Įkraunama...
Įkraunama...

Pasimetes.. ar as jai tikrai patinku?

va cia tiksliausias apibudinimas

ko gero jusu tiesa , per daug sureiksminu ..kad ji man labai patinka ir nenoriu prarast . pergyvenu

problema esu as pats

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divxup: 30 birželio 2018 - 19:20
QUOTE(divxup @ 2018 06 30, 20:20)
<p>ko gero jusu tiesa , per daug sureiksminu ..kad ji man labai patinka ir nenoriu prarast . pergyvenu</p>

<p>problema esu as pats</p>

o jus ne-per-gyvenkit, o gyvenkit, bus kaip bus, o su spaudimu ir pergyvenimu galima pridaryti duag klaidu.
Nei jus problema, nei ji, paprasciausiai nereikai niekur skubeti, pasaket apie jausmus geria, toliau draugaukit, nenori jie niekur skubeti ir neverta, pagyvensit, pamatysit, geriau veinas kita pazinsit.
ir aplamai jus pats suprantat, kur jus skubat? nu pasakys ji kad jus patinkat ir kas nuo to pasikeis?
Atsakyti
QUOTE(divxup @ 2018 06 30, 20:20)

<p>ko gero jusu tiesa , per daug sureiksminu ..kad ji man labai patinka ir nenoriu prarast . pergyvenu</p>

tu jai irgi patinki. Jei nepatiktum, neleistu laiko su tavim. Logiska.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 07 01, 15:37)
tu jai irgi patinki. Jei nepatiktum, neleistu laiko su tavim. Logiska.

Geras pastebėjimas.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 30, 00:36)
Taip,  jis mane dažnai norėjo matyti. Bet mes gyvenom tam pačim mieste, tad susitikdavom keletą kartų per savaitę. Jis norėdavo dažniau,  bet man to nereikėjo. Ir gėles nešė,  ir į kiną vedėsi,  ir į kavinę eidavom,  ir baliavot važiuodavom,  ir po senamiestį vaikščiodavom. Na visko visaip buvo. Jis po pusės metų piršosi,  bet man nesinorėjo jokių vedybų, va taip ir mergino,  atakavo,  nepaleido.

aa, tai tiesiog draugavote (šiuolaikiniais terminais biggrin.gif ) kaip normali pora, bet tik be sekso, o tu dar ir kitu gerbeju turejai. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 30, 18:20)
10 kartu vezti i viena sali tai bet kuriai atsibostu. MB kiekviena karta nori ten kur nebuvo.

geras pastebejimas biggrin.gif dar liko Bahamai, Havajai, Maldyvai ir kitos fainos vietelės , kur jai galėtų patikti biggrin.gif
Atsakyti

ai kaip bebutu as niekada nesu ikyrus ar ten skambineciau rasineciau kaip beprotis,  bet pastebejimas yra toks kad visas bendravimas yra mano inicijuotas , "ka veiki , kaip sekasi" labarytukai ir labanaktukai , NEI per viena karta as nesu pirmas zinutes sulaukes kaip diena ar kaip sekasi is jos,  ir ji niekada to manes neklausia

Kad ir siandien ryte truputi pabendravom ir viskas,  visa diena dirbau labai ir gryzes pavarges taip tikejausi rast zinute bent kokia . . bet nieko neradau tik eilini karta ja online. ... vistiek dabar parasysiu labanaktis ir eisiu miegot .   liudna siaip,  

ai dar vienas pastebejimas,  as turiu tik jos messengeri ir per ji bendraujam , ji nera priemusi manes i fb draugus , :) o kaip paklausiau kodel nepriimi tai sake kad uzmirsta ir priims,  bet daugiau neklausiau ir neklausinesiu.  

verdiktas?  visgi as jai po**** :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divxup: 01 liepos 2018 - 20:25
Nuo zmogaus priklauso. As irgi ne is tu, kur per diena rasinetis reikia. Jei pabendrauciau is ryto, kazin ar ta diena vel ka rasyciau. Ir ne del to, kad nesidomiu. Tiesiog gyvenu ir realu gyvenima, ne vien prie kompo prilipus.
Atsakyti
QUOTE(divxup @ 2018 07 01, 21:22)
ai dar vienas pastebejimas,  as turiu tik jos messengeri ir per ji bendraujam , ji nera priemusi manes i fb draugus , smile.gif o kaip paklausiau kodel nepriimi tai sake kad uzmirsta ir priims,  bet daugiau neklausiau ir neklausinesiu.  

