Įkraunama...
Įkraunama...

Pasimetes.. ar as jai tikrai patinku?

QUOTE(kin @ 2018 06 29, 12:47)
Atsisakiau vieno darbo pasiulymo, nes jie nesutiko, kad dirbciau nuotoliniu budu, nors taip galėjo buti atlikta 80% mano darbo. Neracionalu  vaziuoti i darba 2 val ryte vakare, kai nera tam butinybes. O kraustytis i ta konkrecia vieta nenorejau, nors siaip nesu prisirišusi prie vienos vietos.

Jums reikia paskaityti rusu pasaka apie kareivi ir sriubos virima is kirvio.
Jei kareivis butu kaip jus tai butu likes alkanas.
Aisku pradzioje dirbi darbe. Nes kitaip tai jie pasisamdys kazka is Filipinu ar Bangladeso. Po keliu menesiu paderini salygas, po to vel. Kai mato rezultata, ne anksciau, o tam reikia truputi laiko.
Kaip pradejau UK tai dirbau kieekviena diena vazinejau gal valanda pirmyn ir atgal. Po keliu menesiu paskiau kad man atsibodo, nera per daug ka veikti ir isvaziavau atostogaut (ziuriu banke sumokejo atlyginima uz ta meenesi) tai grizau ir dirbau, kas keli menesiai isvaziuodavau menesiui atstogaut.
Po to apsivedem su MB tai UK nepatiko ir tada as pasakiau, kad MB Anglija nepatinka, noreciau gyventi ne UK ir atvaziuot .
Gerai sako. Tai pradejau dirbti 3 svaiates darbe 3 is namu.
Dabar jau ne menesio neiseina darbe per metus, jau baisu, kad neprisikabintu UK mokesciai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 29, 13:00)
Jums reikia paskaityti rusu pasaka apie kareivi ir sriubos virima is kirvio.
Jei kareivis butu kaip jus tai butu likes alkanas.
Aisku pradzioje dirbi darbe. Nes kitaip tai jie pasisamdys kazka is Filipinu ar Bangladeso. Po keliu menesiu paderini salygas, po to vel. Kai mato rezultata, ne anksciau, o tam reikia truputi laiko.

Zinau sita strategija biggrin.gif Taikyta praktikoje. O konkrečiu atveju, nebuvau motyvuota užsiimti tokiu žaidimu. Vėl tas cost benefitas...
Atsakyti
Normali man ta pana, mane net gi jaunystėje primena biggrin.gif ax.gif . Gerbėjų turėjau daugybę, nieko aš jiems nežadėjau, į lovą neguliau, tėvams nerodžiau. Tiesiog, man jie buvo tik gerbėjai, o aš rinkausi. biggrin.gif
Tad labai suprantu šią panelę-ji absol nieko blogo nedaro, nežada, nemiega, nieko neprašo.
Vyrukas nori būt su-lai ir stengias, lai bando užkariaut širdį. Kitą kartą tai užsitęsia ir metus, ir dar daugiau. O kodėl gi ne? Kur parašyta, kad turi būti kitaip unsure.gif . O paskui gal bus graži ir laiminga šeima.
Šaunuolė panelė! biggrin.gif
Vaikinukas irgi maladec-stengiasi, nenuleidžia rankų.
Tik sėkmės noriu palinkėti!
Atsakyti

Normali man ta pana, mane net gi jaunystėje primena biggrin.gifax.gif. Gerbėjų turėjau daugybę, nieko aš jiems nežadėjau, į lovą neguliau, tėvams nerodžiau. Tiesiog, man jie buvo tik gerbėjai, o aš rinkausi. biggrin.gif
Tad labai suprantu šią panelę-ji absol nieko blogo nedaro, nežada, nemiega, nieko neprašo.
Vyrukas nori būt su-lai ir stengias, lai bando užkariaut širdį. Kitą kartą tai užsitęsia ir metus, ir dar daugiau. O kodėl gi ne? Kur parašyta, kad turi būti kitaip unsure.gif. O paskui gal bus graži ir laiminga šeima.
Šaunuolė panelė! biggrin.gif
Vaikinukas irgi maladec-stengiasi, nenuleidžia rankų.
Tik sėkmės noriu palinkėti!

