Įkraunama...
Įkraunama...

Sunku suprasti vaikiną

QUOTE(cambala @ 2018 04 19, 09:46)
😂😂O dar didesnem raidem neiseina?
O kurioj vietoj man priimtini pagoniu dievais? blink.gif

Tau tikrai blogai, visiskai kvankt.

tai jei vienas ir tas pats, kaip gali tada įžeidinėti pagonis ar kuriuos kitus? Vadinasi, įžeidi visus ir pačią save biggrin.gif
Nedašyla tau? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 19, 08:57)
tai jei vienas ir tas pats, kaip gali tada įžeidinėti pagonis ar kuriuos kitus? Vadinasi, įžeidi visus ir pačią save biggrin.gif
Nedašyla tau? bigsmile.gif

Siaip tai as pagoniu neizeidineju. Tiesiog juokas is taves, kad tu ispazisti tai, ko net paaiskinti nesugebi. Tu ir pagonys visiskai skirtingi dalykai. Nes tu " nusviestoji", " isrinktoji", " turinti galiu" bigsmile.gif . 😂😂
Atsakyti

sako, kad teisingiausia musu nuojauta buna pirmas 30 sekundziu pamacius zmogu, bet ja daznai pamirstam , isijungia protas ir tt.

O kam?

Pradzioje abi puses stengiasi parodyti geriausias savo puses. Plius gaminasi hormonai, kurie veikia kaip narkotikai. Tad jei santykiu pradzioje jau matai kazkokius dalykus, kurie kliuna, tai veliau tai tik dides ir dides. 

Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 19, 00:18)
Du sakiniai absoliučiai prieštaraujantys vienas kitam. Tu jauti, kaip nusišneki?

Niekas niekam nepriestarauja, baikit ta paranoja. Jus labai lengvai isvedama is proto.

Nu bet aš negaliu, ji liūdi, kad nebėra tokių tradicijų, o kažin pati ar būtų norėjus ne pati diedą išsirinkt, o kad jai išrinktų?

Na ir kas, nueiti i kokia Maxima - grietines 20 rusiu. Nueini i kokia Aldi Ar Lidl Vokietijoje- grietines dvi rusys 10 procentu ir 35 procentu. Labai paprasta gyventi.

Man jau geriau butu isrinke su garantija, nei cia bandai visas vien po kitos kol nusivili.
Vis tiek net pats issirinkes mazai zmogu pazisti ir reikia taikytis, tai skirtumas nedidelis.
Va tevu rinktis negali ir kazkaip vaikai isauga ir myli tas mamas tecius.

Sovietijoje buvome priprate, kad duoda paskyra butui - aciu paimi. DUoda paskyra automobiliui - aciu paimi, rinktis neipratinti. Dabar daznai automobilius perka turguje ziuri, kad butu nesuvarytas ir normali kaina, mazai ka gali pasirinkti
Atsakyti
Idomucia, jus kaip pasineses per daug ant tos nekaltybes, tai ir destot taip. Kas is tos nekaltybes, jei pvz zmona apie kita svajoja, bet su vyru gyvena? Cia gi vel Ubuntiene rase. Arba kas is tu priverstiniu santuoku, vaiku vaikysteje supirsimu, jei pvz uzauges gal man tas bernas bus baisus, sexas su juo nemielas ir pan? Arba vyrui zmona visiskai nepatiks, tai vyras vaikscios sonan.A?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 04 19, 10:38)
Niekas niekam nepriestarauja, baikit ta paranoja. Jus labai lengvai isvedama is proto.
Na ir kas, nueiti i kokia Maxima - grietines 20 rusiu.  Nueini i kokia Aldi Ar Lidl Vokietijoje- grietines dvi rusys 10 procentu ir 35 procentu. Labai paprasta gyventi.

