vaistinese parduoda dezinfekuojanti purskiama skysti, skirta zaizdoms, o t.p. ir bambskaro vietai gydyti,gaila napamenu pavadinimo, bet bet kuri normali vaistininke tikrai supras apie ka kalba eina ir tada nereikalingi jokie spiritiniai dalykai. Ir po savaites tikrai negalima istraukti bambskaro,tai galima padaryti ne anksciau negu po menesio ir tai jei viskas ok. Tikrai atsakau uz savo zodzius, nes jau ko, bet visokiu auskaru ant saves per visa laika sukaupiau tikrai nemazai

Kankinuos
Liežuvis mažiau patinęs,bet skauda kalbant,ką jau kalbėt apie valgymą.Net geriant vandenį ir tai skauda
Skalauju tuo savo druskos tirpalu,bet įtariu,kad reiks pirkt dar kokių papildomų vaistukų.
Naktį nuo apatinės liežuvio pusės nusiplėšė kažkokia plėvė.Sako,kad taip ir turi būt.
Nežinau nežinau,kiek dar tversiu

Liežuvis mažiau patinęs,bet skauda kalbant,ką jau kalbėt apie valgymą.Net geriant vandenį ir tai skauda

Skalauju tuo savo druskos tirpalu,bet įtariu,kad reiks pirkt dar kokių papildomų vaistukų.
Naktį nuo apatinės liežuvio pusės nusiplėšė kažkokia plėvė.Sako,kad taip ir turi būt.

QUOTE(Laukinė @ 2008 02 10, 15:03)
Kankinuos

nepavydžiu, aš pati kiek prasikankinau su tuo auskaru lūpoj. grįžus iš kosmetologės, pasiryžau palikti auskarą ir žiūrėt kas bus. tai praskalavau su druskos tirpalu burną ilgai, po to skaičiau, kad tinimą mažina baneocin, tai truputį patepiau, kur patinus lūpa buvo, ir kitą rytą žinok praėjo man tas baisus tinimas. tai dabar jau lūpa savoj vietoj, tik patį auskarą užkliudžius dar skauda beprotiškai. bet šiaip sakau, kelios dienos streso buvo, bijojau, kad teks išsiimti auskarą ir gydytis žaizdas. išgelbėjo druskos tirpalas ir baneocin, tikriausiai;] arba didelis įsitikinimas, kad atsikėlus bus mažiau patinę;]] jau kelios dienos normaliai viskas, tfu tfu tfu ;] laikykis.
nezinau ar cia tik man taip ar yra buve kam nors kitam.Labai norejau auksinio auskaro i bamba vyras nupirko dovanu ir ka issiveriau ir bamba taip istino kad galvojau nuo skausmo isprotesiu niekad nesu nesiojus aukso ta prasme auskaru seip ziedus nesioju ar yra kam nors taip buve?issiverus paprasta auskara po dvieju dienu viskas praejo
As valau bamba su Octenisept
gal ne cia parasiau
As valau bamba su Octenisept

QUOTE(xerotsx @ 2008 02 11, 15:29)
Kiekvienam individualiai.Man gijo mėnesį.Nors ir vėriaus šešis auskariukus atskirai....žiūrint kaip greit organizmas pripranta prie svetimkūnio.
O Octenisept -tai yra dezinfekuojamasis skystis,skirtas žaizdoms gydyti.Skirtas tiek išoriniam tiek ir vidiniam naudojimui.Visi,kurie turi auskarus neįprastose vietose,pataria pirkti būtent tą purškalą.Ir tikrai