Arba ji durna, arba tave durnu laiko. Kitu variantu, kaip ir nelieka.
Prisimenam dar siltus krastus, tai gal nera durna, lieka tik antras variantas.

Na viskas kaip ir aisku.
Padarei viska, dabar ramiai draugauk su ja neskubant, o siaip tai ziurinek kitu paneliu. ESI VIENAS! Na juk neprievartausi.
Tegu ledo karaliene noksta. Juk buna nusiperki koki vaisiu, o jis zalias, tai tuo metu valgai kitus, o tas jei prinoks, tai ziuresi, jei supus benokdamas ismesi, surasii ka geriau-pamirsi
Atsakyti
QUOTE(divxup @ 2018 07 01, 21:22)
ai dar vienas pastebejimas,  as turiu tik jos messengeri ir per ji bendraujam , ji nera priemusi manes i fb draugus , smile.gif o kaip paklausiau kodel nepriimi tai sake kad uzmirsta ir priims,  bet daugiau neklausiau ir neklausinesiu.  </p>
<p> </p>
<p>verdiktas?  visgi as jai po**** smile.gif</p>

ta prasme, kad esi pakvietes ja fb i draugus, tavo kvietimas kabo, fb ji lankosi, bet nepaspaudzia "priimti"? na neiprasta...
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 01, 21:49)
ta prasme, kad esi pakvietes ja fb i draugus, tavo kvietimas kabo, fb ji lankosi, bet nepaspaudzia "priimti"? na neiprasta...

Pas MB simtai tokiu kabo...

Pasiusti negrazu, o priimti nesinori.

Matyt yra priezasciu, pav. ji kazka slepia, istorija matyt ne tokia kuria parodysi busimajam...

Arba autoriu nenori pristatyti, nes jis tik siaip, LAIKINAS, bet gal dar kur nuves, vienai nuobodu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 01 liepos 2018 - 20:54
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 01, 21:53)
Pas MB simtai tokiu kabo...

Pasiusti negrazu, o priimti nesinori.

Matyt yra priezasciu, pav. ji kazka slepia, istorija matyt ne tokia kuria parodysi busimajam...

Arba autoriu nenori pristatyti, nes jis tik siaip, LAIKINAS, bet gal dar kur nuves, vienai nuobodu.

kai susikuriau fb, gaudavau kvietimu is zmoniu, su kuriasi simtas metu nebendravusi ir nenoriu bendrauti. Zinau, kad kaip ciekavos zoses, nori pasizvalgyti po mano gyvenima ir tiek. Bet nei vienas kvietimas pas mane nekaba - priimi (gauna patvirtinima), o po to tyliai ramiai ismeti smile.gif
Parodyk man nors viena durne, kuri i FB detu ka nors, ko negali viesai parodyti? smile.gif nemanau, kad tas variantas.
Greiciausiai jis net kvietimo jai nera issiuntes, laukia, kol ji jį pakvies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 07 01, 19:15)
aa, tai tiesiog draugavote (šiuolaikiniais terminais biggrin.gif )  kaip normali pora, bet tik be sekso, o tu dar ir kitu gerbeju turejai.  biggrin.gif

Gal ir galima taip pavadinti. Gerbėjai vieni trumpiau, kiti ilgai mergindavo, vienus greitai paykdavo atfutbolint, kitus ilgiau prilaikydavau, kiti suprasdavo, kad dūrą stumdau, ir patys atšokdavo.
Bet šitas vyrukas visad būdavo šalia, kalbėdavo, kad be manęs neįsivaizduoja gyvenimo ir tikrai nuoširdžiai mylėjo ir stengėsi. Va ir gyvenam kartu daugybę.metų.

divxup, sunku pasakyti, kokia situacija yra iš tiesų su tavo nužiūrėta mergina. Man atrodo, kad nėra ji šiuo metu tavęs įsimylėjusi, gal turi vaikiną, su kuriuo nekokie santykiai, gal.mintyse buvo susidėliojusi kitokį vaikino idealą. Bet tavo dėmesys gal ir vilioja ją. Juk neatfutbolino tavęs, neatstūmė.
Galvoju, jei tu neparašytum vieną dieną, manai, ji tuomet pirma neparašytų?
Atsakyti