Įkraunama...
Įkraunama...

Priežiūra, po auskaro įvėrimo...

QUOTE(ugniuke @ 2006 01 21, 14:51)
Kai as prasiduriau bamba, tai man kosmetologe sake, kad maudytis galima, slapinti  bamba irgi galima, kai suslampa suminksteja tada pajudinti ta auskariuka, o po duso isvalyti su priemonemis, as purskiau kazkoki dezifekuojanti purskala (nepamenu pavadinimo) ir tepaliuka tepiau, viska emiau is kosmetologes  ax.gif
Man bamba uzgijo greit be jokiu komplikaciju, pirma savaite ar dvi paskaudejo atsimenu i masina atsisest negaledavau tongue.gif  o po to viskas  ok.gif  Tik labai kruopsciai valyti ir priziureti reikia  ax.gif
O i soliariuma pradzioj eiti negalima, pilvo preso treniruot negalima  schmoll.gif tik neprisimenu kiek laiko, jei neklystu apie menesi  g.gif

Man tai siaip neskauda, tik kai valau ir auskariuka pajudinu, o siaip gali ir lankstytis ir jo beveik nejauciu. O sportuoti tai sportuoju, ir pratimus pilvo presui darau verysad.gif o ka daryti, abonementas nupirktas, reikia sportuoti ax.gif O kodel idomu negalima sportuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(emiru @ 2006 01 21, 17:10)
Man tai siaip neskauda, tik kai valau ir auskariuka pajudinu, o siaip gali ir lankstytis ir jo beveik nejauciu. O sportuoti tai sportuoju, ir pratimus pilvo presui darau verysad.gif o ka daryti, abonementas nupirktas, reikia sportuoti ax.gif O kodel idomu negalima sportuoti? g.gif

Na tiksliai nezinau kodel negalima, nepaklausiau kodel blush2.gif turbut trukdo gyjimui. As tuo metu lankiau treniruokliu sale tai pilvo preso keleta savaiciu nedariau, sudetingiau lankant kokia aerobika, siaip ar taip tas presas juda g.gif
As tai ji valydavau, kaip minejau, vakarais po duso, tada lengviau auskariuka pajudint smile.gif
siaip manau normalu jei dar siek tiek paskauda, juk tik savaite praejo, ir paraudimas gal nieko baisaus g.gif tiksliai nebepamenu kaip man ten buvo, jau keturi metai praejo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(emiru @ 2006 01 21, 18:10)

mmm,siaip negalima del to kad jau pradeda gyti,o kai darom pilvo preso pratimus vel prasitampo ir reik is naujo gyti,panasiai kaip su sasais,kai pats nudraskai,vel uzauga kitas doh.gif o pati duriausi pries 5 metukus,bet kiek pamenu man tai tik ta diena kazkaip sake kad nesilankstyti,tai stengiausi per daug ten savo lankstumo nedemonstruot kokes 3 val,bet poto jau lanksciausi ir nieko irgi neskaudejo, cia turbut kaip ir daugumoj dalyku, kiekvienam savaip... vat ir kai i liezuvi veriausi sake kelias dienas nekramtyti nieko kieto,karsto ar labai salto kazko nevartot,tik jogurtus koseles valgyt,nes kitaip beveik nukris liezuvis blink.gif bet tai jau ta pacia diena valgiau viska,ir vakare net arbata geriau ir nieko,visai jokiu problemu neturejau cool.gif
Atsakyti
ĮSTOJAU IR AŠ Į BAMBASKARIUOTŲJŲ GRETAS thumbup.gif biggrin.gif , senia jau norėjau auskaro bambusėj... Dabar turiu užsiėmimą : šokinėti apie bambą kol sugis... Perskaičiau visus atsiliepimus apie valymą gydymą , kai ką pritaikysiu ir sau.. Didelis AČIŪ visoms kurios dalinasi savo patirtimi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krystee @ 2006 01 24, 13:57)
ĮSTOJAU IR AŠ Į BAMBASKARIUOTŲJŲ GRETAS  thumbup.gif  biggrin.gif

