Įkraunama...
Įkraunama...

Sunku suprasti vaikiną

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 04 20, 13:35)
O negalima sitos diskusijos permest i TrueX tema? Ten bent trolis, o cia mergina susikure tema ir dargi itin kulturingai diskutuoja.

Tiesą sakai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 04 20, 09:04)
As nesakau, kad VISIEMS norma grabaliotis. As priestarauju tavo minciai « Japonija jaunimui saugi salis », kuria tu. parasei po Cambalos komentaro apie priekabiavima. Del nuzudymu gal ir saugi, bet kalbant apie priekabiavima tai Japonijoje baisu.</p><p></p><p>Kalbant apie poru parinkima tu ten aiskinai kaip gerai parenka. As tau pasakoju apie parinkimo metodus - horoskopus. Tai turbut suvoki, kad cia atsitiktinis dalykas, ar sutaps ar ne. Kartais pataiko, kartais ne.</p><p>Jesus nu nelygink su LT. As dar negirdejau kad kas horoskopus tikrintu pries vestuves, kai tuo tarpu Indijone tikrina net ilgai draugavusiu poru. Nu tai ka tu cia lygini isvis. </p>

Taip ir turejau omeny, kad salis labai saugi jaunimui del nusiklatimu, aisku visur visko pasitaiko, bet Japonijoje net pirmokai su metro keliauja vieni i mokyklas, kas neisivaizduojama tokioj Jav pvz, ir vagysciu beveik nera, zudyn, uzpuolimu ir t.t.
Stai Jums oficiali statistika
Here are the 12 safest countries in the world, along with their respective peace scores:

12. Australia - 1.425
11. Japan - 1.408
10. Ireland - 1.408
9. Switzerland - 1.373
8. Canada - 1.371
http://uk.businessin...s...6?r=US&IR=T

bet esme ne cia, esme didziuslis cambalos nusisnekejimas ir kitos kulturos pazeminimas, sakant , KAD TAI NORMA PAS JUOS GRABINETI MOTERISir net jaunas mergaites, bet Jums kazkodel tai visiskai neuzkliuva, kaip ir neuzkliuva visi kiti jos nusisnekejimai biggrin.gif biggrin.gif ne tai nera norma, tik ta norejau pasakyti. 4u.gif

Taip, as matau atvejus, kai labai gerai parinkta buvo Tik paziurejimas i horsokopa, tai nera tie parinkimai apie kuriuos snekejau, jus gal pasidomekit placiau, kaip tas parinkimas vyksta? Gerai parenka netolygu - tobulumui ar ne, mes ir patys kartais gerai pasirenkam, kartais ne, taip ir ten tiketina, ne visada viskas pavyksta, bet didelis skaicius vis praktikuojanciu jaunu zmoniu rodo, kad tai nera nei kiek ne prastesnis metodas, nei musu, kai renkames patys.
Jei jus negirdejot , nereiskia, kad zmones to nedaro ar ne? net viesai per viena TV laida dare, nebepamenu pavadinimo, kur pirsliavo poroms , nepazystamiem zmonem ir paskui aiskino ju horoskopus. Mano drauge viena pvz net vestuviu data rinkosi pagal horoskopa, taigi tikrai Lietuvoje ne naujiena horoskopai ir gyvenimas pagal juos, tik dazniausiai zmones naudojasi privaciom paslaugom, ne tais is zurnalu horoskopais smile.gif Net atvaziuoja is Indojos profesionalus astrologai, veda paskaitas, priima zmones ir t.t.
Atsakyti

O negalima sitos diskusijos permest i TrueX tema? Ten bent trolis, o cia mergina susikure tema ir dargi itin kulturingai diskutuoja. 

Pritarčiau :4u: sunku jau pačiai pamatyti kažką, kas susiję su mano tema tarp daugelio nesusijusių komentarų.  

Jei kas nors seka istoriją ir įdomu, tai žada šiandien atvažiuoti, tikiuosi, jau išspręsim patys viską :)

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 04 20, 13:03)

bet esme ne cia, esme didziuslis cambalos nusisnekejimas ir kitos kulturos pazeminimas, sakant , KAD TAI NORMA PAS JUOS GRABINETI MOTERISir net jaunas mergaites, bet Jums kazkodel tai visiskai neuzkliuva, kaip ir neuzkliuva visi kiti jos nusisnekejimai  biggrin.gif  biggrin.gif ne tai nera norma, tik ta norejau pasakyti. 4u.gif

2 ra tu nedasutusi. Nu kur as rasiau, kad man norma kai japonai merginas grabalioja??? Staigiai man cituoji.
Nuvaziuok, gal pati savo kriuksinciom akim pamatysi, tv pazeek. Nu glusiu gluse.

