Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. gegužę (177 tema)

Laba ryta - naujienu laukiam :)  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2018 05 16, 18:33)

<p>Zhopa visiska. Jau tikejaus praejusi sekmadieni darban grizt, nes lyyyyg ir rimo po biski, o nuo antradienio su nauja jega kasdien _-_ O dar ir pilvas shaibom nuejo, uzkieteje uzkieteje tada po pusvalandzio paleidzia vandeniu. Zodziu musu Bulve piktybiskai atsisako su manim i darba eit biggrin.gif</p>
<p> </p>
<p>O su kava pasitvarke idomiai. Midwife sedejo ziurejo ir nesuprato - kaip nuo kavos manes dabar nepykina. O tiesiog praejo kazkiek laiko, ir nors ir pykina beveik nuo visko, biski kavos galiu pagert saldzios neskubedama. Ir siaip organizmas buna papraso ko jam reik. Nors dabar pagrindinis maistas arba kokia padziuvus pica letai grauzt, ar koks sumustinis sausas. Turbut mano labiausiai subalansuoti patiekalai biggrin.gif Gerai, kad bent vaisiu kartais koki pagrauzt galiu, nes nuo darzoviu tai "laisve Pilypui lekt per laukus".</p>

Oooo 4u.gif 4u.gif 4u.gif stiprybės 4u.gif
jo aš irgi valgau "labai subalansuotai ir sveikai".. eina ir man vat tokie padžiovinti visokie reikalai.. gerai, kad dar mėsa eina unsure.gif nors man bloga nuo visko.. bet reik prisiverst įsidėt kasnį.. paskui jau įsivalgau.. bet tik tiek.. unsure.gif nors šiandien nebeįveikiau pusryčių košės..
Tai tu į darbą neini? o aš galvojau sulauksiu 12sav ir bus geriau... unsure.gif
Atsakyti

Aš tai šiandien ryte pasidariau kitą OT paprastesnį, tai antra juostelė tik blanki, tai buvot teisios kad per jautrus testas buvo.  :rolleyes: 

Motiejus laukiam naujienų  :4u:​ 

Atsakyti
Hm gal ir man OT nusipirkt ax.gif Jauciu juos taip pat faina kaip ir NT gadint smile.gif

Laukiam ziniu is Motiejaus smile.gif
Atsakyti

Hm gal ir man OT nusipirkt ax.gifJauciu juos taip pat faina kaip ir NT gadint smile.gif

Laukiam ziniu is Motiejaus smile.gif

Na aš taip sugalvojau kad porą mėnesių paseksiu savo ciklą dėl įdomumo :D šiaip sakoma kad nepadeda OT nes įtampa ir stresas taip planuojat ir neužkibs greičiau. 

Atsakyti
QUOTE(LoyalWarrior @ 2018 05 17, 14:33)
vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Na aš taip sugalvojau kad porą mėnesių paseksiu savo ciklą dėl įdomumo biggrin.gif šiaip sakoma kad nepadeda OT nes įtampa ir stresas taip planuojat ir neužkibs greičiau. </p>

Tai vat man ir smalsu pasidare smile.gif
Jei tas planavimas tampa darbu taip ir itampa bei stresas gaunasi 4u.gif
Atsakyti

Oooo 4u.gif4u.gif4u.gifstiprybės 4u.gif
jo aš irgi valgau "labai subalansuotai ir sveikai".. eina ir man vat tokie padžiovinti visokie reikalai.. gerai, kad dar mėsa eina unsure.gifnors man bloga nuo visko.. bet reik prisiverst įsidėt kasnį.. paskui jau įsivalgau.. bet tik tiek.. unsure.gifnors šiandien nebeįveikiau pusryčių košės..
Tai tu į darbą neini? o aš galvojau sulauksiu 12sav ir bus geriau... unsure.gif

 

 

Nuo Velyku galima sakyt neinu. Buvau antra balandzio savaite kelias dienas - kas 15-20min laksciau pirmyn atgal. O kaskart persirenginet ir tt. Darbas su maistu - kvapai visokie. Zodziu neisdege darbas, teko toliau biuleteni imt. Visi sake 12sav pageres, gal ir buvo pora dienu pagerejimas ir vel kale. Visom skirtingai. Kitu isvis nepykina gi. O kitom buan jau tas, kur nebe morning sickness vadiansi, o lotyniskas kazkoks pavadinimas, ten jau visai nusivemia vos ne negyvai vargses. Ale dabar naujam sick note pas mane jau parasyta nestumo komplikacijos, nebe rytiniai pykinimai. Ai nu turetu praeit tuoj.

 

Motiejau, auuuu! Kaip tu?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuozmusis Guzikas: 17 gegužės 2018 - 16:19

Guzikai, cia tas pats kur Kate Middleton turi :) Hyperemesis gravidarum 

Atsakyti

Aūū aūū liūdesuo duobėj aš 🙁 baltas nt o OT galvoju pagadinsiu tai su vaiduokliu jis  :blink:​ niek nesuprantu...

Atsakyti

Aūū aūū liūdesuo duobėj aš 🙁 baltas nt o OT galvoju pagadinsiu tai su vaiduokliu jis  :blink:​ niek nesuprantu...

Gal sumaišei OT su NT?  :lol: o šiaip lb keistai, gal neseniai buvo ovuliacija ir dėl to daug vėliau bus mėnesinės...arba ovuliacija neįviko ir prasileido mėnesinės, tai dbr turėtų tada ovuliacija būti. Gal geriausiai ginė paaiškintų pažiūrėjus.

Atsakyti

Ir aš linkus manyti arba ką tik buvo O arba tik bus nes viena d lb maudė ir skaudėjo  :hmm: na taip ginė 30 d 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo motiejus5: 17 gegužės 2018 - 21:59

Nu, motiejau, davei cia rebusa...  :huh2: o kaip dbr savijauta?

Atsakyti