Įkraunama...
Įkraunama...

Pasimetes.. ar as jai tikrai patinku?

na ka vakar vakare nuvaziavau ji atejo pas mane i masina ir istraukiau geliu,  pradejo sypsotis ir klause nu kam tu taip ?????? uz ka ? sakau vat buna ir be progos,  

linksma buvo nuotaikinga,  nuvaziavom pavalgyti,  poto pasivaiksciojom ir ja parveziau ir pries jai islipant sakau palauk noriu tai kaika pasakyti o ji jau duris praverus sako naaa sakyk ka ka ka?,  ir as pasakiau jai kad ji man patinka ir ziuriu i viska rimtai , nezadu buti toks kuris atsiranda ir pranyksta,  ji sypsojos ir juokesi net sako as pasimetus,  ir besisypsodama sako ir ka tu noretum dabar is manes isgirst?  tada paimiau uz rankos ir sakau NIEKO tik norejau kad zinotum jog tu man tikrai svarbi ir as noriu kad butume daugiau nei draugai , 

nu ka jinai sypsos sypsos sako as apsalus nesitikejau,  tada apkabinau pabuciavau i zanduka atsisveikinom ir islipo, 

manau jei nepatikciau jai tai turetu nustoti bendrauti su manim,  ir dabar zino kad as i mus rimtai ziuriu.  

Atsakyti
QUOTE(divxup @ 2018 06 28, 09:22)
manau jei nepatikciau jai tai turetu nustoti bendrauti su manim,  ir dabar zino kad as i mus rimtai ziuriu. 

Viska OK padarei, bet dabar svarbiausia feedback, kas is to gausis. Ar ji pakoreguos savo elgesi

Ji ne vyras ir pas ja mastymas visai kitoks. Pasaulis visai kitaip sukonstruotas. Patikciau, nepatikciau.
Aisku jei nepatiktum, tai atsisveikintu, jei isimyletu be proto - vel butu kitaip.

Bet daznai viskas buna apie viduri. Kaip ten bokse.... taskais sprendziama
Atsakyti
<p>na ka vakar vakare nuvaziavau ji atejo pas mane i masina ir istraukiau geliu,  pradejo sypsotis ir klause nu kam tu taip ?????? uz ka ? sakau vat buna ir be progos,  </p><p></p><p>linksma buvo nuotaikinga,  nuvaziavom pavalgyti,  poto pasivaiksciojom ir ja parveziau ir pries jai islipant sakau palauk noriu tai kaika pasakyti o ji jau duris praverus sako naaa sakyk ka ka ka?,  ir as pasakiau jai kad ji man patinka ir ziuriu i viska rimtai , nezadu buti toks kuris atsiranda ir pranyksta,  ji sypsojos ir juokesi net sako as pasimetus,  ir besisypsodama sako ir ka tu noretum dabar is manes isgirst?  tada paimiau uz rankos ir sakau NIEKO tik norejau kad zinotum jog tu man tikrai svarbi ir as noriu kad butume daugiau nei draugai , </p><p></p><p>nu ka jinai sypsos sypsos sako as apsalus nesitikejau,  tada apkabinau pabuciavau i zanduka atsisveikinom ir islipo, </p><p></p><p>manau jei nepatikciau jai tai turetu nustoti bendrauti su manim,  ir dabar zino kad as i mus rimtai ziuriu.  </p>

Nu va kaip šauniai. Sėkmės jums smile.gif
Atsakyti
<p>na ka vakar vakare nuvaziavau ji atejo pas mane i masina ir istraukiau geliu,  pradejo sypsotis ir klause nu kam tu taip ?????? uz ka ? sakau vat buna ir be progos,  </p><p></p><p>linksma buvo nuotaikinga,  nuvaziavom pavalgyti,  poto pasivaiksciojom ir ja parveziau ir pries jai islipant sakau palauk noriu tai kaika pasakyti o ji jau duris praverus sako naaa sakyk ka ka ka?,  ir as pasakiau jai kad ji man patinka ir ziuriu i viska rimtai , nezadu buti toks kuris atsiranda ir pranyksta,  ji sypsojos ir juokesi net sako as pasimetus,  ir besisypsodama sako ir ka tu noretum dabar is manes isgirst?  tada paimiau uz rankos ir sakau NIEKO tik norejau kad zinotum jog tu man tikrai svarbi ir as noriu kad butume daugiau nei draugai , </p><p></p><p>nu ka jinai sypsos sypsos sako as apsalus nesitikejau,  tada apkabinau pabuciavau i zanduka atsisveikinom ir islipo, </p><p></p><p>manau jei nepatikciau jai tai turetu nustoti bendrauti su manim,  ir dabar zino kad as i mus rimtai ziuriu.  </p>

