Įkraunama...
Įkraunama...

Pasimetes.. ar as jai tikrai patinku?

QUOTE(kin @ 2018 07 12, 22:58)
O kas kalba apie tai, kad ji buvo rimtai isimylejusi? ne visiems tas isimylejimas kaip sviesa ijungti - jungikli spustelejus  ax.gif

tai ir blogai, todėl niekas ir nesigauna jiems. Jei ji dar neįsimylėjusi taip kaip jis, bent jau atsakytų šiltai ir teigiamai jam, paaiškintų normaliai kodėl negali su juo važiuoti, pasakytų kur ir su kuo vyksta, nu pvz. gal ten koks jubiliejus kieno švenčiamas ar pan.
O dabar, tai jos elgesys man asmeniškai baisus. Nenorėčiau būti to vaikino vietoje.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 07 12, 23:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72152240" data-time="1531425719"><div><p>Na va kitoje temoje, veikejai sukasi greitai, dvi savaites pazistami, jau pasimylejo, galimai pastojo ir vaiko auginimus aptarineja.
Tai cia sraigiu tempai...</p></div></blockquote><p> biggrin.gif Taikliai</p><p>As vistiek manau, kad ta mergina nebuvo juo suzaveta. Pazindinimosi tempai pas zmones skirtingi, bet jei yra fizine traukia, tai naturaliai norisi pasidomet, pabendraut.</p><p>O ji elgesi kaip as, kai budavo koks geras vaikinas kabina, nors netraukia, bet ir nieko. Tai ir ok tas demesys, bet jei jau persistengia iskart erzina. Ir galu gale vistiek palieki prie suskilusios geldos. </p>

pritariu, tik aš per geras žmogus matyt, susinepatoginčiau tada labai dėl didelių puokščių, dėl to, kad iš tolo dėl manęs važiavo, o aš nieko...
taip pakankint tik vietinį galėčiau, kuris be puokščių ateina ir iš kitos gatvės pusės nebent smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 12, 22:55)
nu bet koks ten prilipimas gali būti, kai skirtingi miestai?

man tai kaip tik menkas domėjimasis, reti skambučiai ar sms santykių pradžioje nepatiktų. Rimtai įsimylėjus mama, tete, sese ir draugai turėtų kažkiek nublankti bent kuriam laikui ar ne?

Skambuciai ir zinutes irgi gali buti laikomi kaip prilipimas. O rimtai isimylejusi tai ji nebuvo. Ji visai jo isimylejus nebuvo. Tai jis jai isreze ka jaucia, ji to nesake, sake, kad pazindinasi jiedu, o tai ne tas pats. Todel mama, sese ar draugai visai neprivalejo nublankt. Nes jausmu is jos puses dar nebuvo. Vien del to, kad bernas ja isimylejes, ji visai neprivalo jo isimylet.

*skambuciai, sms ir t.t. Kai turi buti prilipusi prie telefono ir jam nedelsiant atsakineti, nes kitaip bus negerai.
**O kas kalba apie tai, kad ji buvo rimtai isimylejusi?

*turejau tokia situacija. Grupiokas rasinejo sms, bet tokius nerealius kiekius... Kartais kazkokias nesamones ir banalybes, kartais klausimus ir pamegink neatsakyt, tai vienas po kito sms: "kur dingai? ko neatrasai? ar as tau jau nulis?" Daede jis mane! Jauciausi lyg kiekviena mano zingsni noretu kontroliuot. Jei parasiau, kad buvau pas drauge, tai: "kokia? Ka kalbejot? ar toli tau iki jos?" ir dar milijonas klausimu. Galvojau uzdusiu as nuo jo, tai teko nutraukt rysius. Gerai, kad susiprato ir daugiau nepersekiojo, nes butu teke ir studijas mest.
**butent. Ji ne tik nebuvo jo rimtai isimylejus, ji jo visai nemylejo. Nesake to ir tikrai jam nedave vilciu, kad bus su juo iki grabo lentos. Ji jam nieko nezadejo.

QUOTE(Monteverte @ 2018 07 12, 23:18)
*tai ir blogai, todėl niekas ir nesigauna jiems.
**Jei ji dar neįsimylėjusi taip kaip jis, bent jau atsakytų šiltai ir teigiamai jam, paaiškintų normaliai kodėl negali su juo važiuoti, pasakytų kur ir su kuo vyksta, nu pvz. gal ten koks jubiliejus kieno švenčiamas ar pan.
***O dabar, tai jos elgesys man asmeniškai baisus. Nenorėčiau būti to vaikino vietoje.

