Įkraunama...
Įkraunama...

Pasimetes.. ar as jai tikrai patinku?

QUOTE(Vytas Saltalankis @ 2018 07 19, 17:24)
>Neskaiciau visos temos, nezinau ar pajudejo reikalai i prieki.. Bet na ir flegma mergina. Ji turetu arba tiesiai sviesiai tau pasakyti,kad nepatinki ir patinki tik kaip draugas... Arba nustoti lauzytis. smile.gif </p>

tai reikejo paskaityt tema. Ji jam nieko nezadejo. O zmones issiskiria ir po pirmo pasimatymo, ir po desimto, ir po simtojo. Kai pamato, kad tas zmogus jam netinka.
Atsakyti

Neskaiciau visos temos, nezinau ar pajudejo reikalai i prieki.. Bet na ir flegma mergina. Ji turetu arba tiesiai sviesiai tau pasakyti,kad nepatinki ir patinki tik kaip draugas... Arba nustoti lauzytis. :)

jos atsakymas butu nespausk manes,  tipo nera kur skubeti

Atsakyti
tai, kad jau lyg issiskyret ar dar ne?
Atsakyti

tai, kad jau lyg issiskyret ar dar ne?

tai bendraujam dar, tik apsiraminau su visom savo pastangom,romantiskom vakarienem, gelem , dovanom ,kelionem,  zodziu nes ji atsako neduoda jokio "NERA KUR SKUBETI BUS KAIP BUS" kaip ji sako :) jokiu buciniu ar meile nebuvo su ja, o jei ir pabuciuot nori tai suka zanda ir nors tu ka.

Kas keisciausia yra kad mes susiskambinam , bendraujam zinutem nu tikrai neblogai, nuotaikos geros bet kai susitinkam ji taip persimaino.... ziauru ir jau gal ketvirta karta taip, visur kur einam ar vaziuojam tyli nei zodzio neprataria o ir nepaklausi jos nieko,  nu pavizdys, sakom vaziuojam prie vandens, as sakau neplanavom pries susitinkant uzmirsau plafkes, jo atsakymas - tai ka man dabar daryt ?! sakau nieko , sustosiu i maxima ir nusipirksiu, arba vaziuojma ji sako kur sukt, i desine as sakau ne cia?? ji KA BL AR TAU CIA I ISUKIMA PANASU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nuvarem prie vandens ji pirma islipo nu nuejo, as kol uzrakinau masina ir tase pasiemiau pasivijau ja sakau tai ko nepalauki, ji NU dabar as cia taves laukti turiu kol susikuisi ? !!  pastovejom prie vandens dar kaska pasake ir truko man , sakau zinai ka einam i masina ir vezu tave namo, nei zodzio nepratare , islipo ir isejo.  poto zinutes prasidejo kad sorry cia asmenines problemos ir pan.,.... bla bla..

Tai kam taip elgtis as nesuprantu ? mano brolio zmona panasiai elgiasi su broliu kai jis jai ZIAURIAI PRISIDIRBA, o as kas cia lyg atpirkimo ozys ar kas ? 

jei ji nori manim atsikratyt tai eina labai teisingu keliu :) net jausmai blesta...lyg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divxup: 13 rugpjūčio 2018 - 08:19
tai ko dar is vis bendraujat?
Atsakyti
QUOTE(divxup @ 2018 08 13, 09:15)
<p>Kas keisciausia yra kad mes susiskambinam , bendraujam zinutem nu tikrai neblogai, <strong>nuotaikos geros</strong> bet kai susitinkam ji taip persimaino.... ziauru ir jau gal ketvirta karta taip, visur kur einam ar vaziuojam tyli nei zodzio neprataria o ir nepaklausi jos nieko,  nu pavizdys, sakom vaziuojam prie vandens, as sakau neplanavom pries susitinkant uzmirsau plafkes, jo atsakymas - tai ka man dabar daryt ?! sakau nieko , sustosiu i maxima ir nusipirksiu, arba vaziuojma ji sako kur sukt, i desine as sakau ne cia?? ji KA BL AR TAU CIA I ISUKIMA PANASU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Nuvarem prie vandens ji pirma islipo nu nuejo, as kol uzrakinau masina ir tase pasiemiau pasivijau ja sakau tai ko nepalauki, ji NU dabar as cia taves laukti turiu kol susikuisi ? !!  pastovejom prie vandens dar kaska pasake ir truko man , sakau zinai ka einam i masina ir vezu tave namo, nei zodzio nepratare , islipo ir isejo.  poto zinutes prasidejo kad sorry cia asmenines problemos ir pan.,.... bla bla..</p>
<p> </p>
<p>Tai kam taip elgtis as nesuprantu ? mano brolio zmona panasiai elgiasi su broliu kai jis jai <strong>ZIAURIAI PRISIDIRBA</strong>, o as kas cia lyg atpirkimo ozys ar kas ? </p>
<p>jei ji nori manim atsikratyt tai eina labai teisingu keliu smile.gif net jausmai blesta...lyg</p>

