Įkraunama...
Įkraunama...

Pasimetes.. ar as jai tikrai patinku?

QUOTE(mylimuke! @ 2018 08 14, 19:57)
As tia manau kad tu jai tirsi9g nepatinki. Zmogus bent elgtusi mandagiai. O cia kaip suniui penkta koja. Klausiams isvis kodel ji bendrauja

čia daug klausimų kas liečia ją.
Autoriui gal reiktų irgi papykti už tokius gautus nuo jos žodžius ir pasakyti, kad parašyk ar paskambink, kai pasiilgsi ir norėsi gražiai bendrauti, tikra mano mergina patapti ar pan.
Na ir pasitraukti į šešėlį. Įdomu po kiek laiko parašys ir aš iš viso parašys. Tada bus kiek aiškiau ar ji ilgisi pati, ar ji tik laukia progos atsifutbolint
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 08 14, 19:57)
As tia manau kad tu jai tirsi9g nepatinki. Zmogus bent elgtusi mandagiai. O cia kaip suniui penkta koja. Klausiams isvis kodel ji bendrauja

arba autorius kazka ne taip pasakoja, nedapasakoja ar jai siek tiek kuku. Bet tai galetu pasakyti , turiu asmeniniu problemu, bet tai kam issilieti ant mazai pazystamo zmogaus? Geriau nuosirdziai pasakyti,kas yra, kad zmogus zinotu su kuo bendrauja.
Atsakyti

Viskas sioje istorijoje yra paprasta.

Mergina turi lengvu psichologiniu problemu, bet spresti ju nenori, nes ju nemato, nors ir matyti nenori. Su laiku ji tuo net manipuluos, nes jai bus naudinga. Jai, gyvenime norisi, kad butu kaip ji nori. Nebrandumas ir egoizmas. Ji visada galvos tik apie save, o aplinkinius sokdins. Jai visi skolingi nes... cia ji galetu isvardinti priezastis. O kai mato, kad praranda situacijos kontrole, gali tapti tikra lapute iki tol, kol vel valdys situacija.

Temos autorius zmogus nuosirdus, atviras, supratingas, bet jam truksta savigarbos ir gebejimo matyti kitus zmones kokie jie yra. Merginoje mato kokias tai isivaizduojamas geras savybes ir tikisi kad jo veiksmu, kantrybes deka ji pasikeis. Bet, kad zmogus pasikeistu, jis pats to turi noreti, siuo atveju tai neivyks. Mergina siu santykiu saskaita (jeigu galima pavadinti santykiais) tiesiog kompensuoja savybes, kuriu neturi savyje.

Zmones daznai susikuria sau problema, kad jaustis didvyriu ja sprendziant.

Atsakyti

Na man taip iš šono perskaičius situaciją neatrodo perspektyvūs santykiai. Žiūrint į ateitį manau viskas tik dar labiau erzins. Tas pyktis nežinia iš kur ir dėl ko... Ir šiaip į porą čia net nepanašu. Temos autoriui linkiu ieškoti savęs vertos dėmesingos partnerės, DRAUGĖS 🙂

Atsakyti
QUOTE(divxup @ 2018 08 14, 15:42)
<p>bandziau ne karta klasuti kokios problemos, leisk tau padeti, ispreskime bedas kartu, NE cia mano bedos ir as su jom pati tvarkysiuos, o jei dar labaiu prasau tai pykti pradeda ka tu nesupranti zodzio NE ? ar tau su galva kas negerai? juk sakau ne tai ne ausis prasiplauk jei negirdi !!, is po tokio zodziu nebeka ten prasysi..</p>

o tai gal tikrai ne tavo bedos ir nemato reikalo apie viska pasakotis? Gal pvz. tevas alkoholikas, uzsikodaves buvo, dabar vel laka diena dienoj ir namie siauteja. Kuo padesi? Atvaziuosi ir surisi? Net jeigu, tai kazin ar ji nori, kad tai zinotum. Ar kokia bobute pasiligojus, kuria slaugyt reikia. Slaugysi? Ne. O gal kas giminej sunkiai susirgo, pvz. mamai vezi diagnozavo. Ne flirtas jai galvoj. Kodel mastai, kad mergina butinai visad turi viska pasipasakot, o tu butinai sugalvosi kaip padet ir padesi?
Atsakyti

o tai gal tikrai ne tavo bedos ir nemato reikalo apie viska pasakotis? Gal pvz. tevas alkoholikas, uzsikodaves buvo, dabar vel laka diena dienoj ir namie siauteja. Kuo padesi? Atvaziuosi ir surisi? Net jeigu, tai kazin ar ji nori, kad tai zinotum. Ar kokia bobute pasiligojus, kuria slaugyt reikia. Slaugysi? Ne. O gal kas giminej sunkiai susirgo, pvz. mamai vezi diagnozavo. Ne flirtas jai galvoj. Kodel mastai, kad mergina butinai visad turi viska pasipasakot, o tu butinai sugalvosi kaip padet ir padesi?

nu tai bent zinotu zmogus, o gal ir padeti kazkaip galetu. Kas per problemos pasakyti, jei tai ypac itakoja santykius ir labai? o kodel buciuotis negali?

