Vaikai yra megdziotojai. Taip jie mokosi vaidmenu zaidimu.
Jei suprantat angliškai, pažiūrėkit: https://www.youtube....watch?v=hg3umXU
Maciau sita. Labai paprastai paaiskina. Vienas getesniu.
Merginos orientuojamos kurti seima ir auginti vaikus, o ne dirbti. Ta dauguma ir daro. Tos, kurios nedaro, vadinamos bobomis su kiausais. Tarsi normali moteris negaletu gerai dirbti ir daryti karjera. Vyrams nereikia rinktis tarp seimos, vaiku auginimo ir darbo.
Jei vyras vedes ir turi vaiku - jam tai pliusas, atseit atsakingas zmogus, o jei moteris - jai tai didelis minusas.
Beje, pati dirbu toki darba, kuriame labai svarbus loginis mastymas, matematiniai gebejimai ir t.t. ir karta mane atsisake paaukstinti sakydami, kad toje pozicijoje, i kuria kandidatavau, jie isivaizduoja tiktai vyra. Bet jei reikdavo rasti sprendima sudetingoje situacijoje ar paaiskinti IT zmonems, ko reikia is naujai kuriamos sistemos, tai kviesdavo mane, o ne mano kolega.
Deja, turiu sutikti. Vaikysteje megstamiausias zaislas buvo konstruktoriai, paskui atsirado puzlikai ir legoMokykloje megstamiausias dalykas - geometrija
Dabar vadina mane boba su kiausais.
Pasirasau po viskuo.
Beje, manes pastoviai klausia per darbo pokalbius ar istekejus ir vaiku turiu. MB dar nei karto. Ir vienam darbe paklausiau savo kolegu, kaip buvo kai darbinos, tai pasirodo nesulauke tokio klausimo. Isidarbinom keliu menesiu skirtumu . Tai va, cia tipo moterys visas teises Europoje turi.