Įkraunama...
Įkraunama...

Priežiūra, po auskaro įvėrimo...

QUOTE (Noa @ 2004 08 28, 18:11)
Apie bambas nezinau, tik apie ausis... Tepi spiritu ar odekolonu kokiu, ar kuo nors tokiu, kol sugyja, vot i psio. Tai gal bamba irgi?

Aš prasidūriau JAV. Tai ten griežtai uždrautė tepti su visokiais spiritais ir pan. Liepė nusipirkt paprastą muilą, kur be jokių kvapų, ir skystį linzėm! Tik neprisimenu, kaip tiksliai vadinasi, kažkoks sterilus g.gif . Užgijo greitai, bet po metų buvo atsiradusi žaizdelė, tai oi kaip aš su ja privargau ir kaip skaudėjo doh.gif Dabar visada stengiuosi, kad sijonas ar kelnės būtų žemiau bambos.
Atsakyti
QUOTE (Pikciurna_ @ 2004 08 30, 11:37)
rolleyes.gif aciu uz informacija...
O man dar idomus vienas dalykas, kiek tie auskarai sidabriniai kainuoja ? Ir as buna kokiu idomiu, ne vien tu akuciu.... ??? g.gif

Kainos sidabriniu panasios kaip ir tu medicininiu. As mokejau 35 lt. Tiesiog ziurek bet kokioj sidabriniu papuosalu parduotuvej. Jau beveik kiekvienoj yra auskaru i bamba.
Atsakyti
QUOTE (agnea @ 2004 08 30, 12:41)
Aš prasidūriau JAV. Tai ten griežtai uždrautė tepti su visokiais spiritais ir pan. Liepė nusipirkt paprastą muilą, kur be jokių kvapų, ir skystį linzėm! Tik neprisimenu, kaip tiksliai vadinasi, kažkoks sterilus g.gif . Užgijo greitai, bet po metų buvo atsiradusi žaizdelė, tai oi kaip aš su ja privargau ir kaip skaudėjo doh.gif Dabar visada stengiuosi, kad sijonas ar kelnės būtų žemiau bambos.

g.gif O kodel uzdraude tepti, su spiritu ??? Ir kaip reikia su tuo muilu naudotis ??? Ir kaip naudotis ta lindziu skysti ??? Ex.. paaiskink man, neismanelei doh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Pikciurna_ @ 2004 08 28, 11:09)
Sveikos rolleyes.gif
Norejau paklausti, kaip Jus priziurejo auskaro durimo vietele. Kokias priemones naudojote ? Ar padejo ? Ar daug reikejo ypatingos prieziuros ?
Na vakar prasiveriau i savo bambusia auskariuka, tai tfu tfu tfu... ( tris kart i medi pabeldziau ) laugh.gif jokio paraudimo net nera, miegojo irgi labai gerai... auskara be jokio skausmo galiu stumdyti pirmyn atgal... Viskas kolkas labai puiku... clap.gif thumbup.gif
Ryte valau su medetku tinktura, ir druskos tirpalu... Nes kosmetologe taip liepe... tongue.gif
Tikiuosi pasidalinsit savo patirtimi... Kaip ir kiek laiko teko priziureti, kol pilnai sugijo biggrin.gif

Ar labai skaudejo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Sfinxute @ 2004 08 30, 17:07)
Sveikos  rolleyes.gif
Norejau paklausti, kaip Jus priziurejo auskaro durimo vietele. Kokias priemones naudojote ? Ar padejo ? Ar daug reikejo ypatingos prieziuros ?
Na vakar prasiveriau i savo bambusia auskariuka, tai tfu tfu tfu... ( tris kart i medi pabeldziau )  laugh.gif jokio paraudimo net nera, miegojo irgi labai gerai... auskara be jokio skausmo galiu stumdyti pirmyn atgal... Viskas kolkas labai puiku...  clap.gif  thumbup.gif
Ryte valau su medetku tinktura, ir druskos tirpalu... Nes kosmetologe taip liepe...  tongue.gif 
Tikiuosi pasidalinsit savo patirtimi... Kaip ir kiek laiko teko priziureti, kol pilnai sugijo  biggrin.gif

Visai neskaudejo... Nepatikesi, bet tikrai neskaudejo clap.gif
Tik bakst kruptelejau ir viskas, jokio skausmo... Net nustebau, kad viskas taip greitai... O bijojau siaubingai... doh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Pikciurna_ @ 2004 08 30, 16:55)
Sveikos  rolleyes.gif
Na vakar prasiveriau i savo bambusia auskariuka, tai tfu tfu tfu... ( tris kart i medi pabeldziau )  laugh.gif jokio paraudimo net nera, miegojo irgi labai gerai... auskara be jokio skausmo galiu stumdyti pirmyn atgal... Viskas kolkas labai puiku...  clap.gif   thumbup.gif
Ryte valau su medetku tinktura, ir druskos tirpalu... Nes kosmetologe taip liepe...  tongue.gif 
Tikiuosi pasidalinsit savo patirtimi... Kaip ir kiek laiko teko priziureti, kol pilnai sugijo  biggrin.gif

