Jei ji jau turejusi kazka ir sitaip elgiasi, tai Vitulka teisi.
Gal ji jauna viduje ir tyra? Tai butu lobis autoriui. Jaunyste nera minusas.
Bet gali paaisket, kad ji nedrasiai elgiasi, nes kazka slepia ir nesiryzta atskleisti
vaikiška 29 m. pana. Na gal fun
Arba yra is tos kategorijos zmoniu, kurie sunkiai isileidzia naujus zmones i savo gyvenima...
taip ir sakytų. O dabar iš to, ką rašo, tai ji tiesiog maivosi prieš jį. Du mėnesius bendrauja, į žandą pabučiuot neleidžia ir dar ją matai toks elgesys netoleruotinas. Jai labai pavyko, kad atsirado, kas jos kaprizus toleruoja. Ir tegu ima jį, kol jam neatsibodo cackintis. Bet tam aišku turi bent biški patikt.
Kaip 29 metų elgias kaip pacankė. Jos tie atsakymai klausimais mane net skaitant nervina. Gal dabar tokie lakai, bet sakyt, kad tu man patinki ir pan, draugaukim, wtf? Jei vyras rodo dėmesį, važiuoja pas tave iš kito miesto, nu tai aišku, kad tu jam patinki. Nekalbant apie jausmus, tai į jos klausimą "ką tu dabar nori iš manęs išgirst?", paklausčiau "aš tau patinku?". 29 metų pana, pasibučiuot bijo po visos dienos praleistos kartu ir apsikabinimų. Man ji daugiau nei keista.Gal ji ne bijo, o nenori. Man tai atrodo visos vaikino geles, pastangos ja spaudzia i kampa, nes ji abejoja. Del to klausimais ir atsakineja.
normali ta mergina net labai, ir tokia , kokia ji yra butent autorius ir isismylejo ar ne, jusu kokia jus esat, galnebutu isimylejes

Papildyta:
dieve dieve

siaip kai jis prisipazino jausmuose, ji pirma jam i zanduka pabuciavo

ir siaip gal palikti ta mergina ramybei, ne jums su ja gyventi..

normali ta mergina net labai, ir tokia , kokia ji yra butent autorius ir isismylejo ar ne, jusu kokia jus esat, galnebutu isimylejes
nejau dabar visi viendoti turi buti ir vienodai elgtis? kad jau 29 tai turi butinai buciuotis su vos pazystamu zmogum, man tai kaip tik nenormalu tokie artimumai tik vos susipazinus
i rko turi ka sakyti, jei pati dar nezino iki galo gal? tai ir taip matosi, kad patinka, pasakys tai bus tikriau?
Papildyta:
dieve dievejo dabar jei nepermiegi per 3 pasymatyma jau kazkokia nenormali esi
siaip kai jis prisipazino jausmuose, ji pirma jam i zanduka pabuciavo
ir siaip gal palikti ta mergina ramybei, ne jums su ja gyventi..jaunimas issiaiskins tarpusavyje.
nebuciavo ji manes, rasiau kad as jai i zanda pabuciavau , , is jos to net ir nesitikiu

bet ziurek, jei per kitus du gyvus pasimatymus normalaus buckio nebus, tai jau gali isvis nieko nebesitiketi. kazkada ledai turi prasilauzti

Nesitiketi SAVAIME. Bet namas irgi savaime nepasistato
tas tai aisku

sedesi rankas sudejes, tai nieko ir nebus

Kuria prasme turejus?
Jei "ta" prasme, tai tas pats kaip buvo vedus, tada manau ji per daug maivosi. Tegu sedi viena, tokiu tai gali susirasti uzpildyti kelis vagonus ir Vilniuje.
APie siltus krastus kalba. Gal jums nupirks kelione?
Galit rezti sparna, bet salciau, ir pasidairykit kitu variantu.
manau ji ten mano, kad ji yra kazkas ir del jos turi vyrai lydytis.
Iesko asilelio...
Bet gali slypeti ir daugiau detaliu
Jei "ta" prasme, tai tas pats kaip buvo vedus, tada manau ji per daug maivosi. Tegu sedi viena, tokiu tai gali susirasti uzpildyti kelis vagonus ir Vilniuje.
APie siltus krastus kalba. Gal jums nupirks kelione?
Galit rezti sparna, bet salciau, ir pasidairykit kitu variantu.
manau ji ten mano, kad ji yra kazkas ir del jos turi vyrai lydytis.
Iesko asilelio...
Bet gali slypeti ir daugiau detaliu
jus manot, kad jei jau kazka turejo tai dabar jau dalins kiekvienam, kas demesi parodys