Įkraunama...
Įkraunama...

Priežiūra, po auskaro įvėrimo...

Na tas purskalas Cutasept F vadinasi, bet kurioj vaistinej bus. purksti tiesiai ant iverto auskaro ir pradurtos vietos, truputi pajudinti auskara, paslankioti ji pirmyn ir atgal kad patektu i vidu. Naudoti maziausiai 2 kartus per diena. As kita auskara persiveriau mazdaug po menesio, bet taip kad issiverti ir nenesioti kazkiek laiko tai nedariau. Kol tikrai sugis neveriok kitu auskaru smile.gif
Atsakyti
o koks jausmas?
Atsakyti
Nu as irgi buvau prasidurus praeita vasara, duriausi jav doh.gif . Dave instrukcija, kaip priziureti, bet tas ju priziurejimas labai jau idomus buvo, tieiosiog plauti su antibakteriniu muilu ir su juros drusku tirpalu paskui pavalyti ir nusausinti, ir taip tris kartus per diena. Viska dariau labai saziningai, bet bamba pradejo puliuoti, ir kuo tolyn tuo daugyn. Man atrodo, pagrindine priesaztis buvo ta, kad nei purskaliuko nei milteliu nei tepaliuko niekas neparekomendavo, o su muilu issiplauti, ne kiekvienai bambutei tinka. Tai rezultate issiemiau as ta auskariuka, uzsiauginau skylute ir dabar turbut dursiuosi naujai ir gydysiu kitokiais budais. Pasirodo prasidurus liezuvi, antaki, speneli ir klitoriuka jie siulo ta pati valymo buda, nu kazkaip is vis nesamoningai man atrodo laugh.gif
Atsakyti
Krisstute, kas cia per nesamones...?Kokiam tu salone vereisi ir koks profesionelus meistras tau patare taip priziuret? siaubas... Taip ir kraujo uzkretime galima gauti schmoll.gif Dezinfekcija tikrai butina ir tik muiliuko ar druskeles tikrai nepakanka blink.gif blink.gif
Tikrai patariu is savo patirties: CUTASEPT F ir nieko daugiau (na galima aisku dar + apiplauti su antibakteriniu muilu, bet cia tik priedas prie purskalo). Ir labai svarbu vertis auskara tik pas gera meistra, nes as jau tiek ir tiek nesamoniu prisiklausiau, net ausys linko unsure.gif (vienai mano pazistamai pradure irgi bamba tai jai liepe tepti durio vieta su "zelionka", isivaizduojat??? Tai apie koki cia profesionaluma eina kalba....Tikrai baisu)
P.S. aqwa, jausmas toks koks gali buti dezinfekuojant zaizdele, t.y. nera pats maloniausias doh.gif , bet tikrai neskauda smile.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2005 07 12, 21:00)
Krisstute, kas cia per nesamones...?Kokiam tu salone vereisi ir koks profesionelus meistras tau patare taip priziuret? siaubas... Taip ir kraujo uzkretime galima gauti  schmoll.gif  Dezinfekcija tikrai butina ir tik muiliuko ar druskeles tikrai nepakanka blink.gif  blink.gif
Tikrai patariu is savo patirties: CUTASEPT F ir nieko daugiau (na galima aisku dar + apiplauti su antibakteriniu muilu, bet cia tik priedas prie purskalo). Ir labai svarbu vertis auskara tik pas gera meistra, nes as jau tiek ir tiek nesamoniu prisiklausiau, net ausys linko unsure.gif  (vienai mano pazistamai pradure irgi bamba tai jai liepe tepti durio vieta su "zelionka", isivaizduojat??? Tai apie koki cia profesionaluma eina kalba....Tikrai baisu)
P.S. aqwa, jausmas toks koks gali buti dezinfekuojant zaizdele, t.y. nera pats maloniausias  doh.gif , bet tikrai neskauda  smile.gif
Sekmes  4u.gif