Man jau geriau butu isrinke su garantija, nei cia bandai visas vien po kitos kol nusivili.
Vis tiek net pats issirinkes mazai zmogu pazisti ir reikia taikytis, tai skirtumas nedidelis.
Va tevu rinktis negali ir kazkaip vaikai isauga ir myli tas mamas tecius.

Sovietijoje buvome priprate, kad duoda paskyra butui - aciu paimi. DUoda paskyra automobiliui - aciu paimi, rinktis neipratinti. Dabar daznai automobilius perka turguje ziuri, kad butu nesuvarytas ir normali kaina, mazai ka gali pasirinkti

Alio, skaityk dar kartą, kas parašyta, ar tik dėl sportinio intereso tą priedurnę gini, trolini?

Jeigu tu save laikai ant tiek neįgaliu, kad negali žmonos išsirinkti, tai nereikėjo ir ženytis. Kokia dar "garantija"?

Aš savo tėvo nemyliu, man jis pa barabanu. Galiu duot ranką nukirst, kad ir tu savo vaikams esi pa barabanu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 19, 09:46)
Idomucia, jus kaip pasineses per daug ant tos nekaltybes, tai ir destot taip. Kas is tos nekaltybes, jei pvz zmona apie kita svajoja, bet su vyru gyvena? Cia gi vel Ubuntiene rase. Arba kas is tu priverstiniu santuoku, vaiku vaikysteje supirsimu, jei pvz uzauges gal man tas bernas bus baisus, sexas su juo nemielas ir pan? Arba vyrui zmona visiskai nepatiks, tai vyras vaikscios sonan.A?

Kiek prisimenu - visi tuokiasi is meiles ir naudos is to mazai. SKirybos, gyvenimas tik is reikalo arba is inercijos arba kad nera prasmes skirtis.

Paziuriu seimas - pazistamus draugus gimines, tai vienetai tikru mylinciu seimu. O juk nei vieno prievarta neverte tuoktis.

Jus turit iveertinti du krastutinumus: visa laisve kaitaliot partnerius ieskant idealo. Bet cia kaip Humanoje vargsai rausia chemikalais nupurkstus naudotus skudurus. patys prasmirsta tais chemikalais ir dvokia is tolo. Ar turgui tikisi gera auto nusipirkti tarp atsikratytu kazkieno grabu
Neziurint to man jau cia atrodo kur kas geriau nei kaitaliojimas nvaliotu bobu diedu tikintis savo svajone surasti.

Kitas krastutinumas tai nuspresti gyventi su pasirinktu. Irgi gali buti visokiu nesuderinamu dalyku ir beprasmisku pastangu. Del to niekas nesigincija.
BET:
Naujas daiktas yra naujas, o ne is skuduryno, turgaus.
Issirinkti daugelis vis tiek nesugeba, todel tai mazai skiriasi nuo kazkieno kito parinkimo.
Mentalitetas deti pastangas su tau skirtu yra kur kas vertesnis nei kazko ieskojimas.