Ir geriau truexo temoj. Man tikrai neidomu cia tavo nupusimu paklises skaityt. Idomiau ka autorei vaikinas kalbes.
Atsakyti
QUOTE(toma1994 @ 2018 04 20, 13:10)
Jei kas nors seka istoriją ir įdomu, tai žada šiandien atvažiuoti, tikiuosi, jau išspręsim patys viską smile.gif

Sekam, tik cia kaip miske, is krumu lenda pikti zverys ir bando kasti.

Jis manau, bandys pasinaudot silpnumu. Esi pasimetus ir dar esi ikaite to pasirinkimo. Siaip nieko negalima aiskintis susitikus, nes visi klausimai butent susije su buvimo atskirai.

Bunant kartu tiesiog tos problemos nesimato, bet jei pradesit gyvent kartu tai vel jau islis.
Jei zmogus negali bendrauti telefonu (pokalbiai nemokami uz kelis eurus, o jei omni savi ar pildyk savi, tai uz 29 eurocentus i MENESI bendrauji kiek nori.

Paaprastai telefonu ar internetu nenori bendrauti zmones, kurie linke nesaziningai naudotis emocijomis (paimti uz rankos ir pan.).
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 20, 13:37)
2 ra tu nedasutusi. Nu kur as rasiau, kad man norma kai japonai merginas grabalioja??? Staigiai man cituoji.
Nuvaziuok, gal pati savo kriuksinciom akim pamatysi, tv pazeek. Nu glusiu gluse.

Ir geriau truexo temoj. Man tikrai neidomu cia tavo nupusimu paklises skaityt. Idomiau ka autorei vaikinas kalbes.

Jus net cituodama posto jo nesugebat suvokti, o kur as rasiau, kad tai JUMS norma, rasiau :"KAD TAI NORMA PAS JUOS " ar ne taip rasete? JAU NET NEBEPRISIMENAT, KA RASOT PATI lotuliukas.gif ir gal kazkaip sugebetumet pasistengti rasyti be keiksmazodziu ar Jusu intelektui tai per sunkus uzdavinys?
MAN JUSU NUPUSIMUS VISISKAI NEIDOMU SKAITYTI, KODEL PRADEJOT??????PACIOJE PIRMOJE ZINUTEJE JUMS RASIAU, NUSTOKIT TROLINTI CIA , NE I TEMA APIE MANE RASOT, BET KUR TAU, DABAR SUSIVOKET, KAD NEIDOMU?????? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes taip Is svesos parase ir Moonte pasirode, geda pasidare, del savo vemalu???
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 20, 11:36)
Aš tiesiog palieku šitą čia. Vadinasi, mes su cambala nusišnekam, ar kažkam su atmintėle problemos? Atrasiu ir apie meilužius, bet vėliau, dabar biškį užsiėmus. Na, kriuksinti kiaule, tai kaip ten su pietumis, pakistaniečiais ir vištom?
vartotojo įkelta nuotrauka

negeda buvo deti istraukos, kuri tik irodo, kaip cambala nusisnekejo?????maniau, nors tiek susivoksit ir apsimesit neradusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
NU ir kur cia apie MATYMA KAIP KAZKAS SUVALGO VISTA PRIE TO PACIO PIETU STALO???????? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tai rasau, ir ka cambala supranta ir paraso turi rysio tiek, kiek ham ir hamaster, jau rasiau, yra panasiu zodziu, bet ESME visiskai skirtinga, dasuto Jums? Va taip ir iskraipot visiskai viska , tas pats ir su INDUISU meiluziu lotuliukas.gif lol: lotuliukas.gif

Vaikystej zaisdavom toki zaidima kas? kur? kada? tai va jus cia kazka panasaus zaidziat.
Gaunasi istorija jau tokia:
su meiluziu induisu, valgem po ciela vista, prie pasalpu mokejimmo skyriaus, kai mano vyras tuo metu buvo bare su meiluzem lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu zodziai kai kurie teisingi, bet juos sudejus i tokius sakinius ir pridejus kelis extra zodzius, viskas issikreipia i visiskus absurdsu, jei ir po sio paasikinimo liksit nesupratusi, tai jau vaidnasi esat BEVILTISKA ir tinkat cambalai i pora, maniau ji beviltiskiausia, bet matomai klydau lotuliukas.gif lol: lol:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 balandžio 2018 - 14:30
Gerbk temos autorę ir nustok trolint, valkata. Arba pypink į truexo temą kliedesių rašinėt, juk vakar plėšeisi, apsimetinėjai, kad nežinai apie kokius pakistaniečius, pietus ir vištas mes kalbam. Buvai eilinį kartą pamurkdyta nosim į šūdą, bet vistiek kriuksi, vartaisi. Tfu, ligonė.
O apie "gerus meilužius indusus" surasiu, nepergyvenk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 20 balandžio 2018 - 14:37
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 04 20, 11:49)
Ar tiki, kad galiu suvalgyti saslykus iskeptus is kilogramo mesos (be kaulu) plius 125g ryziu ar kiek daugiau (ketcupas marinuoti svogunai plius)?