*nieko cia blogo. Netinka viens kitam. Tik tiek.
**o gal jau jai atsibodo jam aiskintis, dalint kiekvienos dienos ataskaitas? O gal tiesiog meluot nenorejo. O gal pabijojo, kad ir tas i kompanija prisiplakt nores.
***nieko baisaus neizvelgiu, nes nezinau koks vaikinuko elgesys su ja buvo. Be to, mergina tikrai neprivalo vaikinui atsiskaitinet kur ir su kuo vazineja ir kada gris, jei dar tai net nera rimta draugyste. Na, neprivalo ir viskas.
Atsakyti
nu tai ir gerai, kad jis nutraukia viską, nes tokie skirtingi tempai, temperamentai pas juos, kad nei vienam nieko gero tas neneša.
Atsakyti
butu idomu merginos versija isgirsti biggrin.gif Bet jos elgesyje nieko bloga nematau is to , kas ci apapasakota, o va kiek vaikians pasidare neigiamu isvadu apie visas moteris, nu kaip toks gali traukti tada? ir kokia cia ta meile buvo, radau aukso galbala, pasiimsiu, ai ji nenori, tai lai eina n... ir jos visos tokios... unsure.gif kazkas manau nedapasakota, nedasakyta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 liepos 2018 - 16:40

As kazkada su savo EX  aiskinausi sms pagalba -privariau 300sms per /men.  saskaita buvo nemaza ,nes geriau skambinti. paskambino is tele2 ir pasiule nuolaida ant sms ,bet jautesi juokas  :D  :D  zodziu,ta menesi isipaise i normaas . nus ir taip buna ,pagailejo kvailo isimylejelii :D  :D​ 

Atsakyti
As su exe aiskinausi per IRC. Manau, kad nedaug kas prisimena toki internet servisa.
Atsakyti

Kaina nesvarbi ,tuo laiku.................................rezultatas svarbiau .......

meile nesirenka sluoksniu nei laiko nei oro - blyn geriau kai ji ateina abiem vienodu laiku ,tolygiai ;)

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 07 13, 19:47)
<p>Kaina nesvarbi ,tuo laiku.................................rezultatas svarbiau .......</p><p>meile nesirenka sluoksniu nei laiko nei oro - blyn geriau kai ji ateina abiem vienodu laiku ,tolygiai ;)</p><p></p>

Tai valdomas procesas.
Mano exe prisipazino, kad mane isimylejo. Tada as galvoju... Na gal kiek ankstokai, bet jei jau toks reikalas, tai ir as isimylejau.
Po keliu men ji sako - "as tur but klaida padariau taip sakydama".
Na galvoju, tikrai padarei klaida, nes dabar reikes isimylet nori nenori. Po metu ji istekejo uz manes.

Baigesi viskas blogai, bet pagyvenom netrumpai
Atsakyti

Meile laikina ,paskui pripranti .. bet buna salygu kurios nepriimtinos o zmogus nereguoja kad reikia kazka keisti kad toliau galetum buti kartu ...  dauguma kai paziuri is meiles namu prisistato bendro turto ,paskui sunku viska mesti ,dar vaiku kruva atsiranda -aisku jie suteikia trauka .

idomiausia kad pradzioje pazinties dauguma vaidina aukomis -kad tai vyras kaltas ,dare ta ir ana .Cia ta pasaka dar reikia moketi sekti , pvz kad vyras sugadino lovoje dabar ji tiek daug nori kad maza ir maza .  vyras buves prastas nieko nemoka padaryti ir t.t :)  is tiesu pasirodo kad tai motera moka burna viska pastatyti .

esme ,kiek cia gilintumeisi,  tureti savo zmogu  -tom paciom paziurom ,norais ,siekiais 

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 12, 22:42)
Ne, vis praslysdavo ir joparasymuose sis bei tas. Gal ne taip atvirai, kaip jusu  biggrin.gif
o del telefo - kai nuvaziavau atsuktuvo i parduotuve, tai ilgai uztrukau, nes kaip tk tuo metu visiems manes prireike - broliui, draugei, pusseserei  biggrin.gif  buvau ilindusi i telefona  ax.gif 
Beje, jaunimelis dabar apskritai is telefo neislenda ir jiems tai norma.

nu atsiprasau. jeigu salia zmogus, kuriuo tu domiesi, kuris tavim domisi, jeigu smagiai leidziate laika, ar tikrai noresis visad ilindus i mobilu sedet? nu tikrai ne. suprantama viena kita zinute atrasyt, bet dazniausiai tam rasanciam pasakai, kad atsakysi veliau, dabar negali. viskas bigsmile.gif
Papildyta:
matyt neidomus filmas

skambuciai, sms ir t.t. Kai turi buti prilipusi prie telefono ir jam nedelsiant atsakineti, nes kitaip bus negerai.
O kas kalba apie tai, kad ji buvo rimtai isimylejusi? ne visiems tas isimylejimas kaip sviesa ijungti - jungikli spustelejus  ax.gif

bet chemija ir yra tokia. greit isijungia, greit ir stipriai veikia. NORISI bendrauti, rasyti, skambinti, susitikti. O jei ten stenet reikia kaskart zinute ar lakstyt nuo simpatijos, tai cia isimylejimu nekvepia ir nekvepes.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 07 12, 23:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72152240" data-time="1531425719"><div><p>Na va kitoje temoje, veikejai sukasi greitai, dvi savaites pazistami, jau pasimylejo, galimai pastojo ir vaiko auginimus aptarineja.
Tai cia sraigiu tempai...</p></div></blockquote><p> biggrin.gif Taikliai</p><p>As vistiek manau, kad ta mergina nebuvo juo suzaveta. Pazindinimosi tempai pas zmones skirtingi, bet jei yra fizine traukia, tai naturaliai norisi pasidomet, pabendraut.</p><p>O ji elgesi kaip as, kai budavo koks geras vaikinas kabina, nors netraukia, bet ir nieko. Tai ir ok tas demesys, bet jei jau persistengia iskart erzina. Ir galu gale vistiek palieki prie suskilusios geldos. </p>