Aciu Semke, butinai nusipirksiu to purskaliuko. Nu lyg ir normalioj vietoj duriausi. Amerikona viena pazystu apsidursciusi visa kuna, kur tik imanoma durt, ten ir durta :lol:Tai klausiau as jo kaip jisai valesi, kaip jam sugyjo? Tai tipo irgi su antibakteriniu muilu, sako taip geriausia. Nu galvoju, tikrai geriausia protest.gif pati patyriau ant savo kailio. Uz poros savaiteliu kokiu jau vaziuosiu procedurai, idomu kaip man ten bus... jei ka garsiai reksiu pagalbos blush2.gif
Atsakyti
smile.gif nea, as apie taj koks jausmas kaj rejkia persiwert auskara? unsure.gif
Atsakyti
labac mielos mamytes smile.gif gal man galit patart auskarotosios kur galima isivert auskara ir nebijot kad uzkrete arba siaip kazka pridirbo smile.gif Nes kiek zinau buna ir taip kad jei praduria tam tikra negalima taska tai ir vidurius paleidzia ir visaip buna smile.gif
Taigi prasom pareklamuoti salonus, kurie yra geri smile.gif ir kainas pridekit
p.s. i prefer in Vilnius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aqwa @ 2005 07 13, 09:49)
smile.gif nea, as apie taj koks jausmas kaj rejkia persiwert auskara? unsure.gif

smile.gif Na kai viskas puikiai sugije yra tai jausmo jokio, nei skauda nei dar kas nors biggrin.gif

Minestry, as veriausi Siauliuose salone "mad factory". ten dirba labai geri meistrai, (www.madfactory.lt) kainos taip pat nera labai dideles. As isiveriau auskara i bamba uz 60 Lt. Viskas priklauso nuo to, koki nori isiverti auskara. kainos nuo 60 iki 90 Lt. i bamba.Patarciau tik tiek, nesiverkit is kart superiniu auskaru (drieziuku ar dar kokiu nors astriais kampuciais), nes gydant greiciau ir lengviau bus su paprastu auskariuku(su 1 akute-burbuliuku), o kitos isiveria is kart labai mandrius auskarus ir kankinasi, nes kol nesugije ir neiprate tai daznai uzkabina ir pan.

Girdejau kad vilniuj Paradizej gerai veria, tik ten jau daug brangiau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2005 07 13, 12:54)

Girdejau kad vilniuj  Paradizej gerai veria, tik ten jau daug brangiau...  ax.gif

dalina lankstinukus gatveje kad auskaru verimasparadizej nuo 20 lt g.gif
Atsakyti
Na netikiu... nors, gal tas 20 Lt. 1 duris i ausyte... patikek, i bamba maziau kaip uz 60 Lt. Paradizej netikiu kad durs schmoll.gif

Mano viena pazistama ten duresi, bet pries kokius 2 metus, tai mokejo apie 100 lt.
Na gal atpigo dabar... unsure.gif
Atsakyti
na del lankstinuko su tokia informacija tai galiu galva guldyt.. nes gaunu kiekviena karta kai einu i darba pilies gatve biggrin.gif
bet siaip nesidomejau.. gal ten klasta kokia, nes tas NUO labai daznai uzkyla iki daug smile.gif
Na bet siaip jei paprastuose kosmetologiniuose 20-30 kartu su auskaru tai gal ir cia gali but.. vasaros nuolaida smile.gif
O kad ten brangu tai zinau.. nes kazkada klausiau del auskaro i antaki, tai su viskuo butu buve 80 lt cry.gif
Atsakyti
Na taip, brangu tai brangu, bet,manau, kokybe verta kainos rolleyes.gif
Jau ne viena karta isitikinau- geriau brangiau sumoketi, bet geros kokybes isigyti nei pigiai ir neaisku kokios kokybes... mirksiukas.gif
Atsakyti