Įkraunama...
Įkraunama...

Priežiūra, po auskaro įvėrimo...

turbut nelabai butu malonu auskariuka praryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2004 08 28, 14:08)
Sveikos  rolleyes.gif
Norejau paklausti, kaip Jus priziurejo auskaro durimo vietele. Kokias priemones naudojote ? Ar padejo ? Ar daug reikejo ypatingos prieziuros ?
Na vakar prasiveriau i savo bambusia auskariuka, tai tfu tfu tfu... ( tris kart i medi pabeldziau )  laugh.gif jokio paraudimo net nera, miegojo irgi labai gerai... auskara be jokio skausmo galiu stumdyti pirmyn atgal... Viskas kolkas labai puiku...  clap.gif  thumbup.gif
Ryte valau su medetku tinktura, ir druskos tirpalu... Nes kosmetologe taip liepe...  tongue.gif 
Tikiuosi pasidalinsit savo patirtimi... Kaip ir kiek laiko teko priziureti, kol pilnai sugijo  biggrin.gif

Aš tai kankinausi beveik metus doh.gif Prakeikiau tą dieną, kuomet leidausi į tą avantiūrą. Dabar-tfu tfu viskas gerai. O priežiūra viena, beje siūlyta kosmetologės, spirituku. Kai paklausiau dėl peroksido, pasakė ne ne ir dar kartą ne schmoll.gif . Taigis mataigis ir dabar tik spiritukas, kaip ir ausytėms cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2005 08 31, 13:45)
Aš tai kankinausi beveik metus doh.gif Prakeikiau tą dieną, kuomet leidausi į tą avantiūrą. Dabar-tfu tfu viskas gerai. O priežiūra viena, beje siūlyta kosmetologės, spirituku. Kai paklausiau dėl peroksido, pasakė ne ne ir dar kartą ne schmoll.gif . Taigis mataigis ir dabar tik spiritukas, kaip ir ausytėms cool.gif

cia zinok kiek zmoniu tiek nuomomiu, pvz man sake bamba tik su spiritu valyt o kita sake tik su peroksidu biggrin.gif vat ir zinok zmogau kurio klausyt
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2005 08 31, 16:26)
cia zinok kiek zmoniu tiek nuomomiu, pvz man sake bamba tik su spiritu valyt o kita sake tik su peroksidu biggrin.gif vat ir zinok zmogau kurio klausyt

teisigai.Man daktare sake su spiritu tept,o kai draugas i antaki isivere auskara,jam kita daktare sake su peroksidu tept.Bet apie peroksidus turiu nekokia nuomone,nes kai draugas tepliojo juo antaki,jam tiesiog istirpo tas odos lopinelis kur buvo ivertas ir iskrito auskaras.galit patiket? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vanilla_ice @ 2005 09 02, 09:08)
teisigai.Man daktare sake su spiritu tept,o kai draugas i antaki isivere auskara,jam kita daktare sake su peroksidu tept.Bet apie peroksidus turiu nekokia nuomone,nes kai draugas tepliojo juo antaki,jam tiesiog istirpo tas odos lopinelis kur buvo ivertas ir iskrito auskaras.galit patiket? g.gif