va va, butent, kai kibina toks neblogas , o tu kito neturi, kai ka veikti neturi, tai gali ir i kina nueiti, ir pasivaikzscioti, bet nenori prisileisti ir per daug demesio is jo nenori. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 13, 18:15)
As su exe aiskinausi per IRC. Manau, kad nedaug kas prisimena toki internet servisa.

as prisimenu bigsmile.gif ten susipazinau su savo vyru (dabar jau ex biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 07 13, 17:50)
<p>As kazkada su savo EX  aiskinausi sms pagalba -privariau 300sms per /men. 

300 sms tai jau ne aiskinimasis, o greiciau pamazgu pylimas. Romano rasyt gi nereikia, kad kazkas aisku taptu.

QUOTE(mylimuke! @ 2018 07 16, 19:24)
nu atsiprasau. jeigu salia zmogus, kuriuo tu domiesi, kuris tavim domisi, jeigu smagiai leidziate laika, ar tikrai noresis visad ilindus i mobilu sedet?

kad ne tik neturetu noretis, bet tai net nepagarba kitam asmeniui. Ir visai nesvarbu, ar tai pasimatymas, ar siaip koks biciuliu pasisedejimas.
Atsakyti

Tikrai reikia patarimu kaip elgtis , net sitame forume uzsiregistravau nes manau atsiras zmoniu cia kurie tikrai nuosirdziai galetu ka patart o ne siaip pastumt. ,

situacija tokia kad as susipazinau su mergina kelionei , graikijoje , tiesiog pamaciau ja restorane ir man prilipo norejau susipazint labai , taip ir padariau susipazinom graziai pabendravom keleta val ir tiek,  ji is vilniaus o as is kauno,  man 27 jai 29 katik suejo, ji vyresne bet man nesvarbu ,. 

kai gryzom i lietuva buvom apsikeite facebook ir bendravom, 

po savaites susitikom ir pasibuvom kavineje paprastai ir isiskirstem

per antra susitikima jau as ir su gelem buvau , susitike vaikstinejom parke ir kalbejomes apie viska:)

poto dar ir dar buvom susitike,pasivazineje po lankytinas vietas ir pan,  is pradziu ji nekalbejo daug apie asmenini gyvenima ir siaip gan smarkiai uzdara yra,  bet po truputi po truputi pradejo jau klabeti daugiau, NET ir manes jau paklausia ko nors .. jau bendraujam apie 2 menesius ir ji kalba apie keliones i siltus krastus ir kaip suprantu ji noretu kartu su manim pakeliaut ,.

paskutinis pasimatymas va buvom nuvaziave i palanga, nida ,. leidom visa diena kartu,  :) jau ir uz rankos paimiau (nors nedave sako nu kam tau ta ranka ) :D , ir apsikabine buvom pradejo jaustis artumas ir tai kad ji ir sako nu ka cia darai, bet apkabini ir jauti kad patinka neatstuma net pastebimai nurausta, . 

Blogiausia dalis .. . gryzom i vilniu ja parveziau namo apkabinau ir norejau pabuciuoti bet ji atstume mane islipo ir nuejo..  poto parase zinute kad jai nepatiko toks mano poelgis.. . as tiesiog nenorejau buti toks vaikinas kuris po kelinto pasimatymo net pabuciuot nesugeba. . nu bet gavos kaip gavos ..

toliau bendraujam lyg niekur nieko bet ar ji i mane ziuri rimtai negaliu suprasti

ar gali buti taip kad as jai tik laiko prastumimui ir pramogoms reikalingas? o gal ir kelione tikis kad nupirksiu ir pakeliausim?  

MAN NIEKONIEKO NEGAILA DEL JOS VISKA PADARYCIAU jei tik suprasciau kad ji rimtai i mane ziuri o ta suprast man dabar labai sunku. .

kas keisciausia kiek draugiu turejau per gyvenima ir atrodo mylejau ir viskas OK bet vaiku NIEKADA gyvenime nenorejau ...bet kai pradejau su ja bendraut ir kuo toliau tuo pagalvojus apie vaikus net plaukai piesto stoja kaip noriu ir sirdy toks geras jausmas,  niekada nesu taip jautesis ir manau kad tai kaskas nerealaus , nenoriu jos paleisti . (aisku visa tai tik po vestuviu butu:D )

atsiprasau uz gramatika .. nera LT klavieturos tel ir skubom rasiau.. 

Neskaiciau visos temos, nezinau ar pajudejo reikalai i prieki.. Bet na ir flegma mergina. Ji turetu arba tiesiai sviesiai tau pasakyti,kad nepatinki ir patinki tik kaip draugas... Arba nustoti lauzytis. :) 

Atsakyti