QUOTE(zgushlionke @ 2012 06 01, 18:52)
Sveikos merginos, ar draudziates internetu? Siandien pastebejau nauja www.brokeriukas.lt tinklapi. Ar bandete kas nors cia draustis? 

Tema kasko draudimas. Draustis kasko draudimu internetu nelabai pavyks. O ta Jusu reklama nelabai jums pades...
QUOTE(Kestukaz @ 2012 06 01, 20:56)
Tema kasko draudimas. Draustis kasko draudimu internetu nelabai pavyks. O ta Jusu reklama nelabai jums pades...
Tema kasko draudimas, ta as ir pati zinau. Del to ir klausiu ar kas bande draustis minetame puslapyje...
Jusu ziniai, sekmingai kasko apsidraudziau internetu butent brokeriukas.lt puslapyje ir nesuprantu jusu pasakymo, kad internetu kasko draustis nepavyks....

Na, tas tiesa, galima apsidrausti KASKO ir internetu tiek tiesiogiai bendrovėje, tiek ir pas brokerį. Tik aišku, ne visur

QUOTE(zgushlionke @ 2012 06 10, 12:10)
Jusu ziniai, sekmingai kasko apsidraudziau internetu butent brokeriukas.lt puslapyje ir nesuprantu jusu pasakymo, kad internetu kasko draustis nepavyks....

"Tai galėtų būti jūsų reklama"

QUOTE(zgushlionke @ 2012 06 10, 13:10)
Tema kasko draudimas, ta as ir pati zinau. Del to ir klausiu ar kas bande draustis minetame puslapyje...

Svarbu, kad atsitikus rimtesniam ivykiui (sudege, pavoge ir pan) nebutu konfliktu, ne tokios nuotraukos, truksta rakteliu foto (ko reikalauja bendroves dazniausiai) ir pan.
Buna daznai zmones atsiuncia keliu menesiu senumo nuotraukas, pamirse, kad isidejo papildomos irangos (bamperiai, slenksciai ir pan). O paskui lieka patys kalti, o taip galima kaltinti brokerius.
Civiliniui draudimu pritariu, KASKO manau geriau nerizikuoti. Nes atsitikus ivykiui yra i viska labai atsizvelgiama del ismoku (isskyrus kai ivykiai nera dideli)
Esu apsidraudus KASKO Lietuvos draudime jau keli metai.Siemet atsirado nauja paslauga,viesbucio uzsienyje apmokejimas iki 300eur.Kaip tik atostogaujant Vokietijoje sugedo variklis,sekmadienio vakara
,susiskambinom su agentu,po 1,5val. atvaziavo vilkikas,nutempe masina,o mes -5zmones puikiausiai issimiegojom viesbutyje dviejuose kambariuose ir gavom dar pusrycius
Susimokejom tik uz remonta ir detale.Beje,pigiau negu Lietuvoje buvom mokeje taisant toki pat gedima
Be galo dziaugemes,kad buvom apsidraude,nes nezinau,ka butume dare sekmadienio vakara
ir dar su savo varganom uzsienio kalbos ziniom

Be galo dziaugemes,kad buvom apsidraude,nes nezinau,ka butume dare sekmadienio vakara

QUOTE(rasa32 @ 2012 07 25, 00:08)
Esu apsidraudus KASKO Lietuvos draudime jau keli metai.Siemet atsirado nauja paslauga,viesbucio uzsienyje apmokejimas iki 300eur.Kaip tik atostogaujant Vokietijoje sugedo variklis,sekmadienio vakara
,susiskambinom su agentu,po 1,5val. atvaziavo vilkikas,nutempe masina,o mes -5zmones puikiausiai issimiegojom viesbutyje dviejuose kambariuose ir gavom dar pusrycius
Susimokejom tik uz remonta ir detale.Beje,pigiau negu Lietuvoje buvom mokeje taisant toki pat gedima
ir dar su savo varganom uzsienio kalbos ziniom 

Žmonės dažniausiai ir džiaugiasi KASKO privalumais kai jie tikrai pagelbėja

Laba.
Turiu klausimuką.Gal kas atsakys.
Šiandien pamačiau, kad kažkas nubraukė man automobilio galinį bamperį.kur kreiptis? Ką daryt?
Nežinau nei kas, nei kada.turim Kasko .Ačiū.
Šiandien pamačiau, kad kažkas nubraukė man automobilio galinį bamperį.kur kreiptis? Ką daryt?
QUOTE(Otuxe @ 2014 03 23, 16:32)
Laba.
Ar bent skaitete draudimo sutarti? Ten yra parasyta,ka daryti draudiminio ivykio atveju