blink.gif as irgi apie peroksida girdejau kad jis isgrauzia oda.nors mano drauge visa gijimo laika tepe bamba su peroksidu aciu dievui lamingai sugijo wink.gif as tepiau su spiritu bet kokias kancias patyriau cry.gif
Atsakyti
Šiandien aš ir prasidūriau, pagaliau ryžaus po n metų į bambą įsivert auskrą. Na bet žinot, tokio dalyko pakartot nenorėčiau, nes kaip skaudėjooooooo, o ir silpna kaip pasidarė sad.gif Va dabar nusiėmiau plestrą, kurį užklijavo salone, kad pavalyt, tai kraujas pradėjo bėgt sad.gif Ar taip turi būt? Dabar išsigandau ir naują pleistrą užsiklijavau, maža kas sad.gif Tept pasakė, kad silicilio spiritu, bet ryt varysiu pirkt jūsų išreklamuotų purškalų. Bet žinot, dabar kažko gailiuos, nes savijauta tai siaubelis, kaip bloga ir silpna sad.gif Gerą šoko dozę gavau sad.gif
P.s. dūriau Paradizės salone, tai mokėjau 140 lt su viskuo, t.y. į kainą įeiną jau auskaras ir darbas, o auskarą gėlę pasirinkau.
Atsakyti
mano dukryte labai nori auskariuku.nezinau ka daryt,durt ar ne?o jei labai skaudes ar kokia infekcija uznes?praso vaikas kas dien,bet vis susilaikau... g.gif
Atsakyti
vilmike, jei nori vertis i ausis tai nemanau kad verta bijoti, nes auskarai niekada is mados neiseis, galu gale jei atsibos gales bet kada issiverti auskarus, be to ausis gyja palyginus greitai, svarbiausia koki pusantro menesio nekeisti auskaru wink.gif as pati irgi vaikas budama prasiveriau ir tikrai nesigailiu
Atsakyti
Nebeprisimenu kaip man mama priziurejo ausis kai ivere auskarus, man tada apie vienuolika metu buvo, bet savo dukrai kai veriau, jai buvo treji, labai gerai uzgijo, viena savaite po iverimo kiekviena vakara su spiritu 1proc. valeme ir negalejo slapinti, o po to valeme tik kai galva pavyzdziui issiplauname kai suslampa ir taip dar tris sav. Mums nepuliavo, nekraujavo grynai nieko nebuvo, tai ir ta prieziura labai paprasta, bet va mano sesei tai ant tiek puliavo, kad teko uzauginti tas skylutes ir durti is naujo, nes niekas nepadejo.
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2005 09 20, 09:12)
vilmike, jei nori vertis i ausis tai nemanau kad verta bijoti, nes auskarai niekada is mados neiseis, galu gale jei atsibos gales bet kada issiverti auskarus, be to ausis gyja palyginus greitai, svarbiausia koki pusantro menesio nekeisti auskaru wink.gif as pati irgi vaikas budama prasiveriau ir tikrai nesigailiu

as tai irgi nebijojau,pora sekundziu ir viskas,nesigailiu,nei ka mirksiukas.gif ....bet savo vaikui kai reiktu durt,kazkaip kitaip i tai ziuriu... ax.gif
Atsakyti
Prasiduriau ir as bamba pries savaite biggrin.gif pirmas dienas viskas buvo thumbup.gif taciau veliau paraudo, siek tiek paskauda verysad.gif valau su salicilo spiritu ir tepu Oxycort tepaliuka, man taip patare kosmetologe. Skaiciau, kad po dusu galima jau maudytis? Ir galima, kad nat bambos vanduo pakliutu? O kaip del soliariumo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emiru @ 2006 01 21, 16:24)
Prasiduriau ir as bamba pries savaite biggrin.gif pirmas dienas viskas buvo thumbup.gif taciau veliau paraudo, siek tiek paskauda verysad.gif valau su salicilo spiritu ir tepu Oxycort tepaliuka, man taip patare kosmetologe. Skaiciau, kad po dusu galima jau maudytis? Ir galima, kad nat bambos vanduo pakliutu? O kaip del soliariumo? ax.gif

Kai as prasiduriau bamba, tai man kosmetologe sake, kad maudytis galima, slapinti bamba irgi galima, kai suslampa suminksteja tada pajudinti ta auskariuka, o po duso isvalyti su priemonemis, as purskiau kazkoki dezifekuojanti purskala (nepamenu pavadinimo) ir tepaliuka tepiau, viska emiau is kosmetologes ax.gif
Man bamba uzgijo greit be jokiu komplikaciju, pirma savaite ar dvi paskaudejo atsimenu i masina atsisest negaledavau tongue.gif o po to viskas ok.gif Tik labai kruopsciai valyti ir priziureti reikia ax.gif
O i soliariuma pradzioj eiti negalima, pilvo preso treniruot negalima schmoll.gif tik neprisimenu kiek laiko, jei neklystu apie menesi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugniuke: 21 sausio 2006 - 17:03