QUOTE(divxup @ 2018 06 29, 19:22)
<p>zodziu situacija tokia kad jai vienodai rodo ar as cia su gelem is kito miesto atvariau , kad pasakiau jog patinka ir ziuriu rimtai , bla bla bla, </p>
<p> </p>
<p>sako kad jai sunku patiket, visi pakalbet graziai moka ir ko tu is manes tikies, kur cia skubet? viskas savu laiku ...... . ....... .. o as jai pasakiau jog na tikiuos kad su laiku suprasi kad as rimtai i tave ziuriu.. </p>
<p> </p>
<p>nors ir mano ketinimai tikrai nuosirdus ir geri matos kad bus vargo vargelio su sita "ledo karaliene," 🙃😑</p>
jei ne vienodai rodo, o ji tiesa sako, visiska. Tik laikas ir ivertins, ar jusu tie ketinimai rimti. Rimtai kur jus skubat? vaikuciu labai norit? Galvojat, kad jau geliu atvezet is kito miesto, tai jau didvyris ir vsiso sturi isilydyt nuo to?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 29, 19:34)
Man tai keista, kad su ja nusirdziai BE ULTIMATUMU, BE SPAUDIMU ir BE GRASINIMU nekalbi apie tai. Na ka svajoji, kaip viska isivaizduoji,, ir t.t.
Abejotina ar i nuosirdzia kalba ji tik myktu, kaip pagautas partizanas?
Manau,, kad jus vaizduojat irgi kazkoki paslaptinga, nezinia ka galvojanti. Na geles gerai, visokios deklaracijos gerai, bet svarbu emocinis rysys
ci apritariu, reikai bendrauti, suarteti, pazinti viena kita, o ne pasakiau, kad man patinki ir viskas mergina turi jau viskuo patiketi

gal nusvilus skaudziai buvo pati ne karta , pasidare atsargesne visokiom deklaracijom. Pasakyti gerai, bet ir veiksmai turi atititnkami sekti, bendravimas.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 29, 20:37)
Kas cia neaisku?
Nueitum i turgu pamatytum masina, prieitum, tau pora dalyku pasakytu, pradetum ja apziurinet, o savininkas pristotu ir sakytu, tai imi ar ne?
Tu jam, -palauk as dar tik apziurineju.
Jis tau - Nesuprantu as tokiu, tai imi ar ne
Pagalvotum kad nelabi sveikas ir pasiplautum nuo tokio.
Ji taves nepazista, tai reiskia arba per mazai laiko arba neefektyviai bendraujama ji nieko nesuzino KO JAI REIKIA
butent
Papildyta:
QUOTE(divxup @ 2018 06 29, 20:28)
as buvau jos klauses labai panasiai, atsakymas - tai mes pazindinames juk, </p><p></p><p>ir suprask kaip nori, patinki nepatinki ar siaip laika stuma nes neturi ka veikt, </p>
tai ji nuosirdziai ir atsake, nesuprantu, ko is jos norit????? pabegs nuo jusu su tokiu spaudimu
Tai sako aiskiai - pazindinames, nezino ji dar ims tave i vyrus, neims, jei visai nepatiktum nesipazindintu, vadnasi patinki, o va ar rimciau leistis su tavim i santykius dar svarsto ir tai priklausys nuo TAVO ELGESIO.
O kodel jus ja taip nuvertinat kodel manot, kad neturi ka veikt?