Įkraunama...
Įkraunama...

Sunku suprasti vaikiną

QUOTE(cambala @ 2018 04 20, 11:40)
Tu esi reklamos auka.
Jei tau tas visas plaukais apzeles grazus, tai dar nereiskia, kad jis veganas. Pasidomek kaip reklama kuriama. Uz pinigus jis ne tik zole, bet ir tavo ciuciko veganiska  suda i burna susikis.
Kiek zinau veganu - visi perkare, perbale, nugelte, nusiure. Dar tam video, kur Toronte plysavo prie kavines atkreik demesi i isvaizda.

Visiškai sveiko maisto planetoje jau nebėra praktiškai, nes planeta baisingai užteršta. Nu bet su kuo aš kalbu? Tu gi net straipsnio teisingai nebeperskaitai, net neįkirtai to straipsnio apie plastiką...
Veganas irgi gali būti blogas veganas, pvz. pagrinde būti bulkutinių ir picerijų lankytojas.
Jei kas nors siūlo patapti veganu, tai gal įsiklausyk pilnai, jei dar tavo smegenai visiškai neužburkę? Todėl ir kalbama visapusiškai, įskaitant ir papildus, ir visa kitą, kad netektų po to gailėtis vienokio ar kitokio sprendimo.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 20, 10:49)
Visiškai sveiko maisto planetoje jau nebėra praktiškai, nes planeta baisingai užteršta. Nu bet su kuo aš kalbu? Tu gi net straipsnio teisingai nebeperskaitai, net neįkirtai to straipsnio apie plastiką...
Veganas irgi gali būti blogas veganas, pvz. pagrinde būti bulkutinių ir picerijų lankytojas.
Jei kas nors siūlo patapti veganu, tai gal įsiklausyk pilnai, jei dar tavo smegenai visiškai neužburkę? Todėl ir kalbama visapusiškai, įskaitant ir papildus, ir visa kitą, kad netektų po to gailėtis vienokio ar kitokio sprendimo.

Kam tie papildai, pvz b12 ar gelezis, jei ju yra maiste?
Nu o tavo papildus gamina ne is sios uzterstos planetos produktu, o is kokiu kitu planetu, ania?
Ir dar. O kas jau nustate ar patvirtino moksliskai ir mediciniskai, kad tavo pasirinkta veganiska pakraipa yra teisinga? Niekas. Itikinai save ir tiek.
Atsakyti
Aš tiesiog palieku šitą čia. Vadinasi, mes su cambala nusišnekam, ar kažkam su atmintėle problemos? Atrasiu ir apie meilužius, bet vėliau, dabar biškį užsiėmus. Na, kriuksinti kiaule, tai kaip ten su pietumis, pakistaniečiais ir vištom?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 20 balandžio 2018 - 11:37
QUOTE(cambala @ 2018 04 20, 12:05)
Kam tie papildai, pvz b12 ar gelezis, jei ju yra maiste?
Nu o tavo papildus gamina ne is sios uzterstos planetos produktu, o is kokiu kitu planetu, ania?
Ir dar. O kas jau nustate ar patvirtino moksliskai ir mediciniskai, kad tavo pasirinkta veganiska pakraipa yra teisinga? Niekas. Itikinai save ir tiek.

Kokiam maiste? Iš nukamuotų gyvulių? Tu ką pati ūkininkė, prisižiūri ir myli karvytes, vištytes, užtikrini joms buvimą ore, saulėje ir po to labai staigiai paskerdi ir šviežią valgai? Žinai kokiomis ligomis sirgo ar nesirgo? Pažiūrėk bent vieną filmą, pvz. the Food, gal daeis?
Išgrynintas laboratoriškai švarus papildas yra daug geriau. O be to, jei susitvarkai savo žarnyno terpę, tai ir papildų nereikia, nebent tik jei į didelį stresą papuoli ir t.t.
Ko savo motinai papildus iš žolių pirkai? Ko sau pirkai nuo depresijų? Gi ne tu viena stresuoji, dabar pasaulis toks, gyvename visi pastoviame strese, tai tu pati sau prieštarauji, kad tik iš maisto užtenka. Tai nereikėjo nei vaistų, nei papildų tau pirktis, jei jau tokia "visavertė tavo šeimos mityba ir tokia visagalė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 20, 11:36)
tai kaip ten su ... vištom?

