savo pamokos vis dar :)

Atsakyti
QUOTE(toma1994 @ 2018 04 18, 21:06)
Labai sudėtinga, nes jau antrą kartą atsiduriu tokioje pozicijoje ir jis tą žinojo. Nenorėjau, kad taip nutiktų dar kartą todėl jį iš anksto įspėjau... Na bet vėl į tą pačią upę įbridau, tik šį kartą gilesnė, nes toliau nueita, kol susiprato žmogus. Na ir įdomus tas gyvenimas, kai pagalvoji. Gal neišmokau savo pamokos vis dar smile.gif

Gal upe ir gilesne, bet dar neibridai tiek, kad kojos nesiekia zemes o srove nesa tolyn. Tai gera pamoka.
O tas vaikinas manau nieko nezinojo ir nesuprato, gal palinkciojo pritariamai nesuprasdamas kam linkcioja. Jam viskas kitaip atrodo. Galima ji kaltinti nesupratingumu, bet manau piktavaliskumu vargu.
Atsakyti

Gal upe ir gilesne, bet dar neibridai tiek, kad kojos nesiekia zemes o srove nesa tolyn. Tai gera pamoka.
O tas vaikinas manau nieko nezinojo ir nesuprato, gal palinkciojo pritariamai nesuprasdamas kam linkcioja. Jam viskas kitaip atrodo. Galima ji kaltinti nesupratingumu, bet manau piktavaliskumu vargu.

Na nepasakyčiau, kad taip jau labai gerai. Gali paskui būti sunku išvis kažkuo pasitikėti ir patikėti, kai teko nusivilti ne kartą. Atrodys, kad visiem po kurio laiko gali ateiti nušvitimas ir neverta kurtis vilčių. Kad tik netapčiau ta, kuri paskui pati negalės apsispręsti.

Atsakyti

pievos čia su tais įsipareigojimais ir pažadais bei nerealiomis viltimis 5 kartus susitikus. Ar jums pačiai viskas aišku bendraujant, ir dar per nuotolį? Akivaizdu, kad ne. Tai kodėl įsivaizduojate, kad tam vaikinui turi būti viskas aišku? Kaip jam tuo metu atrodė, taip ir pasakė, dabar suabejojo. Viskas labai normalu ir žmogiška, ypač bendraujant per atstumą. 

O kaltinti ir kažkuo įpareigoti kitą žmogų dėl ankstesnių nepasisekusių santykių tai švelniai tariant nesąžininga. Jei su jumis kažkas netinkamai pasielgė ankstesniuose santykiuose, dabartinis vaikinukas ne prie ko. Lyginti dabartinį su ex, ir dar į akis, na neskanu truputuką. Jūs irgi nenorėtumėte, kad jis su savo ex jus pradėtų lyginti ir reikalauti, kad jūs darytumėte kažką taip, kaip jinai darė ar nedarė. 

Truputį nusiraminkite ir prieš priimdama sprendimą palaukite bent iki ryto.

Atsakyti

pievos čia su tais įsipareigojimais ir pažadais bei nerealiomis viltimis 5 kartus susitikus. Ar jums pačiai viskas aišku bendraujant, ir dar per nuotolį? Akivaizdu, kad ne. Tai kodėl įsivaizduojate, kad tam vaikinui turi būti viskas aišku? Kaip jam tuo metu atrodė, taip ir pasakė, dabar suabejojo. Viskas labai normalu ir žmogiška, ypač bendraujant per atstumą. 

O kaltinti ir kažkuo įpareigoti kitą žmogų dėl ankstesnių nepasisekusių santykių tai švelniai tariant nesąžininga. Jei su jumis kažkas netinkamai pasielgė ankstesniuose santykiuose, dabartinis vaikinukas ne prie ko. Lyginti dabartinį su ex, ir dar į akis, na neskanu truputuką. Jūs irgi nenorėtumėte, kad jis su savo ex jus pradėtų lyginti ir reikalauti, kad jūs darytumėte kažką taip, kaip jinai darė ar nedarė. 

Truputį nusiraminkite ir prieš priimdama sprendimą palaukite bent iki ryto.

