QUOTE (Noa @ 2004 08 28, 18:11) |
Apie bambas nezinau, tik apie ausis... Tepi spiritu ar odekolonu kokiu, ar kuo nors tokiu, kol sugyja, vot i psio. Tai gal bamba irgi? |
Aš prasidūriau JAV. Tai ten griežtai uždrautė tepti su visokiais spiritais ir pan. Liepė nusipirkt paprastą muilą, kur be jokių kvapų, ir skystį linzėm! Tik neprisimenu, kaip tiksliai vadinasi, kažkoks sterilus

QUOTE (Pikciurna_ @ 2004 08 30, 11:37) |
![]() O man dar idomus vienas dalykas, kiek tie auskarai sidabriniai kainuoja ? Ir as buna kokiu idomiu, ne vien tu akuciu.... ??? ![]() |
Kainos sidabriniu panasios kaip ir tu medicininiu. As mokejau 35 lt. Tiesiog ziurek bet kokioj sidabriniu papuosalu parduotuvej. Jau beveik kiekvienoj yra auskaru i bamba.
QUOTE (agnea @ 2004 08 30, 12:41) |
Aš prasidūriau JAV. Tai ten griežtai uždrautė tepti su visokiais spiritais ir pan. Liepė nusipirkt paprastą muilą, kur be jokių kvapų, ir skystį linzėm! Tik neprisimenu, kaip tiksliai vadinasi, kažkoks sterilus ![]() ![]() |

QUOTE (Pikciurna_ @ 2004 08 28, 11:09) |
Sveikos ![]() Norejau paklausti, kaip Jus priziurejo auskaro durimo vietele. Kokias priemones naudojote ? Ar padejo ? Ar daug reikejo ypatingos prieziuros ? Na vakar prasiveriau i savo bambusia auskariuka, tai tfu tfu tfu... ( tris kart i medi pabeldziau ) ![]() ![]() ![]() Ryte valau su medetku tinktura, ir druskos tirpalu... Nes kosmetologe taip liepe... ![]() Tikiuosi pasidalinsit savo patirtimi... Kaip ir kiek laiko teko priziureti, kol pilnai sugijo ![]() |
Ar labai skaudejo?

QUOTE (Sfinxute @ 2004 08 30, 17:07) | ||
Ar labai skaudejo? ![]() |
Visai neskaudejo... Nepatikesi, bet tikrai neskaudejo

Tik bakst kruptelejau ir viskas, jokio skausmo... Net nustebau, kad viskas taip greitai... O bijojau siaubingai...

QUOTE (Pikciurna_ @ 2004 08 30, 16:55) | ||||
Visai neskaudejo... Nepatikesi, bet tikrai neskaudejo ![]() Tik bakst kruptelejau ir viskas, jokio skausmo... Net nustebau, kad viskas taip greitai... O bijojau siaubingai... ![]() ![]() |
as irgi noriu prasiverti bamba, bet bijau

QUOTE (Sfinxute @ 2004 08 30, 19:08) | ||||||
as irgi noriu prasiverti bamba, bet bijau ![]() ![]() |
Na siaip as kosmetologijos kabinete duriausi, tai ten auskaru buvo

Taigi buvo galima pasirinkti kokiu tik nori...

QUOTE (Pikciurna_ @ 2004 08 30, 16:54) |
![]() ![]() ![]() |
Dabar jau nebeprisimenu kas ten ir kaip, bet galėsiu pažiūrėt - instrukciją davė, kaip prižiūrėt. Ryt parašysiu, jei įdomu. Prieš duriant irgi viską paaiškino, bet aš taip bijojau, kad jau nieko negirdėjau ir inieko neprisimenu.

QUOTE (agnea @ 2004 08 31, 08:02) |
Dabar jau nebeprisimenu kas ten ir kaip, bet galėsiu pažiūrėt - instrukciją davė, kaip prižiūrėt. Ryt parašysiu, jei įdomu. Prieš duriant irgi viską paaiškino, bet aš taip bijojau, kad jau nieko negirdėjau ir inieko neprisimenu. ![]() |
Butu