Ar tiki, kad galiu suvalgyti saslykus iskeptus is kilogramo mesos (be kaulu) plius 125g ryziu ar kiek daugiau (ketcupas marinuoti svogunai plius)?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 04 20, 12:49)
Ar tiki, kad galiu suvalgyti saslykus iskeptus is kilogramo mesos (be kaulu) plius 125g ryziu ar kiek daugiau (ketcupas marinuoti svogunai plius)?

Tikiu. Ir man pofik, kiek tu gali suvalgyt. Esmė tame, kad ubuntienė "pamiršta" ką rašė, kaltina mane ir cambalą kliedesiais, na tai atgaivinu atmintį moterytei.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 20, 11:46)
Kokiam maiste? Iš nukamuotų gyvulių? Tu ką pati ūkininkė, prisižiūri ir myli karvytes, vištytes, užtikrini joms buvimą ore, saulėje ir po to labai staigiai paskerdi ir šviežią valgai? Žinai kokiomis ligomis sirgo ar nesirgo?  Pažiūrėk bent vieną filmą, pvz. the Food, gal daeis?
Išgrynintas laboratoriškai švarus papildas yra daug geriau. O be to, jei susitvarkai savo žarnyno terpę, tai ir papildų nereikia, nebent tik jei į didelį stresą papuoli ir t.t.
Ko savo motinai papildus iš žolių pirkai? Ko sau pirkai nuo depresijų? Gi ne tu viena stresuoji, dabar pasaulis toks, gyvename visi pastoviame strese, tai tu pati sau prieštarauji, kad tik iš maisto užtenka. Tai nereikėjo nei vaistų, nei papildų tau pirktis, jei jau tokia "visavertė tavo šeimos mityba ir tokia visagalė rolleyes.gif

Aik tu su tais mano homeopatiniais vaistais, kuriuos tu istraukei. Atsakysiu labai trumpai - as pasitikiu normalia, siuolaikine medicina. Jos pagalba visu zmoniu gyvenimo amzius pailgejo.
O jei tau su tavo organizmu kazkas netvarkoj, spuoguojies nuo ledu, tai cia jau tirkis kas pas tave negerai. Gal butent tavo organizmas netoleruoja pieno. Tai ir veganikis, vet neirodynek kad veganizmas cia kazkoks tai visiems reikalingas dalykas.
Na nes tai turim savo tiekejus, kurie i namus pristato vistytes, kiaulytes, avytes. Ir cielom vistom nemintam, kaip tavoji Ubuntiene raso, viskas subalansuota musu maitinime.

Eik geriau vestuvem ruostis, uzuot plesydamasi apie ta veganizma.
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 20, 11:52)
Tikiu. Ir man pofik, kiek tu gali suvalgyt. Esmė tame, kad ubuntienė "pamiršta" ką rašė, kaltina mane ir cambalą kliedesiais, na tai atgaivinu atmintį moterytei.

Atstok tu nuo tos nuopusos, gi nesveika boba ryskiai.
O ka jin apie meiluzius rase? Tiesiog taip pasakyk, as tavo vietoj tingeciau ieskot biggrin.gif . Jin gi frigidiska, vyrui neduoda, mylisi be apsaugu ir tik du isperejo. Reiskia sexo ner. Tai negi meiluziu turi?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 20, 13:15)
Aik tu su tais mano homeopatiniais vaistais, kuriuos tu istraukei. Atsakysiu labai trumpai - as pasitikiu normalia, siuolaikine medicina. Jos pagalba visu zmoniu gyvenimo amzius pailgejo.
O jei tau su tavo organizmu kazkas netvarkoj, spuoguojies nuo ledu, tai cia jau tirkis kas pas tave negerai. Gal butent tavo organizmas netoleruoja pieno. Tai ir veganikis, vet neirodynek kad veganizmas cia kazkoks tai visiems reikalingas dalykas.
Na nes tai turim savo tiekejus, kurie i namus pristato vistytes, kiaulytes, avytes. Ir cielom vistom nemintam, kaip tavoji Ubuntiene raso, viskas subalansuota musu maitinime.

