Tiesą sakai

O negalima sitos diskusijos permest i TrueX tema? Ten bent trolis, o cia mergina susikure tema ir dargi itin kulturingai diskutuoja.
Pritarčiau sunku jau pačiai pamatyti kažką, kas susiję su mano tema tarp daugelio nesusijusių komentarų.
Jei kas nors seka istoriją ir įdomu, tai žada šiandien atvažiuoti, tikiuosi, jau išspręsim patys viską
Taip ir turejau omeny, kad salis labai saugi jaunimui del nusiklatimu, aisku visur visko pasitaiko, bet Japonijoje net pirmokai su metro keliauja vieni i mokyklas, kas neisivaizduojama tokioj Jav pvz, ir vagysciu beveik nera, zudyn, uzpuolimu ir t.t.
Stai Jums oficiali statistika
Here are the 12 safest countries in the world, along with their respective peace scores:
12. Australia - 1.425
11. Japan - 1.408
10. Ireland - 1.408
9. Switzerland - 1.373
8. Canada - 1.371
http://uk.businessin...s...6?r=US&IR=T
bet esme ne cia, esme didziuslis cambalos nusisnekejimas ir kitos kulturos pazeminimas, sakant , KAD TAI NORMA PAS JUOS GRABINETI MOTERISir net jaunas mergaites, bet Jums kazkodel tai visiskai neuzkliuva, kaip ir neuzkliuva visi kiti jos nusisnekejimaine tai nera norma, tik ta norejau pasakyti.
Taip, as matau atvejus, kai labai gerai parinkta buvo Tik paziurejimas i horsokopa, tai nera tie parinkimai apie kuriuos snekejau, jus gal pasidomekit placiau, kaip tas
Pala. Ar tu geri ka nors? Rukai? Cambala paraso, kad ten norma grabinetis. Tu atrasai « Japonija saugi salis ». Tai naturaliai as suprantu, kad kalba apie grabinejimasi! Ir taip, ten jo labai daug, tad tai ka ji pasake nera visiska netiesa. Del to ir daro vagonus moterims, kad jos nebeturi kur detis. Ir kokio velnio tu cia statistika del nusikaltimu keli? As gi jau pasakiau, kad mazai nusikaltimu ten. Isskyrus priekabiavima. Tai su kuo gincijiesi?
Kuo man dometis? Mano gera drauge inde. Susituoke su indu. Taip, ju horoskopus lygino, taip nesutapo ir tai buvo skandalas gimineje. Tai as tai faktus sakau, jomajo.