Įkraunama...
Įkraunama...

Priežiūra, po auskaro įvėrimo...

QUOTE(Agnieshkute @ 2006 03 06, 18:10)
Naudojau ir as  Baneocin tepaliuka kai tik prasiduriau(ir gijo normaliai) , bet sake, kad ilgiau kaip tris savaites netepti nes paskui toj vietuje oda sauseja. Idomu ar vel galeciau pradeti tepti g.gif  g.gif

O tai kiek laiko tepei ir kiek laiko buvo pertrauka? rolleyes.gif Manau, vistiek reikes antibiotiku, jei puliuoja rolleyes.gif
Atsakyti
iš savo skaudžios patirties smile.gif galiu pasakyti, kad man labiausiai padeda ramunėlių kompresai... kiekvieną vakarą dedu šiltus kompresus, palaikau apie 15 min, o po to kruopščiai nusausinu.. ir nuo to man tik geriau kasdien darosi... Šiaip tai man gyja sunkiai, jau antras mėnuo kaip gydausi, bet jau matau galutinį rezultatą thumbup.gif ... Nežinau kaip kitoms, bet man tai nuo tepaliukų buvo tik blogiau... tiek Baneocin, tiek Bepanthen.. Taigi, ko gero liaudies medicina man priimtiniausia, bet vėl gi, kaip kam...
Atsakyti
jei negyja ar puliuoja valykite su Salicilio rugsties spiritiniu tirpalu 1 procento, o su visokiais Octeniseptais ir Bepantenais atsargiai, ne veltui anksciau su spiritu zaizdas net didziausias uzgydydavo. Turejau bamboj auskariuka, tepiau spiritu sugijo, po kiek laiko pradejo puliuot, paklausiau draugiu, kurios uz iverima su auskaru mokejo po 60 lt kosmetologijos kabinetuose, kur Octenisepta kisa ir galvoju - aga busiu gudresne issigydysiu, ir ka dar pasidare blogiau, istino aplink skylute, po to pilvas, draugas neapsikentes isvere, nes nebegalejau apsikest. Praejo metai, vel isiveriau doh.gif smile.gif , kai salone paklause ka pridarei, kaip papasakojau, kad Octenisept, o po to tepaliuka zaizdoms gyti naudojau, sako ech tu, niu pravere antrakart, dabar viskas ok uzsigydziau su salicilio spiritu. O kas su octenisept jei uzsigydo, tai paskui tik sidabrinius gali ir nesiot dazniausiai. taip bent nutiko ir man ir veriausi tikrai profesionaliausiam pirsingu uzsiimanciam salone
Atsakyti
QUOTE(neringute222 @ 2006 02 20, 18:51)
sveikutes as tai del skausmo nebijau tik man lb idomu kokios pacios baisiausios komplikacijos gali buti kai isiveri auskara i bamba...?girdejau toki mita kad gali net taip atsitikt jog vaiku negalesi turet...o gal cia ne mitas? unsure.gif

Dėl vaikų tai tikrai nesąmonė lotuliukas.gif
Komplikacijos gali būti tokios, kad jei kokią infekciją pagausi ir neprižiūrėsi, nesirūpinsi, tai supūliuos taip, kad reikės pjauti. Bet manau vaikams čia netrukdys laugh.gif
Dėl auskarų bamboj ir ausyse - taip, čia yra labai panašiai, tik gyja skirtingai (ausys užgyja žymiai greičiau, nes tas kanaliukas yra trumpesnis), be to jei papuola infekcija, ausis lengviau išsivalyt, nei bambą. Tai tiek ir komplikacijų, bent jau kiek aš pati esu iš kosmetologės girdėjus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(stirniuke @ 2006 03 07, 23:46)
jei negyja ar puliuoja valykite su Salicilio rugsties spiritiniu tirpalu 1 procento, o su visokiais Octeniseptais ir Bepantenais atsargiai, ne veltui anksciau su spiritu zaizdas net didziausias uzgydydavo. Turejau bamboj auskariuka, tepiau spiritu sugijo, po kiek laiko pradejo puliuot, paklausiau draugiu, kurios uz iverima su auskaru mokejo po 60 lt kosmetologijos kabinetuose, kur Octenisepta kisa ir galvoju - aga busiu gudresne issigydysiu, ir ka dar pasidare blogiau, istino aplink skylute, po to pilvas, draugas neapsikentes isvere, nes nebegalejau apsikest. Praejo metai, vel isiveriau doh.gif  smile.gif , kai salone paklause ka pridarei, kaip papasakojau, kad Octenisept, o po to tepaliuka zaizdoms gyti naudojau, sako ech tu, niu pravere antrakart, dabar viskas ok uzsigydziau su salicilio spiritu. O kas su octenisept jei uzsigydo, tai paskui tik sidabrinius gali ir nesiot dazniausiai. taip bent nutiko ir man ir veriausi tikrai profesionaliausiam pirsingu uzsiimanciam salone