As tai niekaip nesuprantu tos nuostabos, del vienos vistos vyrui, as pati laisvai puse vistos suvalgyciau kas ten yra kulsele, sparnelis ir krutinele, visa vista su kaulais sveria 1.2kg tai kiek tos mesos. Mano vyras ir jo draugai irgi laisvai 1 kg mesos suvalgo, ypac saslyku lotuliukas.gif , ne per 5 min, bet pamazu per valandele kita, bendraudami, tai visiskai stebuklo nematau, aisku nevalgo taip kasdien, bet savaitgaliais kai pasidarom daugiau, tai buna visi persivalgom lotuliukas.gif aisku nesveika, bet tikrai nieko keisto ar stebuklingo.
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 20, 14:33)
Gerbk temos autorę ir nustok trolint, valkata. Arba pypink į truexo temą kliedesių rašinėt, juk vakar plėšeisi, apsimetinėjai, kad nežinai apie kokius pakistaniečius, pietus ir vištas mes kalbam. Buvai eilinį kartą pamurkdyta nosim į šūdą, bet vistiek kriuksi, vartaisi. Tfu, ligonė.

Ai ,kai as tai sakiau, buvo netiesa, o va Is_Sviesos pasake ir patapo Jums tiesa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ko atbegote paskui cambala trolinti, o dabar uodega paburkusi ale ne prie ko ??? slykstus veidmainiskas elgesys.
A JAU DABAR TAMSTA TEIKETES ATSIMINTI????? blink.gif blink.gif blink.gif
O KAI TA AS JUMS SAKIAU???? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Kokios Jus dviveides , apsimeteles, ir melages lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Isisiderget, paciupau uz rankos, TIKSLIAU PATI PASICIUPOT ZIOPLAI, tai jau dabar netrolink, gal reikejo susipratsi is pradziu ir taip PACIAI nesielgti, nesitycioti, nesmeisti, nekeikti?????
GRISKIT ATGAL KELIS PUSLAPIUS IR PAZIUREKIT, KA AS RASIAU, O IR VEL KLIEDIYT, EILINI KARTA.
Nerasykit man , nerasysiu Jums, o jei noresit rasykit i AZ ir nebus cia Jums ne i tema poklabiu, PACIOS PRADEJOT, TAI IR UZBAIKIT. mirksiukas.gif
Tikiuosi kituose temose atsiminsit? Ar atmintele tokia keliem zodziam uzsaugoti be prasmes suvokimo?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 04 20, 13:40)
Sekam, tik cia kaip miske, is krumu lenda pikti zverys ir bando kasti.
Jis manau, bandys pasinaudot silpnumu. Esi pasimetus ir dar esi ikaite to pasirinkimo. Siaip nieko negalima aiskintis susitikus, nes visi klausimai butent susije su buvimo atskirai.
Bunant kartu tiesiog tos problemos nesimato, bet jei pradesit gyvent kartu tai vel jau islis.
Jei zmogus negali bendrauti telefonu (pokalbiai nemokami uz kelis eurus, o jei omni savi ar pildyk savi, tai uz 29 eurocentus i MENESI bendrauji kiek nori.
Paaprastai telefonu ar internetu nenori bendrauti zmones, kurie linke nesaziningai naudotis emocijomis (paimti uz rankos ir pan.).

lotuliukas.gif
Tikrai nebutinai. Paprasciausiai yra tokiu zmoniu, kuriem sunkiau isreiskti savo mintis, juk mokykloje turejot klasioku, kuriems rasineliai nesisekdavo. O kazkam gal truksta informacijos vien is zodziu ir nezino kaip interepretuoti ( ka ir cia akivaizdiai matom). Juk kai matom vienas kita, matom veida, mimikas, kuno kalba ir t.t. Cia tik skirtingi zmoniu sugebejimai perimti informacija, niekas ne daugiau, O kas nores meluoti ir apgauti tai sugebes padaryti visaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 balandžio 2018 - 14:54

Pritarčiau :4u: sunku jau pačiai pamatyti kažką, kas susiję su mano tema tarp daugelio nesusijusių komentarų.  

Jei kas nors seka istoriją ir įdomu, tai žada šiandien atvažiuoti, tikiuosi, jau išspręsim patys viską :)

Parasykit kaip sekesi. Sekmes! 