Ten net nebuvo ex, tiesiog simpatija, bet vis tiek atrodė kiek per toli nueita buvo, kol apsisprendė. O čia jau buvo pradėta kurti kažkas rimto, tai manyčiau tikrai vėlokai susivokė. Nelyginu, tiesiog papasakojau, nes klausė.
Kalbant apie aiškumą, na man buvo gana aišku dėl jo, pasiryžau kurti santykius be kažkokių abejonių ir iki šiol jų nebuvo atsiradę, jei ne tas atšalimas.

Atsakyti

pasiryžote iki pirmo atšalimo... Ryžtas toks vidutinis, sakyčiau.

Atsakyti

pasiryžote iki pirmo atšalimo... Ryžtas toks vidutinis, sakyčiau.

Tai niekas nesakė, kad ryžtas dingo, paskutiniu metu inicijavau viską viena, kiek galima šitaip tempti, jei iniciatyvos kitas žmogus nerodo. Tiesiog dabar pradėjau truputį realistiškiau žiūrėti ir atsirado abejonių ar tas žmogus vertas tiek svaigimo. Atrodo, jam nebuvo taip pat kaip man, arba reikėjo kitko visai nei man, įdomu, ką pasakys :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toma1994: 18 balandžio 2018 - 22:44
Neskatinkit to pasiryzimo.
As gyvas pavyzdys kas gali ivykti gerai pasistengus.

Ex pasake, kad mane myli as tuo patikejau. Po to priverciau ne tik isteketi bet ir pamilti. Po20 metu jai pasimaise protas.

Autore gal neturi tokiu sugebejimu manipuliuoti, tai tiesiog nusivils anksciau.

Labai puiku isipareigojimai, bet kai jie isgaunami kazkokiom manipuliacijoms ar gudriu spaudimu tai labai pavojinga.

Problema yra tas noras tureti kita zmogu ir tada jau nesamoningai kuriamos isipareigojimu pinkles. Nezinau ka net patarti, gal koks psichologas padetu
Atsakyti

Neskatinkit to pasiryzimo.
As gyvas pavyzdys kas gali ivykti gerai pasistengus.

Ex pasake, kad mane myli as tuo patikejau. Po to priverciau ne tik isteketi bet ir pamilti. Po20 metu jai pasimaise protas.

Autore gal neturi tokiu sugebejimu manipuliuoti, tai tiesiog nusivils anksciau.

Labai puiku isipareigojimai, bet kai jie isgaunami kazkokiom manipuliacijoms ar gudriu spaudimu tai labai pavojinga.

Problema yra tas noras tureti kita zmogu ir tada jau nesamoningai kuriamos isipareigojimu pinkles. Nezinau ka net patarti, gal koks psichologas padetu

Na, kad nieko nemanipuliavau ir nespaudžiau. Tiesiog kažkaip elementaru, kad jei jau tampi pora, abu tą supranta, tai automatiškai į kitus nebežiūri. Bent jau aš taip galvoju ir man taip atrodo teisinga. Norėčiau to paties ir iš kito žmogaus.

Atsakyti
QUOTE(toma1994 @ 2018 04 18, 22:48)
Tiesiog kažkaip elementaru, kad jei jau tampi pora, abu tą supranta, tai automatiškai į kitus nebežiūri. Bent jau aš taip galvoju ir man taip atrodo teisinga. Norėčiau to paties ir iš kito žmogaus.

As nesuprantu to tapimo pora ritualo. Atrodo, kaip kazkokia magija, sielos atidavimas uz parasa.
Jei lovos reikalu nera tai galima tiesiog buti artimais draugais pirma kuri laika.
I kitus zvalgytis nebutina, bet ir nuspresti, kad tai tavo zmogus irgi nebutina. O draugai gali daug ka issiaiskinti aptarti pasigincyti, atrasti vienas kitame idomaus ir gal atstumiancio. Tai ir yra tas laikas kai pazisti zmogu ir po to jau aiskiau supranti "Kam pasirasai"

O dabar tikrai panasu i atvejus, kai pasiraso neskaite, ar perka kate nakti maise, paskui sviesoje atrisa ir ten nusivylimai.
Atsakyti