QUOTE(Laukinė @ 2008 02 09, 12:58)
Plunksnia, mano draugė veria auskarus ir pati sau buvo įsivėrus į tris vietas lūpoje.Viena jų-virš lūpos. Gijo jai palyginus trumpai.Po dūrio dvi dienas buvo patinę,po to viskas liuks.Kiek žinau,ji su vandenilio peroksidu truputį tepė...
O man vakar pravėrė auskarą į liežuvį.Ta pati draugė.Hm,kai jį tik pervėrė,tai neskaudėjo visai,nes buvo užmarintas liežuvis, bet kai išėmė adatą ir reikėjo vert auskarą...
Nerado niekaip skylutės, nes buvau įtempus liežuvį.Tai viršuj rado vos ne vos,bet po to galima sakyti vėrė antrąkart su auskaru,tai galvojau išprotėsiu iš skausmo.Niekaip apačioj skylutės nerado,tai per jėgą prakišo. Truputuką kreivai,bet nieko tokio,net nesimato beveik.Tik skausmas nerealus buvo,nes juk auskaras galiukas ne smailus...
Žodžiu,prisikankinau ir antrą dieną kančios tęsiasi. Naktį žiauriai skaudėjo, šiandien nuo ryto vėl skauda. Skalavau drusko tirpalu,tai pagraužė ir dabar tik maudžia,bet eisiu suvalgyt kokio jogurtuko ar banano,tai vėl neaišku kaip..
Sunku ryt seiles, ką jau kalbėt apie arbatą ar tą patį jogurtą.Bet nieko,po truputį po truputį...Jau jei iškenčiau anuos skausmus,tai šitie,palyginus,nieko nereiškia
O man vakar pravėrė auskarą į liežuvį.Ta pati draugė.Hm,kai jį tik pervėrė,tai neskaudėjo visai,nes buvo užmarintas liežuvis, bet kai išėmė adatą ir reikėjo vert auskarą...

Žodžiu,prisikankinau ir antrą dieną kančios tęsiasi. Naktį žiauriai skaudėjo, šiandien nuo ryto vėl skauda. Skalavau drusko tirpalu,tai pagraužė ir dabar tik maudžia,bet eisiu suvalgyt kokio jogurtuko ar banano,tai vėl neaišku kaip..
Sunku ryt seiles, ką jau kalbėt apie arbatą ar tą patį jogurtą.Bet nieko,po truputį po truputį...Jau jei iškenčiau anuos skausmus,tai šitie,palyginus,nieko nereiškia

bet kaip idomiai tau ta drauge vere. kokia ten buvo adata ? juk veria su kateteriu, kurio tas plastamsinis vamzdelis paliekamas skylej, i ji ikisamas auskaras ir tada pro kita gala tas vamzdelis istraukiamas (asukaras lieka viduj) ir nereikia jokiu ten skyliu su auskaru ieskot ir badyti.
man,kai pries 4 metus veriausi liezuvi, buvo grieztai uzdrausta valgyti jogurta,kol zaizda yra, nes jogurte juk yra gyvu bakteriju, kurios ten uzdegima galejo sukelt... idomiai jums ten taip

QUOTE(framboise @ 2008 02 20, 21:25)
bet kaip idomiai tau ta drauge vere. kokia ten buvo adata ? juk veria su kateteriu, kurio tas plastamsinis vamzdelis paliekamas skylej, i ji ikisamas auskaras ir tada pro kita gala tas vamzdelis istraukiamas (asukaras lieka viduj) ir nereikia jokiu ten skyliu su auskaru ieskot ir badyti.
man,kai pries 4 metus veriausi liezuvi, buvo grieztai uzdrausta valgyti jogurta,kol zaizda yra, nes jogurte juk yra gyvu bakteriju, kurios ten uzdegima galejo sukelt... idomiai jums ten taip

Juk tai buvo duriama ne salone,kur spec adatos,kateteriai ir pan.
Tiesiog pradūrė,išėmė ir dėjo auskarą.Įtariu,kad teks vertis antrąkart tiesiai,nes truputį matos visgi,kad kreivai.tik nemanau,jog eisiu pas draugę.nebent vers su kateteriu(reiks nusipirkt).
QUOTE(Pikciurna_ @ 2004 08 28, 12:08)
Sveikos
Norejau paklausti, kaip Jus priziurejo auskaro durimo vietele. Kokias priemones naudojote ? Ar padejo ? Ar daug reikejo ypatingos prieziuros ?
Na vakar prasiveriau i savo bambusia auskariuka, tai tfu tfu tfu... ( tris kart i medi pabeldziau )
jokio paraudimo net nera, miegojo irgi labai gerai... auskara be jokio skausmo galiu stumdyti pirmyn atgal... Viskas kolkas labai puiku...
Ryte valau su medetku tinktura, ir druskos tirpalu... Nes kosmetologe taip liepe...
Tikiuosi pasidalinsit savo patirtimi... Kaip ir kiek laiko teko priziureti, kol pilnai sugijo