Atsakyti
Ką tu čia, debile, bandei pasakyti, išvis pati bent supratai? Toks jausmas, kad apimta isterijos besikratydama rašai, tas didžiųjų ir mažųjų raidžių kratinys, nenormalus kiekis smailikų.. užvartojai ko nors? Jei ne, tai gal išgerk kokių uspakajoncų ar ko, nes ir su minčių dėstymu, ir su rašyba ne kažką. Ką tu sakei? Ką sakė iš šviesos? Iš šviesos netrolina, o tu, nedašutėle? Ir šiaip aš niekam iš paskos nelakstau, komentuoju ten kur noriu pati, niekieno leidimo neklausiu. Tai tu pričiupta daugybę kartų debiliškai vartaisi. Palauk, atitempsiu postą apie "gerus meilužius indusus", kaip tada išsivartysi?
Atsakyti

Taip ir turejau omeny, kad salis labai saugi jaunimui del nusiklatimu, aisku visur visko pasitaiko, bet Japonijoje net pirmokai su metro keliauja vieni i mokyklas, kas neisivaizduojama tokioj Jav pvz, ir vagysciu beveik nera, zudyn, uzpuolimu ir t.t.
Stai Jums oficiali statistika
Here are the 12 safest countries in the world, along with their respective peace scores:

12. Australia - 1.425
11. Japan - 1.408
10. Ireland - 1.408
9. Switzerland - 1.373
8. Canada - 1.371
http://uk.businessin...s...6?r=US&IR=T

bet esme ne cia, esme didziuslis cambalos nusisnekejimas ir kitos kulturos pazeminimas, sakant , KAD TAI NORMA PAS JUOS GRABINETI MOTERISir net jaunas mergaites, bet Jums kazkodel tai visiskai neuzkliuva, kaip ir neuzkliuva visi kiti jos nusisnekejimai biggrin.gifbiggrin.gifne tai nera norma, tik ta norejau pasakyti. 4u.gif

Taip, as matau atvejus, kai labai gerai parinkta buvo Tik paziurejimas i horsokopa, tai nera tie parinkimai apie kuriuos snekejau, jus gal pasidomekit placiau, kaip tas

Pala. Ar tu geri ka nors? Rukai? Cambala paraso, kad ten norma grabinetis. Tu atrasai « Japonija saugi salis ». Tai naturaliai as suprantu, kad kalba apie grabinejimasi! Ir taip, ten jo labai daug, tad tai ka ji pasake nera visiska netiesa. Del to ir daro vagonus moterims, kad jos nebeturi kur detis. Ir kokio velnio tu cia statistika del nusikaltimu keli? As gi jau pasakiau, kad mazai nusikaltimu ten. Isskyrus priekabiavima. Tai su kuo gincijiesi?

Kuo man dometis? Mano gera drauge inde. Susituoke su indu. Taip, ju horoskopus lygino, taip nesutapo ir tai buvo skandalas gimineje. Tai as tai faktus sakau, jomajo. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 04 20, 15:02)
Pala. Ar tu geri ka nors? Rukai? Cambala paraso, kad ten norma grabinetis. Tu atrasai « Japonija saugi salis ». Tai naturaliai as suprantu, kad kalba apie grabinejimasi! Ir taip, ten jo labai daug, tad tai ka ji pasake nera visiska netiesa. Del to ir daro vagonus moterims, kad jos nebeturi kur detis. Ir kokio velnio tu cia statistika del nusikaltimu keli? As gi jau pasakiau, kad mazai nusikaltimu ten. Isskyrus priekabiavima. Tai su kuo gincijiesi?</p><p>Kuo man dometis? Mano gera drauge inde. Susituoke su indu. Taip, ju horoskopus lygino, taip nesutapo ir tai buvo skandalas gimineje. Tai as tai faktus sakau, jomajo. </p>

Tai gal jus kazka abi kartu rukot, jei jos pasakymas tai tik nera visikai netiesa???? blink.gif
Mano zinuteje buvo siek tiek daugiau zodziu nei 3 zodziai , ar Jus irgi megeja issirankioti , kas Jums patogiau, is esmes? Ji rase, kad ten priimtinas priekabiavimas, KULTUORS DALIS, ir niekas del to nepyksta, kas yra visiskas melas.
Priekabiavimas irgi nusikaltimas ar jau nebe?ir jis vyskta visuose salyse, atskiri vagonai tik reiskia, kad moterys gal padoresnes ir , kad tai NERA JOMS PRIIMTINA, tai tik neigia cambalos teiginius. As ir parasiau, kad ji meluoja, ir kad siaip bendrai paemus Japonija yra gana saugi salis jaunimui, o ne tai, kad visi ten mokinukem siknas graibo ir i siknu muziejus vaiksto lotuliukas.gif
Aha , jei Jus manot, kad viska galit suzinoti is vienos drauges indes, (ji kartais ne toje salyje gyvenanti su seima, kur Jus?) ir jei nesugebejot suprasti, kad as ne apie tai snekejau is vis, tai neturiu ka daugiau komentuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 balandžio 2018 - 15:14