Įkraunama...
Įkraunama...

Priežiūra, po auskaro įvėrimo...

QUOTE(Gutjera @ 2007 12 24, 14:43)
O del auskaro i bamba, ar tiesa, kad negalima jo is vis isverineti ilgiau nei parai. Kiek ilgiausiai galima jo nenesioti, kad neuzaugtu skylute?  4u.gif

QUOTE(Gutjera @ 2007 12 29, 22:12)
O man kosmetologe sake, kad tik jokiais budais einant i pirti neissiimineciau auskaro, nes buvo ne viena mergina su tuo susidurusi, kad isejusi is pirties neisiverdavo auskaro. Va taip...  g.gif  Ar buvo kas susidure su ta patirtim?  ohmy.gif

aš galiu kelioms dienoms auskariuko į babą nesivert ir tikrai taip pat lengvai atgal įsidedu smile.gif o į pirtį einant kaip tik reikia išsivert auskariuką, juk nuo karščio jis įkaista ir gali prasitampyt skylutė.. be to skauda, sakau iš savo patirties.. nebent pirtis nelabai karšta tongue.gif
Atsakyti
Sveiki, gal yra moteru, kurios iki nestumo turejo auskariuka, ar neissitampo skylute per nestuma? unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Happy.Woman @ 2008 03 14, 17:05)
Sveiki, gal yra moteru, kurios iki nestumo turejo auskariuka, ar neissitampo skylute per nestuma?  unsure.gif  4u.gif

Auskarą iš bambos išsivėriau gal 17nėštumo savaitę.Tas odos ''gabaliukas'' nuo vieno iki kito bumbuliuko labai suplonėjo,atrodo lyg ten randukas būtų.Ir virš viršutinės skylutės toks randelis pasidarė(gal čia strija g.gif ).Nėra jie ryškūs,bet pati matau.Gal tik pas mane čia taip,o kitom tai nepasidaro.
Atsakyti
QUOTE(Tito_mama @ 2008 03 16, 11:57)
Auskarą iš bambos išsivėriau gal 17nėštumo savaitę.Tas odos ''gabaliukas'' nuo vieno iki kito bumbuliuko labai suplonėjo,atrodo lyg ten randukas būtų.Ir virš viršutinės skylutės toks randelis pasidarė(gal čia strija  g.gif ).Nėra jie  ryškūs,bet pati matau.Gal tik pas mane čia taip,o kitom tai nepasidaro.

Labai aciu. 4u.gif
Atsakyti
norėčiau kuo daugiau sužinoti apie auskaro įvėrimą tarp krūtų blush2.gif l.noriu bet ir l.bijau, pasidalinkit savo patirtim blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
as irgi turiu auskariuka bamboj, jau kelis metus mirksiukas.gif bet kai persiveriau gijo jis man kokius 9 menesius, mano sesei taip pat... tas gijimas labai priklauso nuo apskritai odos reakcijos i svetimkuni, nes tikrai priziurejau ir saugojau...
Atsakyti
QUOTE(Tito_mama @ 2008 03 16, 15:57)
Auskarą iš bambos išsivėriau gal 17nėštumo savaitę.Tas odos ''gabaliukas'' nuo vieno iki kito bumbuliuko labai suplonėjo,atrodo lyg ten randukas būtų.Ir virš viršutinės skylutės toks randelis pasidarė(gal čia strija  g.gif ).Nėra jie  ryškūs,bet pati matau.Gal tik pas mane čia taip,o kitom tai nepasidaro.

pas mane taip pat tik as po gimdymo taip ir neisiveriau jau pusantru metu praejo vis galvoju gal nueit per nauja isvert nes pati bijau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnerici: 13 balandžio 2008 - 23:39
niu ka niekas nepatarete, bet as igyvendinau savo troskima, gyjimas pries akis, o vaizdelis dabar toks blush2.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Lilayte, visai gražu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos.
O kokiose salonuose daretes sau pirsinga, na labiausiai idomu del bambos?nes noriu prasidurti, bet nezinau i kuri salona vaziuoti.... blink.gif
Atsakyti
As tai Kaune veriausi, pramones prospekto maximoj, salone imeide. Tai tikrai labai gerai ivere jau 3 metai praejo smile.gif
Atsakyti
Gaila, as Vilniuje. Tai kiek pasiskaiciau kt forumuose, tai apsistojau ties salonu paradize arba drakono zenklu.... g.gif
Atsakyti