tai reikejo paskaityt tema. Ji jam nieko nezadejo. O zmones issiskiria ir po pirmo pasimatymo, ir po desimto, ir po simtojo. Kai pamato, kad tas zmogus jam netinka.
tai, kad jau lyg issiskyret ar dar ne?
tai bendraujam dar, tik apsiraminau su visom savo pastangom,romantiskom vakarienem, gelem , dovanom ,kelionem, zodziu nes ji atsako neduoda jokio "NERA KUR SKUBETI BUS KAIP BUS" kaip ji sako jokiu buciniu ar meile nebuvo su ja, o jei ir pabuciuot nori tai suka zanda ir nors tu ka.
Kas keisciausia yra kad mes susiskambinam , bendraujam zinutem nu tikrai neblogai, nuotaikos geros bet kai susitinkam ji taip persimaino.... ziauru ir jau gal ketvirta karta taip, visur kur einam ar vaziuojam tyli nei zodzio neprataria o ir nepaklausi jos nieko, nu pavizdys, sakom vaziuojam prie vandens, as sakau neplanavom pries susitinkant uzmirsau plafkes, jo atsakymas - tai ka man dabar daryt ?! sakau nieko , sustosiu i maxima ir nusipirksiu, arba vaziuojma ji sako kur sukt, i desine as sakau ne cia?? ji KA BL AR TAU CIA I ISUKIMA PANASU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nuvarem prie vandens ji pirma islipo nu nuejo, as kol uzrakinau masina ir tase pasiemiau pasivijau ja sakau tai ko nepalauki, ji NU dabar as cia taves laukti turiu kol susikuisi ? !! pastovejom prie vandens dar kaska pasake ir truko man , sakau zinai ka einam i masina ir vezu tave namo, nei zodzio nepratare , islipo ir isejo. poto zinutes prasidejo kad sorry cia asmenines problemos ir pan.,.... bla bla..
Tai kam taip elgtis as nesuprantu ? mano brolio zmona panasiai elgiasi su broliu kai jis jai ZIAURIAI PRISIDIRBA, o as kas cia lyg atpirkimo ozys ar kas ?
jei ji nori manim atsikratyt tai eina labai teisingu keliu net jausmai blesta...lyg
bandziau ne karta klasuti kokios problemos, leisk tau padeti, ispreskime bedas kartu, NE cia mano bedos ir as su jom pati tvarkysiuos, o jei dar labaiu prasau tai pykti pradeda ka tu nesupranti zodzio NE ? ar tau su galva kas negerai? juk sakau ne tai ne ausis prasiplauk jei negirdi !!, is po tokio zodziu nebeka ten prasysi..