Nu nezinau as gydziausi su Cutaseptu, kuo puikiausiai sugijo ir jokiu problemu neturiu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2004 10 31, 10:14)
Nesciosios siaip yra specialus auskarai, tokie kaip plastikiniai, tai vat... reikejo toki vertis kai laukiaisi  nestuke.gif , o dabar manyciau geriausia nueiti i kosmetologini ir paklausti kosmetologes, ka dar butu galima padaryti, ar verti is naujo ar ta skylute vel atnaujinti...  rolleyes.gif

as kai buvau nestuke.gif irgi issiemiau is bambos auskriuka, bet man neuzgijo blink.gif tik skylute susitrauke, kai norejau isivert, tai po truputi stumiant auskara vel ji iveriau
be to taip dariau ne iskart po gimdymo o po keliu metu tongue.gif pries tai irgi pora metu buvau su auskaru
manau uzgijimas priklauso nuo to kiek laiko su auskaru esi ir kiek laiko sugijusi skylute rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Mamytukas_Eve @ 2004 10 31, 00:29)
turiu klausimeli:o sakykit,pas mane bamba uzgijo,kai buvau nescia,tai ar imanoma i ta pacia vieta isidurt ir ar kas bandet taip padaryt?nes jei durs is naujo i kita vieta,tai nereikia... g.gif ir taip duriuosi tik todel,kad skyle tokia liko,negrazu dry.gif

Atsakyti
bamba valiau su spiritu ir peroksidu. o liezuvi skalavau su druskos tirpalu.
Atsakyti
kažkada labai norėjau auskariuko į bambą...bet kadangi esu medikė, mačiau daugybė komplikacijų, tai nesiryžau doh.gif O man taip gražu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 02 11, 16:01)
bene ilgiausiai gyjantis auskaras man buvo ausies viršuje, na ten jau gana storoka kremzlė,o tai gijo porą mėnesių..... doh.gif
o dėl  kitų skylių ausyse tai viskas greitai kažkaip susitvarkė, vienoje  tai dūriau iš karto net tris skyles, maniau kad gis ilgai smile.gif bet per dieną valydavau kelis kartus , tai ir nepūliavo net wink.gif
o dabar jau pora metų džiaugiuosi ir auskaru bamboje, kosmetologė sakė, kad čia tai jau reikalinga ypatinga priežiūra, liepė valytis po pora kartų per diena peroksidu, bei teptis kažkokiu jos išrašytu antibiotiniu tepaliuku, tai ir susitvarkė viska gana greit ir jau po poros savaičiu jau maudžiausi jūroje  biggrin.gif

Ausies viršuje auskaras- Košmaras doh.gif Turiu jau 2-3metus... [Net nepamenu], tik labai nekokie prisiminimai apie jo gyjimą blink.gif ~pusę metų normaliai ant tos ausies naktimis miegot negalėjau... Atrodo užgija, bet vos kur užkliudai, už plaukų ar velkantis kąnors, tai žiūrėk ir vėl priliest negali kaip skauda doh.gif ... Nu bet ką, iškenčiau, ir nesigailiu wink.gif.
O norėjau paklausti forumiečių, gal kuri įsivėrusi auskariuką esate į tą ausies viduryje esančią vietą? Na net negaliu nupasakoti tiksliai, mažiuką išsikišimą einanti nuo veido pusės ax.gif Gal kas supras... g.gif Ten kur laaaabai stora kremzlė yra g.gif
Atsakyti
gal kas isivere auskariuka i nosi? ar nesigailit? greit uzgijo? (sorry jei jau raset apie tai bet lb tingiu skaityt viska blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Rasuteee @ 2006 03 24, 22:54)
gal kas isivere auskariuka i nosi? ar nesigailit? greit uzgijo? (sorry jei jau raset apie tai bet lb tingiu skaityt viska blush2.gif )

Buvau įsivėrusi smile.gif.
Ištiesų nesigailėjau nei kiek, bet taip jau išėjo, kad pamečiau auskariuką ir skylutė užgijo smile.gif. O prasivert dabar nenoriu vien todėl, kad sunkiai man ta skylutė gijo pirmąjį kartą, bet ne dėlto jog į nosį, o todėl kad man visi auskarai sunkiai gydavo smile.gif. Šiaip normaliai skylutė įsiverus turėtų visiškai užgyti per savaitę, gal šiek tiek ilgiau. 4u.gif g.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, kiek laiko laikėte gydomuosius auskarus ausyse? Kuo dezinfekavote?
Atsakyti