Norejau paklausti, kaip Jus priziurejo auskaro durimo vietele. Kokias priemones naudojote ? Ar padejo ? Ar daug reikejo ypatingos prieziuros ?
Na vakar prasiveriau i savo bambusia auskariuka, tai tfu tfu tfu... ( tris kart i medi pabeldziau )

Ryte valau su medetku tinktura, ir druskos tirpalu... Nes kosmetologe taip liepe...

Tikiuosi pasidalinsit savo patirtimi... Kaip ir kiek laiko teko priziureti, kol pilnai sugijo

as kai prasiduriau i bamba taip pat valiausi su medetkom ir juoduotos druskos tirpalu..tai problemu neturejau..kita drauge prasidurus su manim ta paciad diena kaip as sakau lindo per daug prie to auskaro-sukinejo kaskart nesvariom rankom kad ir vale ji ten peroksidu ar dar kazkuo-auskaras nupuvo

sveikos ,
kai aš prasivėriau bamboj auskara buvo viskas ok pirmom savaitėm galvojau , kad ir užgyjo , bet ko toiau laikui einat paraudonuodavo , papuliuodavo man pilnai užgyjo gal po puses metu bet kažkoių komplikacijų tai neturėjau tiesiog gal vasara sunkiau gyjo
kai aš prasivėriau bamboj auskara buvo viskas ok pirmom savaitėm galvojau , kad ir užgyjo , bet ko toiau laikui einat paraudonuodavo , papuliuodavo man pilnai užgyjo gal po puses metu bet kažkoių komplikacijų tai neturėjau tiesiog gal vasara sunkiau gyjo

Prieš mėnesį draugės įvėrė į bambą auskarą, naudojau porą gerų svaičių purškalą, kuris gydo žaizdas, apie 17lt vaistinėj, o šiaip tripalą druskos ir šilto vandens

pati turiu auskara bamboj ir beto dar ir tatuiruote dariausi ir abiem atvejais naudojau toki purskiama antiseptika Octenisept, labai gerai, jokiu problemu nebuvo, be to jis nedazo nei rubu nei odos, neskausmingas, ir dabar visoms pazystamoms rekomenduoju, visos labai patenkintos, o is kitos puses ji dazniausiai ir salonuose rekomenduoja- neatsimenu, kaip po auskaro verimo, bet po tatuiruotes tai tikrai rekomendavo.
Ji galima naudoti ilgai, jokiu pasaliniu reiskiniu, tipo alergiju ar nudeginimu nebuna, net jei pries tai slapiuoja auskaras, ji vistiek galima naudoti.
Viena pazystama buvo isiverusi auska, bbet pataupe ir is kazkokio prasto metalo isivere, tai jai ten prasidejo visokie paslapiavimai ir papuliavimai, tai as ja itikinau pasikeisti auskara ir naudoti octenisept purskaliuka- labai greitai susitvarke.
pabandykit, tikrai nesigailesit
sekmes:)
Ji galima naudoti ilgai, jokiu pasaliniu reiskiniu, tipo alergiju ar nudeginimu nebuna, net jei pries tai slapiuoja auskaras, ji vistiek galima naudoti.
Viena pazystama buvo isiverusi auska, bbet pataupe ir is kazkokio prasto metalo isivere, tai jai ten prasidejo visokie paslapiavimai ir papuliavimai, tai as ja itikinau pasikeisti auskara ir naudoti octenisept purskaliuka- labai greitai susitvarke.
pabandykit, tikrai nesigailesit
sekmes:)