Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. birželį (178 tema)

Ritutia kaip testas? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo finy: 14 birželio 2018 - 09:45

Įsirašau ir aš :)

06-16 Ritutia nelaukia mmm
06-16 (15-17) lekianti nelaukia mmm
06-21 FoxLady nelaukia mmm
06.25-29 Nnnauja111nelaukia mmm
06-28 motiejus nelaukia mm
07-04 finy nelaukia mmm
07-05 gintare zu nelaukia mmm

07-05 Garbanelele nelaukia mmm
07-07 deraramos nelaukia mmm
07-07 LoyalWarrior nelaukia mmm


Ginekologė sakė gerti tik Difolin ir žuvų taukus. Sakė nereikia kompleksinių vitaminų ir žiūrėti, kad būtų be vitamino A (ir planuojant ir vėliau).

Atsakyti

Na tikrai nepagalvojau kad flirtavo :D

Laukiam Ritutes testo 

O aš laukiu ryt grįžtant MB pagaliau :D mano OT nieko nerodo gero, turbūt vėl bus už pusantros savaitės tik. Įdomu ką šiandien ginė pasakys ar užaugo kas. 

Atsakyti

Aš kraują ką tik nusileidau  :D  jei nieko nebus, tai ryt draugės  atvažiuoja, sakiau gersiu šampės  :lol: o jei bus...  :heart:  mmmm... na vienaip ar kitaip žinosiu tiesą... 


pagooglinau šįryt, pasirodo kieme kitame name laboratorija yra  :lol:  tai nuėjau susipažinti tik su tuo, kas dirba  :ax:  palinkėjo gerų rezultatų... lauksiu... bet sakau: "jei ne, tai žinokite aš pas Jus vėl neužilgo ateisiu kol gerus rezultatus duosite"  :lol: 

o šiaip tai galvoju su tiek, kiek testų sugadinu aš, tai turbūt geriau kokią 10 dpo profilaktiškai kraują nusileisti  :D​  nes nu tada bent kelios dienos ramios prisideda... o kitaip nuo ciklo vidurio iki mmm, baimė ta viskam ir šiaip žiūrėjimas į tą testą... nu blyn gal ir yra... nu ne nėra... nu bet gal lyg matosi "psichologinė" juostelė antra...

Atsakyti

Gal jis cia taip bande paflirtuoti :D

Bet toks nelabai vykęs flirtas sakyčiau  :D  flirtas gundyti, ne sunervinti turėtų  :D​ 

Atsakyti

Ginekologė sakė gerti tik Difolin ir žuvų taukus. Sakė nereikia kompleksinių vitaminų ir žiūrėti, kad būtų be vitamino A (ir planuojant ir vėliau).

Tai jus atsargiai moteros su zuvu taukais. Daugumoj ju A vitamino per akis - uztai geriau ziuret kad nebutu is zuvu kepenu, o riebiu zuvu, ir paieskokit tokiu, kad butu testuoti del sunkiuju metalu ;)
Nes pstojus tai isvis ir kepeneles uzsidaro.

Atsakyti

lekianti, o Tu NT nekartojai?  :4u:​ 

Atsakyti

dddd-mkwj4.jpg

:(​ 

Atsakyti

Ritutia - liūdna bet pasiseks kitą mėnesį  :4u:​ 

Atsakyti

Ritutia - liūdna bet pasiseks kitą mėnesį  :4u:​ 

Kitą nelabai kaip išeis, nes birželio 25 - liepos 8 d. man pratybos, tai nebus vyro šalia... na bet po mmm namų darbams kelias dienas dar turėsime, jei ateis nevėluojant :)

Atsakyti
QUOTE(Ritutia @ 2018 06 14, 12:44)
<p>lekianti, o Tu NT nekartojai?  4u.gif​ </p>


labuka paneles 4u.gif

rolleyes.gif rolleyes.gif as jau 5 gadinau... snd nk ... papai kaip papai ,nieko neskauda ,mmm nelaukiu ,zo ziuresim ryt poryt darysiu dar 3 turiu ...

tikiuos Ritulia ,greit ateis i tavo diena 4u.gif
Papildyta:
cia rimtai paranoja ,as ir po 10 kart ziuriu i testus ir bandau iziuret ... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lekianti: 14 birželio 2018 - 14:14

Kaip dziaugiuos, kad ne as viena tokia pakvaisus mazumele :D nors jau baigiu persirgti ta manija.. Tik dar iki kraujo tyrimu nepriejus :) bet irgi kruva testu, kartais net po kelis per diena, akis spiginu, svieciu, visokiais efektais fotkes bandau :D nusipirkau is ebay visa maisa juosteliu tai bent negaila.

Atsakyti