Tik bakst kruptelejau ir viskas, jokio skausmo... Net nustebau, kad viskas taip greitai... O bijojau siaubingai... doh.gif laugh.gif

as irgi noriu prasiverti bamba, bet bijau unsure.gif viena karta jau buvau nuejusi, bet auskaro neturejo, tai nusivylusi isejau, o dabar vel nusiteikineju laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Sfinxute @ 2004 08 30, 19:08)
QUOTE (Pikciurna_ @ 2004 08 30, 16:55)
Sveikos  rolleyes.gif
Na vakar prasiveriau i savo bambusia auskariuka, tai tfu tfu tfu... ( tris kart i medi pabeldziau )  laugh.gif jokio paraudimo net nera, miegojo irgi labai gerai... auskara be jokio skausmo galiu stumdyti pirmyn atgal... Viskas kolkas labai puiku...  clap.gif   thumbup.gif

as irgi noriu prasiverti bamba, bet bijau unsure.gif viena karta jau buvau nuejusi, bet auskaro neturejo, tai nusivylusi isejau, o dabar vel nusiteikineju laugh.gif

Na siaip as kosmetologijos kabinete duriausi, tai ten auskaru buvo laugh.gif
Taigi buvo galima pasirinkti kokiu tik nori... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Pikciurna_ @ 2004 08 30, 16:54)
g.gif O kodel uzdraude tepti, su spiritu ??? Ir kaip reikia su tuo muilu naudotis ??? Ir kaip naudotis ta lindziu skysti ??? Ex.. paaiskink man, neismanelei doh.gif laugh.gif

Dabar jau nebeprisimenu kas ten ir kaip, bet galėsiu pažiūrėt - instrukciją davė, kaip prižiūrėt. Ryt parašysiu, jei įdomu. Prieš duriant irgi viską paaiškino, bet aš taip bijojau, kad jau nieko negirdėjau ir inieko neprisimenu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE (agnea @ 2004 08 31, 08:02)
Dabar jau nebeprisimenu kas ten ir kaip, bet galėsiu pažiūrėt - instrukciją davė, kaip prižiūrėt. Ryt parašysiu, jei įdomu. Prieš duriant irgi viską paaiškino, bet aš taip bijojau, kad jau nieko negirdėjau ir inieko neprisimenu. doh.gif

Butu thumbup.gif jei galetum, ta visa instrukcija cia parasyti... biggrin.gif clap_1.gif
Atsakyti
Tai va čia ta visa instrukcija (nu kiek užteks kantrybės nurašyt, nes angliškai smile.gif

Dont use: rubbing alcohol, hydrogen peroxide, bactine, ear care solutions (or any other benzalkonium chloride solutions), antibacterial soaps (such as Dial), or neosporin (or other petroleum -based products). stay away from all active ingredients in dailly used products. Chemicals will not help your body heal faster, quite the opposite. They would upset the balance within ur newly forming cells and create a condition in which ur piercing will heal tremendously slowly.

Products u can use (u need 2 items): 1. pick some sort of very mild, prefered Ph balanced cleanser. The very best soap u can find is GLYCERINE SOAP. 2. u will need some saline solution (tipo druskos tirpalas) to rinse with. Saline is the key to quick healing - it balances pH so u heal faster. The easiest and most accurate way to aquire saline is in the form of SALINE (sterile) SOLUTION FOR CONTACT LENSES. Buy the least expensive, most generic one.

Tai va. Sorry, kad angliškai, bet bus tiksliau wink.gif

Čia dar šiek tiek apie valymą: valyti reikia bent vieną kartą per dieną. Geriausia tai daryti po dušo, kai pradurta vieta sušlapus, todėl lengviau valyti. Pirmiausiai valom su muilu: iš pradžių auskaro išorę, paskui auskarą pasukiojam, kad muilas patektų į vidų. Tada labai gerai išplaunam su daug vandens (auskarą reikia sukioti, kad išsiplautų muilas). Po dušo piercing-ą patepti tuo saline solution, kad būtų atstatytas natūralus Ph.
Su saline solution galima valyti ir šiaip, be muilo, pvz., kol gyja.

Aš viską dariau pagal instrukciją ir man užgijo labai greitai, gal po savaitės viskas buvo ok. Po metų buvo atsiradus žaizdelė, nežinau dėl ko. Bet vėl pakartojau valymą su muilu ir tuo skysčiu ir viskas tvarkoj. Bet kelnių, kurių liemuo liečia bambą nebegaliu nešiot ir dabar (po 3 metų).
Atsakyti
thumbup.gif aciu uz instrukcija, kaip ka daryti...
Vat vat gyriausi, jog viskas gerai... Bet pries pora dienu netycia auskariuka uzkabinau rodos visai nestipriai... O vakar siaubas kazkoks taip istine buvo mad.gif kad net auskaro nejo pajudinti, istino aplink virsutini bumbuliuka, ta uzsukuma ir po oda kur eina ta lazdele, tai virsuje istrino sad.gif Tai valiau as ten biski, paskui su Sintomicino tepalu patepiau, nes jis visa karsti istraukia, ten tokie antibijotikai, nes dege tiesiog ohmy.gif tai siandien ryte atsikeliau, jau viskas lyg ir aprime nebera tiek paraude, bet paspaudinejau ta vieta ir toks baltas skystis isbego, bet nebeskauda, matau kad skylute dabar formuojasi... Vat ir supuliavo mano bambusia sad.gif Na dabar meginsiu valyti daug dazniau, nors ir taip valydavau 3kart i diena... Vargas su ta bambusia frusty.gif
Atsakyti
Kaip as noreciau auskariuko bamboj rolleyes.gif , bet kazkaip bijau ir manau, kad labai skaudes. Man kaip pripasakojo visokiu baisybiu tai bijau nerealiai blink.gif . Viena drauge buvo isiverusi tai negalejo net batu uzsiristi kaip jai skaudejo. Ir issivere po keliu dienu. Bet vat cia paskaitau, kad lyg ir nieko baisaus.
Atsakyti