Tai va čia ta visa instrukcija (nu kiek užteks kantrybės nurašyt, nes angliškai 
Dont use: rubbing alcohol, hydrogen peroxide, bactine, ear care solutions (or any other benzalkonium chloride solutions), antibacterial soaps (such as Dial), or neosporin (or other petroleum -based products). stay away from all active ingredients in dailly used products. Chemicals will not help your body heal faster, quite the opposite. They would upset the balance within ur newly forming cells and create a condition in which ur piercing will heal tremendously slowly.
Products u can use (u need 2 items): 1. pick some sort of very mild, prefered Ph balanced cleanser. The very best soap u can find is GLYCERINE SOAP. 2. u will need some saline solution (tipo druskos tirpalas) to rinse with. Saline is the key to quick healing - it balances pH so u heal faster. The easiest and most accurate way to aquire saline is in the form of SALINE (sterile) SOLUTION FOR CONTACT LENSES. Buy the least expensive, most generic one.
Tai va. Sorry, kad angliškai, bet bus tiksliau
Čia dar šiek tiek apie valymą: valyti reikia bent vieną kartą per dieną. Geriausia tai daryti po dušo, kai pradurta vieta sušlapus, todėl lengviau valyti. Pirmiausiai valom su muilu: iš pradžių auskaro išorę, paskui auskarą pasukiojam, kad muilas patektų į vidų. Tada labai gerai išplaunam su daug vandens (auskarą reikia sukioti, kad išsiplautų muilas). Po dušo piercing-ą patepti tuo saline solution, kad būtų atstatytas natūralus Ph.
Su saline solution galima valyti ir šiaip, be muilo, pvz., kol gyja.
Aš viską dariau pagal instrukciją ir man užgijo labai greitai, gal po savaitės viskas buvo ok. Po metų buvo atsiradus žaizdelė, nežinau dėl ko. Bet vėl pakartojau valymą su muilu ir tuo skysčiu ir viskas tvarkoj. Bet kelnių, kurių liemuo liečia bambą nebegaliu nešiot ir dabar (po 3 metų).

Dont use: rubbing alcohol, hydrogen peroxide, bactine, ear care solutions (or any other benzalkonium chloride solutions), antibacterial soaps (such as Dial), or neosporin (or other petroleum -based products). stay away from all active ingredients in dailly used products. Chemicals will not help your body heal faster, quite the opposite. They would upset the balance within ur newly forming cells and create a condition in which ur piercing will heal tremendously slowly.
Products u can use (u need 2 items): 1. pick some sort of very mild, prefered Ph balanced cleanser. The very best soap u can find is GLYCERINE SOAP. 2. u will need some saline solution (tipo druskos tirpalas) to rinse with. Saline is the key to quick healing - it balances pH so u heal faster. The easiest and most accurate way to aquire saline is in the form of SALINE (sterile) SOLUTION FOR CONTACT LENSES. Buy the least expensive, most generic one.
Tai va. Sorry, kad angliškai, bet bus tiksliau

Čia dar šiek tiek apie valymą: valyti reikia bent vieną kartą per dieną. Geriausia tai daryti po dušo, kai pradurta vieta sušlapus, todėl lengviau valyti. Pirmiausiai valom su muilu: iš pradžių auskaro išorę, paskui auskarą pasukiojam, kad muilas patektų į vidų. Tada labai gerai išplaunam su daug vandens (auskarą reikia sukioti, kad išsiplautų muilas). Po dušo piercing-ą patepti tuo saline solution, kad būtų atstatytas natūralus Ph.
Su saline solution galima valyti ir šiaip, be muilo, pvz., kol gyja.
Aš viską dariau pagal instrukciją ir man užgijo labai greitai, gal po savaitės viskas buvo ok. Po metų buvo atsiradus žaizdelė, nežinau dėl ko. Bet vėl pakartojau valymą su muilu ir tuo skysčiu ir viskas tvarkoj. Bet kelnių, kurių liemuo liečia bambą nebegaliu nešiot ir dabar (po 3 metų).

Vat vat gyriausi, jog viskas gerai... Bet pries pora dienu netycia auskariuka uzkabinau rodos visai nestipriai... O vakar siaubas kazkoks taip istine buvo

Kaip as noreciau auskariuko bamboj
, bet kazkaip bijau ir manau, kad labai skaudes. Man kaip pripasakojo visokiu baisybiu tai bijau nerealiai
. Viena drauge buvo isiverusi tai negalejo net batu uzsiristi kaip jai skaudejo. Ir issivere po keliu dienu. Bet vat cia paskaitau, kad lyg ir nieko baisaus.