vat butent zinok,  tokia ji ir yra ,

pasakyk kaip sirdi jos uzkariaut :D :D :D

Atsakyti
vat butent zinok,  tokia ji ir yra ,</p><p>pasakyk kaip sirdi jos uzkariaut biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif</p>

Mano vyras manęs intensyviai siekė 4 metus rolleyes.gif (numirt galima, ane biggrin.gif ). Buvau principinga kaip kažin kas. Bet pasiekė. Santuokoj gyvenam 23 metus. Man jis yra pats geriausias. Nė už ką neiškeisčiau į kitą.
Linkiu ir tau atkaklumo ir pačios dideliausios sėkmės tolimesniame kelyje. Iš tiesų jūs dar nedaug laiko kartu, dar mėnuo, kitas ir gali viskas pasisukti kitaip-kažkad pasiškėti, įvykti, susidėlioti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 29 birželio 2018 - 15:34
QUOTE(divxup @ 2018 06 29, 16:17)
vat butent zinok,  tokia ji ir yra , pasakyk kaip sirdi jos uzkariaut biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Maniske panasi, bet be bernu-sugulovu istoriju. Tai nuo pirmo kontakto iki tapimo pora praejo 5 menesiai, o nuo pirmo pasimatymo iki tapimo pora - trys menesiai.

Pasikartosiu, pries kazka uzkariaujant - atliekama gera zvalgyba.

Dar... as netiesioginiu metodu salininkas. Kai vieni gaista laika bandydami padegti slapias malkas - as pilu benzina ant tu malku, nes gaila laiko...
Atsakyti

Mano vyras manęs intensyviai siekė 4 metus rolleyes.gif(numirt galima, ane biggrin.gif). Buvau principinga kaip kažin kas. Bet pasiekė. Santuokoj gyvenam 23 metus. Man jis yra pats geriausias. Nė už ką neiškeisčiau į kitą.
Linkiu ir tau atkaklumo ir pačios dideliausios sėkmės tolimesniame kelyje. Iš tiesų jūs dar nedaug laiko kartu, dar mėnuo, kitas ir gali viskas pasisukti kitaip-kažkad pasiškėti, įvykti, susidėlioti.

bet nemanau kad kai taves sieke visada buvai "ledo karaliene" , juk ka nors padarydavai nors tarkim ir menkai kad testu jis taves siekimo?  :D

Atsakyti
as asmeniskai, jei buciau vyras, jokios Ledo karalienes nesiekciau. Na, nedominu visai, tai nereikia. Kas kita, jei matyciau, kad patinku.
Atsakyti
QUOTE(divxup @ 2018 06 29, 16:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Agrefa" data-cid="72141197" data-time="1530279082"><div><p>Mano vyras manęs intensyviai siekė 4 metus vartotojo įkelta nuotrauka(numirt galima, ane vartotojo įkelta nuotrauka). Buvau principinga kaip kažin kas. Bet pasiekė. Santuokoj gyvenam 23 metus. Man jis yra pats geriausias. Nė už ką neiškeisčiau į kitą.
Linkiu ir tau atkaklumo ir pačios dideliausios sėkmės tolimesniame kelyje. Iš tiesų jūs dar nedaug laiko kartu, dar mėnuo, kitas ir gali viskas pasisukti kitaip-kažkad pasiškėti, įvykti, susidėlioti.</p></div></blockquote><p></p><p>bet nemanau kad kai taves sieke visada buvai "ledo karaliene" , juk ka nors padarydavai nors tarkim ir menkai kad testu jis taves siekimo?  biggrin.gif</p>