pas ją psichologinės problemos. Ji rimtai tikriausiai bus buvusi nuskriausta, išprievartauta ar pan. Na nepasisekė tau, įsimylėjai sunkų žmogų. Nepasisekė ir jai, kad taip.
Pasąmonėje ji nori vyro, nori būti kaip visos su antra puse, bet gerai sutaria su vyrais tik jų faktiškai nematydama, nuotoliniu būdu. Tik eini liestis, artėti ir ji išsigąsta, tarsi nudilgina ją kas.
Tu gerai pagalvok ar pajėgus esi su tuo kovoti. Pirmiausia per žinutes turėtum ją prakalbinti, kad ji išsipasakotų kas tiksliai yra, o vėliau tikriausiai tektų kartu pas psichologą lankytis ar pan. Žodžiu, darbelio bus. Bet jei jauti, kad tai tavo žmogus, tai dirbk ir kovok, gal kažkada būsite laimingiausi žmonės žemėje kartu. Ji bus labai dėkinga už pagalbą ir ištikima iki grabo lentos smile.gif
Atsakyti

vakar ir paskambino ir atsiprase kad taip elgesi, viska pergalvojo, nesitikejau,

aisku po mano dvieju dienu "dingimo"

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 08 14, 09:41)
pas ją psichologinės problemos. Ji rimtai tikriausiai bus buvusi nuskriausta, išprievartauta ar pan. Na nepasisekė tau, įsimylėjai sunkų žmogų. Nepasisekė ir jai, kad taip.
Pasąmonėje ji nori vyro, nori būti kaip visos su antra puse, bet gerai sutaria su vyrais tik jų faktiškai nematydama, nuotoliniu būdu. Tik eini liestis, artėti ir ji išsigąsta, tarsi nudilgina ją kas.
Tu gerai pagalvok ar pajėgus esi su tuo kovoti. Pirmiausia per žinutes turėtum ją prakalbinti, kad ji išsipasakotų kas tiksliai yra, o vėliau tikriausiai tektų kartu pas psichologą lankytis ar pan. Žodžiu, darbelio bus. Bet jei jauti, kad tai tavo žmogus, tai dirbk ir kovok, gal kažkada būsite laimingiausi žmonės žemėje kartu. Ji bus labai dėkinga už pagalbą ir ištikima iki grabo lentos smile.gif

nu tikrai sutinku, kazkas ci ajau visai ne taip, jau ilgokai bendrauja ir taip kazko begioti ir taip keistai elgtis, atrodo tikrai kazkas negerai.
Papildyta:
QUOTE(divxup @ 2018 08 14, 11:44)
<p>vakar ir paskambino ir atsiprase kad taip elgesi, viska pergalvojo, nesitikejau,</p><p>aisku po mano dvieju dienu "dingimo"</p>

o tai bent paaiskino ,kas jai negerai? nu nesielgia taip zmones. Jei jau viska tiksliai pasakojat, as tikrai zmogaus paklausciua, kas jam yra, kad taip keistai elgiasi.
Atsakyti
Absoliučiai negerai.
Mano giminaitė viena yra absoliučiai nekalbi gyvai. O rašytis su ja galima smagiai, išsamiai, apie viską, atrodo tada tokia fainutė ir supratinga. Susitikus - ji nekalba su niekuo. Tik į klausimus atsakinėja. Bet ji nepiktybiška, ji gerietė. Nemėto negražių komentarų, nebent pamatytų kažkokią tai neteisybę, durnystę ar pan. Tada jau netyli.
Nežinau kaip prie jos priėjo jos vyras, bet manau, kad taip ir priėjo klausimais ir suprato iš jos atsakymų viską ir manau, kad ji jo nestūmė, neplūdo.
O jei ši ir stūmia, ir meta kokią frazę negražią, bet po to pati kontakto ieško, pati galiausiai rašo ir skambina, tai ji tikrai nestabili. Jai reikia pagalbos.
Atsakyti

bandziau ne karta klasuti kokios problemos, leisk tau padeti, ispreskime bedas kartu, NE cia mano bedos ir as su jom pati tvarkysiuos, o jei dar labaiu prasau tai pykti pradeda ka tu nesupranti zodzio NE ? ar tau su galva kas negerai? juk sakau ne tai ne ausis prasiplauk jei negirdi !!, is po tokio zodziu nebeka ten prasysi..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divxup: 14 rugpjūčio 2018 - 14:43
QUOTE(divxup @ 2018 08 14, 15:42)
<p>bandziau ne karta klasuti kokios problemos, leisk tau padeti, ispreskime bedas kartu, NE cia mano bedos ir as su jom pati tvarkysiuos, o jei dar labaiu prasau tai pykti pradeda ka tu nesupranti zodzio NE ? ar tau su galva kas negerai? juk sakau ne tai ne ausis prasiplauk jei negirdi !!, is po tokio zodziu nebeka ten prasysi..</p>

as tai jos paklausciau ar jai su galva negerai, nezinau ir is kur pas jus tiek kantrybes biggrin.gif
Atsakyti
As tia manau kad tu jai tirsi9g nepatinki. Zmogus bent elgtusi mandagiai. O cia kaip suniui penkta koja. Klausiams isvis kodel ji bendrauja
Atsakyti