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 15, 19:08)
nu tai bent zinotu zmogus, o gal ir padeti kazkaip galetu. Kas per problemos pasakyti, jei tai ypac itakoja santykius ir labai? o kodel buciuotis negali?</p>

visi mes tikrai ne apie viska visiems is eiles pasakot norim.Kartais tai liecia tik mus, kartais musu draugus ar artimus, bet tai nereiskia, jog tai turi zinot vaikinas, su kuriuo vos keliuose pasimatymuose buvo. Juk jei pvz. (tik pvz!), kazkas mane isprievartavo, mano brolis kazka nuzude, man sifili ar AIDS diagnozavo, o as apie tai pasipasakojau tik savo geriausiai draugei, su ja kalbu, jai guodziuosi, gal ji man gali padet ar tik isklauso sunkia valanda, tai visai nereiskia, jog as noriu, kad ir jos bernas apie mano gyvenima/problemas turi viska zinot. Ne viskas liecia mus, todel ne viska mes ir galim ispliurpt.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 08 15, 19:19)
visi mes tikrai ne apie viska visiems is eiles pasakot norim.Kartais tai liecia tik mus, kartais musu draugus ar artimus, bet tai nereiskia, jog tai turi zinot vaikinas, su kuriuo vos keliuose pasimatymuose buvo. Juk jei pvz. (tik pvz!), kazkas mane isprievartavo, mano brolis kazka nuzude, man sifili ar AIDS diagnozavo, o as apie tai pasipasakojau tik savo geriausiai draugei, su ja kalbu, jai guodziuosi, gal ji man gali padet ar tik isklauso sunkia valanda, tai visai nereiskia, jog as noriu, kad ir jos bernas apie mano gyvenima/problemas turi viska zinot. Ne viskas liecia mus, todel ne viska mes ir galim ispliurpt.

na bet jei ji nori susirasti antrą pusę, tai nepaisant visko, turi būti žymiai malonesnė arba tiesiai šviesiai pasakyti, kad ji dabar probleminė, nieko neieško, nieko nenori, ne tas galvoje, negali į meilinimąsi tuo pačiu atsakyti ir t.t. Liežuvį tik pakrutinti reiktų ir to pakaktų
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 08 15, 19:22)
na bet jei ji nori susirasti antrą pusę, tai nepaisant visko, turi būti žymiai malonesnė arba tiesiai šviesiai pasakyti, kad ji dabar probleminė, nieko neieško, nieko nenori, ne tas galvoje, negali į meilinimąsi tuo pačiu atsakyti ir t.t. Liežuvį tik pakrutinti reiktų ir to pakaktų

taip, su tuo tikrai sutinku. Bet, ko gero, tas vaikinas ne taip jai ir rupi. Gal is pat pradziu mato kazkokius jo trukumus, kurie jai trugdo, todel ir pernelyg nesistengia.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 08 15, 19:19)

nu bet cia jau keli menesiai santykiai, bent jau kazka galima pasakyti, jei jau kazkokios bedos dideles su savim, tai gal saziningiau is vis nutraukti santykius , o jei su seima taip ir pasakyti, nebutina konkretizuoti, galima gi pasakyti dabar seimoje pas mus problemos nenoriu apie tai senketi, bet tai vsigi nepateisina tokio jos elgesio, niekaip...cia paprastas kazkoks vriedumas, jei jau uzkreciama kokia liga, tai ko ta vaikina uz usu tampyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 15, 22:10)
nu bet cia jau keli menesiai santykiai, bent jau kazka galima pasakyti, jei jau kazkokios bedos dideles su savim, tai gal saziningiau is vis nutraukti santykius , o jei su seima taip ir pasakyti, nebutina konkretizuoti, galima gi pasakyti dabar seimoje pas mus problemos nenoriu apie tai senketi, bet tai vsigi nepateisina tokio jos elgesio, niekaip...cia paprastas kazkoks vriedumas, jei jau uzkreciama kokia liga, tai ko ta vaikina uz usu tampyti smile.gif

gali sakyt, o gali ir nesakyt. Visai neprivalo sukonkretinti pas ka ir/ar kokios problemos.
Vriednumas gali buti ir vaikino ikyrumas.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 08 16, 16:09)
gali sakyt, o gali ir nesakyt. Visai neprivalo sukonkretinti pas ka ir/ar kokios problemos.
Vriednumas gali buti ir vaikino ikyrumas.

gali nesakyt, nu bet tai apie kokias draugystes eina kalba tada? nepasakoji visiem savo bedu Maximoje eileje stovedams, bet jei susitikineji su vaikinu ir bjaurei elgiesi jis bent nusipleno kazokio bent minimalaus paaiskinimo. As jo vietoj palikciau ja ramybeje su visom tom problemom...nes jeinegali pasidalinti net problemom, tai resikai vsisikai svatimas zmogus, su kuriuo silaikoma distancija ir jei distanicja po tiek laiko neik kiek nesumazejo ir mergina net nesako kur bedos, tai kazin ar kas pasikeis ir po metu...
nu koks cia ikyrumas? pasikveisti kazkur? kelis menesius draugauja, norisi ir fizinio artumo , pasibuciuoti, apsikabinti, galu gale normaliai pasisneketi, aisku jo niekas nevercia su ja susitikineti, bet ir jos nevercia, abu keistuolai , nu vaikina suprantu is dlaies, jam i sirdi krito mergina, stengiasi susitaikyti su jos keistenybem, nu bet jai kas? susitinka apkeikia, issidirbineja, neprisileidzia artyn? tai kam is vis susitikti, jei ten tokios bedos, kad jau ir bendrauti nebeina? suprantu karta kita gali buti be nuotaikos, nu bet jei pastoviai taip?
Pradzioje tikrai galvojau, gal mergina drovi, gal siaip kas, nu bet is paskutiniu pasakojimu tai kakzokia trenkta pasirode
Atsakyti