na va, dabar zinosi, kad reikia nebijot kalbetis apie viska. Kalbetis. Gyvai. Rimtos temos tik akis i aki, ne zinutem ir uzuominom.
Atsakyti

is visko ka aprasiau , jos reakcija , namot jai visa tai patiko ? 😉

Atsakyti
QUOTE(divxup @ 2018 06 28, 11:41)
<p>is visko ka aprasiau , jos reakcija , namot jai visa tai patiko ? 😉</p>

Problema yra gilesne.
Reikia ir patikti ir neisduoti saves.
Jeei jus nieko nesuzinosit, tai kaip ir beprasmiska.

Ji gali buti teigiama, neei siokia neeii tokia, ar neigiama (cia buvoo mineti turimi GALIMI vaikai meiluziai ar ciniski savanaudiski planai).
Paskutiniu variantu, patikimas yra labai neigiamas, nes jus klimstate i beviltiska pelke.
Jei ji teigiama, tada viskas gerai.

Jusu problema ja suprasti, o po to jau spresti ar gerintis ar begti
Atsakyti

Man taip atrodo.
Atstumimo nebuvo, reiskia jau gerai.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 28, 11:52)
Man taip atrodo.
Atstumimo nebuvo, reiskia jau gerai.

Reakcijos dar nera.
Atsakyti

nu va kaip grazu wub.gif
aisku, jei nepatiktum, tirkia nebutu i zanduka buciavusi, ypac, jei saket, kad ji gana laikosi atstumo.
Sekmes jums abiem ir toliau mirksiukas.gif

Papildyta:

Aisku, kad patikot, as jau nuo pat pradziu tai sakiau, kas vazines , eis i pasimatymus su nepatinkanciu, nu nbuna aisku aferistu visur ir tarp vaikinu ir merginu, bet visgi jaustumet manau, kaip tik gal lipsnesne butu nuo pat pradziu, jei tik naudos ziuretu. O gyvenimas parodys, kur jus udraugyste nuves. Turto jai gi neuzrasysi, tai ir prarast neturit ka lotuliukas.gif
o Idomucios neklausykti jis su priciudais lotuliukas.gif
Atsakyti

Kaip 29 metų elgias kaip pacankė. Jos tie atsakymai klausimais mane net skaitant nervina. 

Gal dabar tokie lakai, bet sakyt, kad tu man patinki ir pan, draugaukim, wtf? Jei vyras rodo dėmesį, važiuoja pas tave iš kito miesto, nu tai aišku, kad tu jam patinki. 

Nekalbant apie jausmus, tai į jos klausimą "ką tu dabar nori iš manęs išgirst?", paklausčiau "aš tau patinku?". 

29 metų pana, pasibučiuot bijo po visos dienos praleistos kartu ir apsikabinimų. 

Man ji daugiau nei keista.

Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2018 06 28, 13:31)
Kaip 29 metų elgias kaip pacankė.

Gal ji jauna viduje ir tyra? Tai butu lobis autoriui. Jaunyste nera minusas.

Bet gali paaisket, kad ji nedrasiai elgiasi, nes kazka slepia ir nesiryzta atskleisti
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 28, 14:04)
Bet gali paaisket, kad ji nedrasiai elgiasi, nes kazka slepia ir nesiryzta atskleisti

Arba yra is tos kategorijos zmoniu, kurie sunkiai isileidzia naujus zmones i savo gyvenima...
Atsakyti