Eik geriau vestuvem ruostis, uzuot plesydamasi apie ta veganizma.

Kas kad tu pasitiki. Tai ar išgydo tavo artimą? ax.gif Pailgėjo sakai, bet kokia kaina? Naujų baisių ligų?

Kokiom dar vestuvėm? Kad aš dar be skyrybų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 20, 13:15)
Atstok tu nuo tos nuopusos, gi nesveika boba ryskiai.
O ka jin apie meiluzius rase? Tiesiog taip pasakyk, as tavo vietoj tingeciau ieskot biggrin.gif . Jin gi frigidiska, vyrui neduoda, mylisi be apsaugu ir tik du isperejo. Reiskia sexo ner. Tai negi meiluziu turi?

Ai dzin, aš galiu paieškot iš sportinio intereso biggrin.gif Nu jin rašė, kad indusai ar pakistaniečiai labai geri lovoje. Klausimas, iš kur žino lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 20 balandžio 2018 - 12:29

Ai dzin, aš galiu paieškot iš sportinio intereso biggrin.gifNu jin rašė, kad indusai ar pakistaniečiai labai geri lovoje. Klausimas, iš kur žino lotuliukas.gif

O negalima sitos diskusijos permest i TrueX tema? Ten bent trolis, o cia mergina susikure tema ir dargi itin kulturingai diskutuoja. 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 20, 12:21)
Kas kad tu pasitiki. Tai ar išgydo tavo artimą? ax.gif Pailgėjo sakai, bet kokia kaina? Naujų baisių ligų?

Kokiom dar vestuvėm? Kad aš dar be skyrybų biggrin.gif

Taip, isgydo. Va pvz mano tevas iki 80 beveik poliklinikose nebuvo, net korteles neturejo, sveikata tik darbe ateidavo medikai tikrint, del teisiu irgi privaciai, kad greiciau butu. Istiko insultas, gydytojai, reabilitacijos atciuchino, pradejo vaiksciot, judet, dirbt.
As tikrai garantuoju, kad ir tu mirsi senatvej nuo kazkokios ar tai vienos ar kitos ligos. Kaip ir visi kiti.

Kam tau skirybos? Tu vienisa. O jei ir turi sugyventini, tai pasakai, kad iseini ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 20, 13:38)
Taip, isgydo. Va pvz mano tevas iki 80 beveik poliklinikose nebuvo, net korteles neturejo, sveikata tik darbe ateidavo medikai tikrint, del teisiu irgi privaciai, kad greiciau butu. Istiko insultas, gydytojai, reabilitacijos atciuchino, pradejo vaiksciot, judet, dirbt.
As tikrai garantuoju, kad ir tu mirsi senatvej nuo kazkokios ar tai vienos ar kitos ligos. Kaip ir visi kiti.

Kam tau skirybos? Tu vienisa. O jei ir turi sugyventini, tai pasakai, kad iseini ir viskas.

Vieną išgydo (nors išgydo, žodis čia netinkamas, tik atstato laikinai), o kito tai ne...
Tai kaip gali teigti taip apibendrintai?
Nebūtinai, būna ir mirčių nuo senatvės, gražių užgesimų. Vėlgi, nekalbėk apibendrintai tokia tema.

Aha. Tai kam anksčiau rašei, kad matei mane su vyru su dviračiais? biggrin.gif
Ne perdaug savyje painiojiesi, gal jau metas pasitikrinti? mirksiukas.gif
Atsakyti