Taip, tas tiesa, Ledo karalienė nebuvau visada, bet ir iki galo neatsiskleidžiau, turėau kitų gerbėjų. Bet su tais gerbėjais lovos reikalų nebuvo.Jei ji bent kažkiek kažką galvoja irgi sušildys tavo šird,į pajausi tai. Jūs dar tiek nedaug laiko kartu. Dar tik pati pradžia.
Atsakyti
QUOTE(divxup @ 2018 06 29, 16:38)
bet nemanau kad kai taves sieke visada buvai "ledo karaliene" , juk ka nors padarydavai nors tarkim ir menkai kad testu jis taves siekimo?  biggrin.gif

Ne tame esme. Kai kurias merginas atstumia tas vyru siekimas, nes jos mano, kad vyrai nori tik viena dalyka gauti. Jei turi tokios patirties, tai vyriski siekimo budai neveiks arba bus jau labai leti.

Tikrai tos moterys nenori nieko ten kankinti ar testuoti. Jei butu galimybe ta suzinot greitai, tai uztektu ir 5 minuciu.

Iseitis - elgtis taip, kad ji zinotu, kad nieko nesieki, tiesiog myli nesitikedamas. na jei tas atvejas...
Bet kad taip elgtis reikia irgi zinot, kad ji to VERTA.
Tai ji turi elgtis taip, kad nesugriaut ivaizdzio irgi
Atsakyti
Visos labai skirtingos yra, buvo ir bus; čia ant kokios užtaikysi, todėl ir tie patarinėjimai ne ką teduoda.
Man pvz. suartėjimas, bučiniai ir dar daugiau, niekada nebuvo problema, jei žmogus patinka, traukia, dėl manęs stengiasi tuo metu, bet lygiai taip pat ir ne problema yra jį iš karto palikti, jei nepateisina lūkesčių, įžeidžia ar pan. Ir nei verkdavau, nei gailėdavau ir nei stengdavausi sužinoti kaip jis jaučiasi. Telefoniuką ant bloko, durų neatidarau ir viskas.
Kita gi neprisileidžia 5 metus, o po to kartu būna, kad ir kas, pati po pykčių ranką pirma tiesia, kontaktuoja, atsiprašinėja ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 29, 12:41)
Busto nuoma? smile.gif Masinos draudimas? Mobilus rysys, jau minejot... kosmosas...

Masinos draudimas pav.
Uz LT registracijos moku 38 eurus metams,, o uz UK registracijos 345 svarus tai gal 390 eur
10 kartu skiriasi. Airijoje butu ko gero 1000 euru
Bustas jau pacios suprantate, komunikacijos LT tikrai pigios, sviesolaidinis 14 euru menesis vos ne gigabitas, UK toks yra tik retose vietose, Mobilus rysys mazdaug vienodai UK ir LT.
Maistas tai ko gero panasiai visur, bet kozyris yra busto kainos

nu nuoma tai labai panasi kaip ir LIetuvoje, jei sudesim nuoma + patarnavimus. Jau buvau rasius drauge nama nuomabosi uz 500e Kaune, mes mokam 700e, tai ar cia daug brangiau?Tai jei nuomojiesi, o jei savo turi tai juk tas pat smile.gif
komunikacios pigios Lietuvoje kokios ? as uz elektra moku cia maziau nei Lietuvoje mokejau, jau nesneku ape sildyma, uz vandeni is vis mokescio nera, siuksliu isvezimas irgi pigus, rusiuojam.
Tai lieka tik daug brangesnis draudimas,mes mokam siemet 800e per metus, tai nezinau ar cia ziauriai daug, bent draudimas pilnas su visais privalumais smile.gif
Mobilios nebrangios, galima pasipildyti uz kiek nori ir sneketi, kiek tik reikia, as pasipildau uz 15e ir gaunu nemokama interneta, ir poklabius nemokamus i visus tinklus menesiui ir lieka tas 15 e saskaitoj.

O maistas parduotuvese daug kas brangiau, net tos paciso preked lidle doh.gif
i viska idejus atlyginimo skirtumas, gaunasi, kad ci adaug kas pigiau smile.gif

Lietuvoje daug pigiau maitas uzaugintas vietoje sezono metu, masinu draudimas, o daugiau nelabai kas, net bustu kainos panasios.
Atsakyti