Sveika istojusi 4u.gif
Skaudejo kai vere? smile.gif As tai tikrai negaliu pasakyti kad man neskaudejo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Devita @ 2006 01 24, 16:05)
Sveika istojusi 4u.gif
Skaudejo kai vere? smile.gif  As tai tikrai negaliu pasakyti kad man neskaudejo cool.gif

kažkaip man visai neskaudėjo, labai švelniai įdūrė ir įvėrė, tik dabar šioks toks diskomfortas yra ir tiek... truputį pūliuoja, bet manau per laiką viskas susitvarkys.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krystee @ 2006 01 24, 16:14)
tik dabar šioks toks diskomfortas yra ir tiek... truputį pūliuoja, bet manau per laiką viskas susitvarkys..  biggrin.gif

Tikrai susitvarkys mirksiukas.gif Man tas diskomfortas po keliu dienu praejo, puliavo labai mazai. Lyginant su kaikuriomis man pasiseke kad greitai sugijo bigsmile.gif Tikiuosi ir tau greitai sugis 4u.gif
Atsakyti
[quote=Devita,2006 01 24, 20:57]
Tikrai susitvarkys mirksiukas.gif Man tas diskomfortas po keliu dienu praejo, puliavo labai mazai. Lyginant su kaikuriomis man pasiseke kad greitai sugijo bigsmile.gif Tikiuosi ir tau greitai sugis 4u.gif
aciū kad [palaikai mane ir aš tikiuosi kad viskas greit užgis ir galėsiu visiems parodyti savo auskarą biggrin.gif
Atsakyti
Vienoje temoje klausiau, bet niekas ten neatsake ax.gif Pries 3sav. prasiduriau bamba,bet pas mane labai didele virsutine skylute dabar apie 4mm verysad.gif Siuo metu puliuoja, bet ar gali buti, kad del to ji tokia didele, gal kam panasiai buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(emiru @ 2006 02 02, 16:56)
Vienoje temoje klausiau, bet niekas ten neatsake ax.gif Pries 3sav. prasiduriau bamba,bet pas mane labai didele virsutine skylute dabar apie 4mm verysad.gif  Siuo metu puliuoja, bet ar gali buti, kad del to ji tokia didele, gal kam panasiai buvo unsure.gif

O tai išsiėmus auskarą tą skylutė 4mm g.gif ? man nepūliavo tai sunku pasakyt, šiaip tai skylutė mazdaug tokia kokio storio auskariukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniuke @ 2006 02 02, 15:45)
O tai išsiėmus auskarą tą skylutė 4mm  g.gif ? man nepūliavo tai sunku pasakyt, šiaip tai skylutė mazdaug tokia kokio storio auskariukas  g.gif

Isemus ji irgi didele, na gal ne 4, bet kokiu 3mm. Is pradziu ir man buvo tokio sporio kaip auskaro kojele, bet kai pradejo puliuoti, tai ir padidejo verysad.gif O apatine tai normali, ten tik siek tiek paraude verysad.gif Siaubas, kaip nervuoja cry.gif Gal issimti ir uzauginti, nes jei dar dides, tai visai bus baisiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(emiru @ 2006 02 02, 17:50)
Isemus ji irgi didele, na gal ne 4, bet kokiu 3mm. Is pradziu ir man buvo tokio sporio kaip auskaro kojele, bet kai pradejo puliuoti, tai ir padidejo verysad.gif O apatine tai normali, ten tik siek tiek paraude verysad.gif Siaubas, kaip nervuoja cry.gif Gal issimti ir uzauginti, nes jei dar dides, tai visai bus baisiai verysad.gif

aš jau mėnesį esu kaip prasivėrusi bambą, tai , žinok, pas mane abi skylutės yra nemažos, viršutinė dabar net tokia kad burbuliukas lenda į vidų, aš klausiau pas draugę, tai ji man sakė, kad taip ir turi būti, po to susitrauks skylutė ir viskas bus thumbup.gif .. Dėl to aš per daug galvos sau ir nesuku... Laukiu kol sugis normaliai assa.gif
Atsakyti