Įkraunama...
Įkraunama...

Pasimetes.. ar as jai tikrai patinku?

QUOTE(divxup @ 2018 06 29, 19:22)
<p>zodziu situacija tokia kad jai vienodai rodo ar as cia su gelem is kito miesto atvariau , kad pasakiau jog patinka ir ziuriu rimtai , bla bla bla,  </p>
<p> </p>
<p>sako kad jai sunku patiket,  visi pakalbet graziai moka ir ko tu is manes tikies,  kur cia skubet? viskas savu laiku ...... . ....... .. o as jai pasakiau jog na tikiuos kad su laiku suprasi kad as rimtai i tave ziuriu.. </p>
<p> </p>
<p>nors ir mano ketinimai tikrai nuosirdus ir geri matos kad bus vargo vargelio su sita "ledo karaliene,"  🙃😑</p>

pazindinaties. Reiskia, jog dar nezino ar nori taves kaip sutuoktinio ir vaiku tevo. Normalu, ar ne?
Susitikinekit, bendraukit ir bus matyt kaip toliau. Maziau suk sau galva del visko.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 29, 12:05)
ir aš ne.
Kai užmesdavau akį į kosmetikos temą kiek kitos išleidžia, ypač veidui, tai blink.gif nu nerealiai man. Aš jei tiek ant savęs sluoksnių tepčiau, tai matyt kaip su klouno kauke atrodyčiau biggrin.gif kaip ten kitų veidai priima po 5 sluoksnius to makiažo, aš nesuprantu. Tarsi kokių duobių veide būtų ar visas juodas, kad tiek maskuoti biggrin.gif
pvz. batus kokybiškus nusiperku, tai dar sunešioti negaliu, nusibosta, o jie vis dar puikiai atrodo biggrin.gif
žodžiu, turtingasis kurmis gali paskaičiuoti, mane auginti apsimoka bigsmile.gif

na bet kokybiskas daiktas ir kainuoja, bet tik tam kartui aisku, o kai isdalini ant laiko, kiek ji nesioji, tai gaunasi gal dar pigiau nei tie visi šš smile.gif
Atsakyti

pazindinaties. Reiskia, jog dar nezino ar nori taves kaip sutuoktinio ir vaiku tevo. Normalu, ar ne?
Susitikinekit, bendraukit ir bus matyt kaip toliau. Maziau suk sau galva del visko.

nu jo :)

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 29, 16:31)
Mano vyras manęs intensyviai siekė 4 metus  rolleyes.gif (numirt galima, ane  biggrin.gif ). Buvau principinga kaip kažin kas. Bet pasiekė. Santuokoj gyvenam 23 metus. Man jis yra pats geriausias. Nė už ką neiškeisčiau į kitą.
Linkiu ir tau atkaklumo ir pačios dideliausios sėkmės tolimesniame kelyje. Iš tiesų jūs dar nedaug laiko kartu,  dar mėnuo,  kitas ir gali viskas pasisukti kitaip-kažkad pasiškėti,  įvykti,  susidėlioti.

o kaip tas siekimas 4 metus atrode? diena is dienos pas jus ejo, nese geles, prisiekinejo mielej ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 29, 22:43)
o kaip tas siekimas 4 metus atrode? diena is dienos pas jus ejo, nese geles, prisiekinejo mielej  ir t.t.?

Taip, jis mane dažnai norėjo matyti. Bet mes gyvenom tam pačim mieste, tad susitikdavom keletą kartų per savaitę. Jis norėdavo dažniau, bet man to nereikėjo. Ir gėles nešė, ir į kiną vedėsi, ir į kavinę eidavom, ir baliavot važiuodavom, ir po senamiestį vaikščiodavom. Na visko visaip buvo. Jis po pusės metų piršosi, bet man nesinorėjo jokių vedybų, va taip ir mergino, atakavo, nepaleido.
Atsakyti

Ramiai panai triznas bernas papuole...

Atsakyti

kaip cia blyn rasyt

Atsakyti

joo koki10 kartu nusives i graikija ir sakys,ate

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 06 30, 13:06)
<p>joo koki10 kartu nusives i graikija ir sakys,ate</p>

Nemanau, kad bent karta nuveztu statuse tipo miega atskiruose kambariuose ir vaiksto maks susikibe uz rankuciu. Tokiu tikru vyru nezinau, o ir mergina butu nevisai protinga jei rizikuotu
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 06 30, 13:06)
<p>joo koki10 kartu nusives i graikija ir sakys,ate</p>

ir kiek gi tu panu i Graikija nuvezei, kad taip viska zinai?
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 30, 18:17)
ir kiek gi tu panu i Graikija nuvezei, kad taip viska zinai?

10 kartu vezti i viena sali tai bet kuriai atsibostu. MB kiekviena karta nori ten kur nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 30, 12:00)
<p>Ramiai panai triznas bernas papuole...</p>

va cia tiksliausias apibudinimas
Atsakyti