Galit gyncytis bet yra tokia kultur sakysim, kad Japonijoje zmogus pradeda dirbti viename darbe ir iseina i pensija turi savo LABAI STIPRIU PUSIU
Atsakyti
Toma, o tai jūs buvote susitikę ir pasikalbėjote kažką? Bandžiau sekti tuos daug puslapių praleisdama ginčus ne dėl jūsų smile.gif
Man skaitant kilo kelios mintys: jūs abu labai jauni (taip, jis irgi jaunas, nes vyrai subręsta lėčiau) ir reikalauti kažkokių rimtų apsisprendimų apie draugystę kai jus skiria 300 km yra nerealu-žmogus galvoja vienaip, bet kai nėra patyręs panašių santykių, nutinka visai kitaip. Atstumas čia yra svarbu. Manau, kad jūsų santykiai klostytusi visai kitaip, jei būtumėte šalia, nes norint palaikyti gerus santykius per atstumą reikia labai tvirto apsisprendimo ir jausmų, o kai viskas tik vystosi.. Man toks jausmas, kad tas vaikinas kiek atvėso ar nutolo.
Kitas labai svarbus dalykas-jūs pati ir jūsų emociniai lūkesčiai. Kaip supratau, iš šeimos labai daug palaikymo ir meilės negaunate, tuomet moterys ypač užkelia emocinę kartelę vyriškiui - laukia iš jo labai daug paguodos, palaikymo, kontakto, laukia, kad jis užpildytų tą emocinę tuštumą, kurią moteris nešiojasi savyje. Deja, ta tuštuma nėra užpildoma, o vyras labai greit pajunta, kad negali duoti savo moteriai to, ko ji nori ir deda į kojas/nutolsta, nes jam nepatinka jaustis bejėgiu. Man atrodo, kad jūs nesate tas žmogus, kuriam būtų ištveriami santykiai per atstumą būtent dėl to (aišku, visi mes norime žmogaus šalia nuolat, bet emociškai kitokiai moteriai tai ir būtų kitaip).
Nepaisant to jūsų (spėju teisingo) jausmo, kad santykiai nesiklosto taip, kaip norite ir kažkas yra negerai (turbūt tikrai yra, galbūt ir dėl atstumo), man yra jausmas, kad jūs iš jo norite labai daug ir tas gali išgasdinti, o kuo mažiau jis duoda, tuo labiau jūs "kabinatės", o jis tolsta.

QUOTE(toma1994 @ 2018 04 18, 22:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="žiauriai krūta boba" data-cid="72074649" data-time="1524078143"><div><p>Aš rašau dalinai iš savo patirties, kai realiai supranti, kad sh gausis, bet iš širdies išmest negali, geriausias vaistas- ignoras. O kaip pasielgt, autorė tik pati nuspręs</p></div></blockquote><p>Labai sudėtinga, nes jau antrą kartą atsiduriu tokioje pozicijoje ir jis tą žinojo. Nenorėjau, kad taip nutiktų dar kartą todėl jį iš anksto įspėjau... Na bet vėl į tą pačią upę įbridau, tik šį kartą gilesnė, nes toliau nueita, kol susiprato žmogus. Na ir įdomus tas gyvenimas, kai pagalvoji. Gal neišmokau savo pamokos vis dar smile.gif
</p>

Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 19, 09:54)
. Kokia dar "garantija"?

Nu paima is tevu nekalta mergele, veda, jei ji susik * rvina - grazina tevams atgal ir papraso kompemsacijos uz patirta moraline zala.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 04 19, 09:57)

Galit gyncytis bet yra tokia kultur sakysim, kad Japonijoje zmogus pradeda dirbti viename darbe ir iseina i pensija turi savo LABAI STIPRIU PUSIU

Nu ir kas Japonijoje? Ten yra normalu vedusiems vyrams rytais vaziuojant i darba praverus langa pakelti moksleives mergaites sijona ir pagraibyti. Tokios tradicijos, niekas nepyksta. Bet mrs kalbam apie cia ir dabar, o Lietuvoj jokiu priverstiniu santuoku tarp paprastu zmoniu nebuvo. Nebent pas cigonus.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 19, 11:04)
Nu paima is tevu nekalta mergele, veda, jei ji susik * rvina - grazina tevams atgal ir papraso kompemsacijos uz patirta moraline zala.

Durnių laivas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 04 19, 11:04)
Ten yra normalu vedusiems vyrams rytais vaziuojant i darba praverus langa pakelti moksleives mergaites sijona ir pagraibyti.

