QUOTE(Monteverte @ 2018 07 12, 22:55)
nu bet koks ten prilipimas gali būti, kai skirtingi miestai?
man tai kaip tik menkas domėjimasis, reti skambučiai ar sms santykių pradžioje nepatiktų.
Rimtai įsimylėjus mama, tete, sese ir draugai turėtų kažkiek nublankti bent kuriam laikui ar ne?
Skambuciai ir zinutes irgi gali buti laikomi kaip prilipimas. O rimtai isimylejusi tai ji nebuvo. Ji visai jo isimylejus nebuvo. Tai jis jai isreze ka jaucia, ji to nesake, sake, kad pazindinasi jiedu, o tai ne tas pats. Todel mama, sese ar draugai visai neprivalejo nublankt. Nes jausmu is jos puses dar nebuvo. Vien del to, kad bernas ja isimylejes, ji visai neprivalo jo isimylet.
QUOTE(kin @ 2018 07 12, 22:58)
*skambuciai, sms ir t.t. Kai turi buti prilipusi prie telefono ir jam nedelsiant atsakineti, nes kitaip bus negerai.
**O kas kalba apie tai, kad ji buvo rimtai isimylejusi?
*turejau tokia situacija. Grupiokas rasinejo sms, bet tokius nerealius kiekius... Kartais kazkokias nesamones ir banalybes, kartais klausimus ir pamegink neatsakyt, tai vienas po kito sms: "kur dingai? ko neatrasai? ar as tau jau nulis?" Daede jis mane! Jauciausi lyg kiekviena mano zingsni noretu kontroliuot. Jei parasiau, kad buvau pas drauge, tai: "kokia? Ka kalbejot? ar toli tau iki jos?" ir dar milijonas klausimu. Galvojau uzdusiu as nuo jo, tai teko nutraukt rysius. Gerai, kad susiprato ir daugiau nepersekiojo, nes butu teke ir studijas mest.
**butent. Ji ne tik nebuvo jo rimtai isimylejus, ji jo visai nemylejo. Nesake to ir tikrai jam nedave vilciu, kad bus su juo iki grabo lentos. Ji jam nieko nezadejo.
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 12, 23:18)
*tai ir blogai, todėl niekas ir nesigauna jiems.
**Jei ji dar neįsimylėjusi taip kaip jis, bent jau atsakytų šiltai ir teigiamai jam, paaiškintų normaliai kodėl negali su juo važiuoti, pasakytų kur ir su kuo vyksta, nu pvz. gal ten koks jubiliejus kieno švenčiamas ar pan.
***O dabar, tai jos elgesys man asmeniškai baisus. Nenorėčiau būti to vaikino vietoje.
*nieko cia blogo. Netinka viens kitam. Tik tiek.
**o gal jau jai atsibodo jam aiskintis, dalint kiekvienos dienos ataskaitas? O gal tiesiog meluot nenorejo. O gal pabijojo, kad ir tas i kompanija prisiplakt nores.
***nieko baisaus neizvelgiu, nes nezinau koks vaikinuko elgesys su ja buvo. Be to, mergina tikrai neprivalo vaikinui atsiskaitinet kur ir su kuo vazineja ir kada gris, jei dar tai net nera rimta draugyste. Na, neprivalo ir viskas.