Toma, tai tam ir skirta draugyste issiasikinti ar tinki vienas su kitu. Nelabai suprantu Jusu pretenziju, tai juk nesusituoket, o tik susipazinot, padraugavot, ir Jums kilo kazkokios intuicijos, kad kazkas ne taip ir jam gal. Kaip Jus isivaizduojat draugystes? susipazinot ir viskas visam gyvenimui? Buna taip va idnuisai po siai dienai dar tuokiasi, tevai suranda partnerius, susipazysta beveik per vestuves ir gyvena sau laimingai. Bet, deja, pas mus tokiu tradiciju nebera. ir tikrai labai retas kas is pirmos pazinties susikuria ilga ir laiminga gyvenima kartu. Svarbiausia, kaip jau pradzioje sakiau, nepulti i lova, o tokios romantines draugystes, susipazinimai, apsiuostymai, isijautimai i save visiskai normalu. Prie ko cia i kitus neziuri? Jei gimtu meile, tai net lysdami i akis tie kiti nieko nelaimetu...
Toma, tai tam ir skirta draugyste issiasikinti ar tinki vienas su kitu. Nelabai suprantu Jusu pretenziju, tai juk nesusituoket, o tik susipazinot, padraugavot, ir Jums kilo kazkokios intuicijos, kad kazkas ne taip ir jam gal. Kaip Jus isivaizduojat draugystes? susipazinot ir viskas visam gyvenimui? Buna taip va idnuisai po siai dienai dar tuokiasi, tevai suranda partnerius, susipazysta beveik per vestuves ir gyvena sau laimingai. Bet, deja, pas mus tokiu tradiciju nebera. ir tikrai labai retas kas is pirmos pazinties susikuria ilga ir laiminga gyvenima kartu. Svarbiausia, kaip jau pradzioje sakiau, nepulti i lova, o tokios romantines draugystes, susipazinimai, apsiuostymai, isijautimai i save visiskai normalu. Prie ko cia i kitus neziuri? Jei gimtu meile, tai net lysdami i akis tie kiti nieko nelaimetu...
Bet, deja, pas mus tokiu tradiciju nebera.
ir tikrai labai retas kas is pirmos pazinties susikuria ilga ir laiminga gyvenima kartu.
Du sakiniai absoliučiai prieštaraujantys vienas kitam. Tu jauti, kaip nusišneki?
Paryškintas- polnyj pzdc.
Papildyta:
O dabar paverk, kaip aš nesuprantu tavo, unikumo postų.
Paryškintas- polnyj pzdc.
Papildyta:
O dabar paverk, kaip aš nesuprantu tavo, unikumo postų.
Tai aisku nesuprantat, net nesuprantu, kaip galima taip nesuprast elementariu dalyku, tik nezinau, kam zodi verkti cia naudojat? Jus visa teksta skaitykit ne atkarpas gal bus aiskiau

Pirmoje dalyje sneku apie santykius, kai tevai, seneliai parenka pora, jie turi tam senas tradicijas, pazysta vieni kitus, savo vaikus ir t.t. ir tikrai zinau seimu taip gyvenanciu laimingai.
Antroje dalyje sneku apie musu kultura ir pazintis, kai va taip, kaip cia jaunuoliai susipazysta kazkur patys ir labai retas atvejis, kad pirma pazintis ir draugyste baigiasi vedybom.
Paryskintas, deja, del autores, nes ji prisikurusi tokiu iliuziju, kad susipazins su vaikinu ir gyvens ilgai ir laimingai, tai su tokiu poziuriu, tada tokios tradicijos tiketinai jai turetu tikti, todel ir deja, aiskiau?( manau, vis tiek nesuprasit ir tiek prikursit sabakstynu is tu sakiniu, suvelsit, iskreipsit ir tysiosit kaip suniukai kaulus)

Man kilo intuicija, kad kažkas ne taip dėl jo keistoko elgesio paskutiniu metu. Kad jam kažkas ne taip, o ne man. Nesakau, kad iškart visam gyvenimui, tai nėra pirma draugystė ir tikrai ne dėl kiekvieno taip svaigstu, suprantu, kad gali žmogus netikti, bet kažkaip turėtų anksčiau tas pasimatyt. Na arba kiekvienam individualiai. Nežinau.
Man atrodo, kad reikia pagalvot prieš įsipareigojant arba siūlant įsipareigojimus. Jei jau nežinojo dar, kad nori ar nenori manęs, tai kam reikėjo tada eiti toliau? Aš nereikalavau iš jo viską greičiau skubinti ir davai būnam pora. Aš ne prieš buvau ir šiaip padraugauti, kaip jūs sakote. Bet, kai vaikinas parodė, kad nori kažko rimčiau, tai automatiškai patikėjau juo ir pradėjau pasitikėti, nes maniau, kad žino, ką daro. Kadangi norėjau to paties, tai taip ir gavosi.