Čia rimtai? Kažkaip sunku patikėt biggrin.gif
Atsakyti

Toma, o tai jūs buvote susitikę ir pasikalbėjote kažką? Bandžiau sekti tuos daug puslapių praleisdama ginčus ne dėl jūsų smile.gif
Man skaitant kilo kelios mintys: jūs abu labai jauni (taip, jis irgi jaunas, nes vyrai subręsta lėčiau) ir reikalauti kažkokių rimtų apsisprendimų apie draugystę kai jus skiria 300 km yra nerealu-žmogus galvoja vienaip, bet kai nėra patyręs panašių santykių, nutinka visai kitaip. Atstumas čia yra svarbu. Manau, kad jūsų santykiai klostytusi visai kitaip, jei būtumėte šalia, nes norint palaikyti gerus santykius per atstumą reikia labai tvirto apsisprendimo ir jausmų, o kai viskas tik vystosi.. Man toks jausmas, kad tas vaikinas kiek atvėso ar nutolo.
Kitas labai svarbus dalykas-jūs pati ir jūsų emociniai lūkesčiai. Kaip supratau, iš šeimos labai daug palaikymo ir meilės negaunate, tuomet moterys ypač užkelia emocinę kartelę vyriškiui - laukia iš jo labai daug paguodos, palaikymo, kontakto, laukia, kad jis užpildytų tą emocinę tuštumą, kurią moteris nešiojasi savyje. Deja, ta tuštuma nėra užpildoma, o vyras labai greit pajunta, kad negali duoti savo moteriai to, ko ji nori ir deda į kojas/nutolsta, nes jam nepatinka jaustis bejėgiu. Man atrodo, kad jūs nesate tas žmogus, kuriam būtų ištveriami santykiai per atstumą būtent dėl to (aišku, visi mes norime žmogaus šalia nuolat, bet emociškai kitokiai moteriai tai ir būtų kitaip).
Nepaisant to jūsų (spėju teisingo) jausmo, kad santykiai nesiklosto taip, kaip norite ir kažkas yra negerai (turbūt tikrai yra, galbūt ir dėl atstumo), man yra jausmas, kad jūs iš jo norite labai daug ir tas gali išgasdinti, o kuo mažiau jis duoda, tuo labiau jūs "kabinatės", o jis tolsta.

Dar nebuvom susitikę, bet tas bus neužilgo. 

Na vaikinas jau išsidavė ir pats, kad ne viskas tvarkoje.

Ko gero jūsų žodžiuose yra tiesos, kad labai daug iš jo noriu ir galima būsiu išgąsdinusi. Net nežinau, kaip čia pasielgti toliau ir nenumanau, ką jis pasakys susitikus... 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 19, 10:04)
Ten yra normalu vedusiems vyrams rytais vaziuojant i darba praverus langa pakelti moksleives mergaites sijona ir pagraibyti.

Cia mes lyg apie istikimybe darbo vietai, o ne apie graibymus? Daugelis vyru nori graibyti jaunoms. ot atradima padarei.
Papildyta:
QUOTE(toma1994 @ 2018 04 19, 10:10)
kad labai daug iš jo noriu ir galima būsiu išgąsdinusi. Net nežinau, kaip čia pasielgti toliau ir nenumanau, ką jis pasakys susitikus... 

Viespatie. Jus geriau neikite, nes emociskai esate per daug pazeidziama. Jei jis blogas zmogus tai tuo pasinaudos ir tada galesit tik verkti. O jei neblogas tai irgi vargu ar kas gausis gero. Nes problema ne jus o jusu mazas bendravimas ir neteisingi lukesciai

Vaikinai vargu ar gali suteikti ko jums reikia. Na gal kai kurie isskirtiniai individai. O jei jus tikites ne tu dalyku tai tiesiog nusivilsit viskuo. Gal but jums seimoje truko artimo bendravimo ir manot, kad issirinktas zmogus tai gali suteikti. Bijau, kad ne. Bet cia tegu moterys pataria kurios su vyrais gyvena.

Man irrgi tokiu dalyku labai truko, bet man cia buvo paprasciau, nes ne su vyru gyvenau.

Siulyciau ieskoti tokio zmogaus su kuriuo galit bendrauti ir nesijausti vienisa net per atstuma. Tas zmogus turi tapti jusu draugu pirma.
Atsakyti