Pirmoje dalyje sneku apie santykius, kai tevai, seneliai parenka pora, jie turi tam senas tradicijas, pazysta vieni kitus, savo vaikus ir t.t. ir tikrai zinau seimu taip gyvenanciu laimingai.
Antroje dalyje sneku apie musu kultura ir pazintis, kai va taip, kaip cia jaunuoliai susipazysta kazkur patys ir labai retas atvejis, kad pirma pazintis ir draugyste baigiasi vedybom.
Paryskintas, deja, del autores, nes ji prisikurusi tokiu iliuziju, kad susipazins su vaikinu ir gyvens ilgai ir laimingai, tai su tokiu poziuriu, tada tokios tradicijos tiketinai jai turetu tikti, todel ir deja, aiskiau?( manau, vis tiek nesuprasit ir tiek prikursit sabakstynu is tu sakiniu, suvelsit, iskreipsit ir tysiosit kaip suniukai kaulus)

Nu nebeuostyk tu tiek, nes su minčių dėliojimu tamstelei problemos jau nuo seno

Cia tu pagone, ne as, maisai kazka. Tu net nepagone, dievu temoj taip ir nesugebejai apibrezti kuo tu timi. Viena, kad nusikalbi pastoviai ir tiek. Vaizgantes lemtis laukia.
Tu gal depresija ir nesergi, bet psichuoji labai. Tai atsispindi tavo postuose.

Tai gal vėl įrodyt? Man su mano sugebėjimais ilgai neužtruks. Aš tave kiaurai permatau

Papildyta:

Negalit taip sakyti, jums tik 21 metai. Dar pasiseks

Butinai!😂😂su savo sugebejimais😂😂
Fantazijos cia ne prie ko, vienas tiki Jezum, kitas Krisna, trecias pagoniu dievais. Kam kas labiau priimtina, bet galutiniam variante tai vienas ir tas pats- Auksciausia Jega.

https://www.supermam...;#entry66296378
apsivarei vėl kapitaliai, smirda iš tolo

O del vaikiskumo, tai paziurekit kiek aukcionuose moka uz nekaltybes, visai ne vaikiskos kainos. Jei butu niekas, tai niekas ir nemoketu
Manot cia vaikai varzesi?
Jau su kuo man būt, tai aš pati sprendžiu. Aš renkuosi būti su tokiu, kuris mane vertina pagal kitokius kriterijus, nei Jūs. Tai kiekvienam savo ;)
Kad kainos nevaikiškos - visiškai nieko nereiškia. Iš neturėjimo ką veikti ar kur pinigus dėti žmonės moka absurdiškas sumas už absurdiškus dalykus. O nekaltybes perkantys tikrai ne amžinos meilės ieško, tai nelabai suprantu, kaip tai susiję su nekaltybės ir meilės santykiu, apie kurį kalbėta.
"Air from a Kanye West concert - Almost bought for $60,100 (£47,200)"
O ka tu zinai ar tie indusai laimingi ar ne tuose savo tevu supirstuose santuokose? Tokios kazkada gal budavo tradicijos, bet apie tas seimas tu nieko nezinai, tai nebesvaik.
O kada pas mus tokios tradicijos buvo? Kelintam amziuj?
Ko cia isvis pievas rasineji, mes gyvenam cia ir dabar, autore jauna ir nekvaila, o tu savo siulais jai galva uzkimsineji.
Papildyta:

https://www.supermam...;#entry66296378
apsivarei vėl kapitaliai, smirda iš tolo

😂😂O dar didesnem raidem neiseina?
O kurioj vietoj man priimtini pagoniu dievais?

Tau tikrai blogai, visiskai kvankt.
O kada pas mus tokios tradicijos buvo? Kelintam amziuj?
Ko cia isvis pievas rasineji, mes gyvenam cia ir dabar, autore jauna ir nekvaila, o tu savo siulais jai galva uzkimsineji.
Nu bet aš negaliu, ji liūdi, kad nebėra tokių tradicijų, o kažin pati ar būtų norėjus ne pati diedą išsirinkt, o kad jai išrinktų? Kiba ir savo vaikams antras puses pati rinktų? Omg, viduramžiuose užstrigus
Tai va va, ar buvo Lietuvoj tokios tradicijos?
Tai va va, ar buvo Lietuvoj tokios tradicijos?
Nu jo, su tokiu atodusiu parase. Savo vaikams turbut. Nes toj diskusijoj apie vaiku pasimatymus tik pas ja namuose, rase, kad pries vaiku draugyste dar su tevais nores susipazint. Tik kazi ar mergos/ berno tevai ja pamate, neuzdraus savo vaikams su jos baikais bendraut...